Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Højdepunkterne fra torsdagens springning


Torsdagen ved World Cup Stævnet i Herning, bød især budt på springning i lange baner for både ponyer og heste. For ponyerne bød dagen på de første afdelinger af både FEI Ponies Jumping Trophy og Nord-Vest Box Cup finalen. I CSI1* turen var danskerne rigtig skarpe. De første klasser i den trestjernede tur løb også af stablen, der blev til en enkelt dansk sejr i Grand Prix kvalifikationen på 1,50 meter, hvor Søren Pedersen sendte Dannebrog til tops

 

Suveræne unge danske ryttere
Både i dagens to internationale ponyklasser og i juniorspringningen er det blevet til danske sejre. Dem stod Pernille Harritslev Dam Christoffersen, Maria Nørregaard Langhoff og Benedikte Rie Truelsen.på fornemmeste vis for. For både Maria og Benedikte kom sejrene i hus på nogle særdeles rutinerede makkere, og hvor er det dejligt at se ponyer og heste gå på topniveau i en alder af henholdsvis 20 og 18 år. Det vidner i allerhøjeste grad om godt management og god ridning.
[[outstream]]

 

Masser af dansk succes i CSI1*
Dagens første klasse i CSI1* turen var en tidsspringning, der gik over forhindringer på en 135 cm. Med 120 deltagere blev klassen delt i to, og ud af de i alt 30 placeringer satte danskerne sig på de 21. I den ene afdeling blev det tilmed til en dansk sejr til Lars Bak Andersen på 3q Quadira. Fantastisk måde at starte dagen på.

 

Fra lige ved og næsten til suveræn dansk succes
To gange var det dansk på andenpladsen i de trestjernede klasser. Først var det Linnea Ericsson-Carey, der med sin sædvanlige stilfulde ridning, red 8-årige Bernadine fejlfrit igennem den 145 cm høje klasse. Turen sikrede Linnea en flot andenplads i klassen, slået med knapt et halvt sekund af klassens vinder, hollandske Remco Beem på Esminka.

 

I den lille tur, hvor forhindringerne måler op til 135 cm, var det Christian Petersen og Zahr Alfarvad Z, der besatte andenpladsen. I denne klasse lugtede sejren dog alligevel en lille smule dansk, da irske Adrian Cronin sejrede på den danskavlede hoppe Hard To Beat G. Også Maria Hjort Frederiksen og Rikke Haastrup blandede sig i toppen af denne klasse.

 

Dannebro til tops

Dagens sidste klasse var Blue Hors Care Grand Prix kvalifikationen, hvor forhindringshøjden kom helt op på halvanden meter. Det var dog på ingen måde noget, der kunne ryste de seje danske springryttere, der med fantastisk ridning besatte de tre første pladser.

 

I en klasse med 59 startende, heraf 18 danskere, var det en fornøjelse at se Dannebrog gå til tops, takket være Søren Pedersen og Tailormade Chaloubet, der kom i mål et helt sekund før klassens nummer to, Emil Hallundbæk. Han er med sine kun 19 år stadig U21-rytter, men den unge rytter har allerede massevis af sejre og titler på CV'et, og i dag red han vallakken Chalisco ind på en flot andenplads med en fejlfri runde i tiden 60,26 sekunder. Lars Bak Andersen var igen helt med i front, da han med Arcado L red sig ind på tredjepladsen med en fejlfri runde i tiden 60,99 sek.

 

Se de samlede start- og resultatlisterne her

 

Billede

 

Søren Pedersen & Tailormade Chaloubet (Pressefoto: World Cup Herning)

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider