Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Brugernes Arrangementer

 3200 - Kursus ved Rodrigo Matos, dressur
Forfatter: 
Dato:  16-11-2017 18:49

Billede

 

Mangler du inspiration til dit daglige dressurarbejde, eller er du løbet ind i nogle problemer, du har svært ved at løse? Ønsker du lethed og ro i samarbejdet med din hest?

Rodrigo Matos har gæstet Danmark i mere end ti år med succes og gæster igen Hyldekærgaard i Ørby d. 16 & 17 december.
Rodrigo er uddannet Principal Master på den portugisiske rideskole og har selv uddannet flere heste op til dressurens sværeste niveau samt skolen over jorden. Han har i over 20 år undervist i hele verden og er meget efterspurgt for sin kunnen, der kombinerer den klassiske ridekunst med den mere moderne konkurrencedressur.

Igennem sin store praktiske erfaring er Rodrigo hurtig til at vurdere en ekvipage, ikke kun det niveau de er på, men også hvor eventuelle problemer og misforståelser opstår. Han møder alle ryttere og heste på alle niveauer, og har erfaringer med heste af alle racer lige fra de iberiske typer og over i koldblodstyperne.

Rodrigos nøgleord er lightness, impulsion og collection, og hans største fokus er altid grundridning. Alt skal kunne foregå med lethed og forståelse fra hesten, hvilket er det særlige ved Rodrigos undervisning. Han følger - modsat mange andre beridere - med rundt på banen og hjælper til fra jorden for at øge hestens forståelse. Han har utallige måder at løse selv de største og mindste problematikker på og altid på en måde, der er intuitiv og letforståelig for hesten.

Fordi Rodrigo har undervist de fleste slags ekvipager er hans undervisning brugbar, hvad enten du rider helt traditionel dressur, er springrytter eller mere over imod den akademiske dressur og Working Equitation. Grundprincipperne for ridning i alle afskygninger er nemlig ifølge ham altid lethed og forståelse.

Udover sin klassiske uddannelse og clinics overalt i verden, har Rodrigo været chefinstruktør på Morgado Lusitano i en årrække. Hér har han uddannet stedets heste til højeste niveau og undervist gæster fra hele verden, der kommer for at lære dressurens sværeste øvelser.

Kurset vil blive afholdt d. 16 og 17 december 2017 på Hyldekærgaard, 3200 Ørby

1 lektion à 50 minutter - 750,-
Depositum vil være halvdelen af prisen.
Tilskuere er velkomne til 100,- pr. næse
Der vil være højtaler-anlæg og evt. headset til ryttere hvis ønsket

Kontakt Bianca Anthony for mere info - 23953065

 

Se gerne facebook-begivenheden for mere info

www.facebook.com/events/ 367222930371403/

1
0
Svar på denne tråd
 Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider