Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Efterlysninger

 Fjordhest Aslaug 21-22 år gl,købt i Holb
Forfatter: 
Dato:  19-03-2018 14:56

Hvor er vores elskede Aslaug??Han er fjordhest og er 21-22 år gammel.Han blev købt i Holbæk af en ejer der hedder Lau Gram.Han skulle efter sigende være endt i Sorø.Han er vallak,plejede at gå med sko på forbenene.Han blev solgt med stritman og havde dækken på,da ejer havde valgt at klippe hans pels.Han blev solgt som nybegynder/selskabspony i jan 2018.Ny ejer har ikke fået ejercertifikat på ham( det har vi)og Lau fik aldrig omregistreres Aslaug i hans navn mens de havde ham.Vi savner ham noget så meget og ville så gerne aflevere ejercertifikat til nuværende ejer og samtidig have chancen for at sige Hej til Aslaug.Håber der er nogle som kan hjælpe os??skriv endelig besked eller vi kan kontaktes på tlf 42375954.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Aslaug
Forfatter: 
Dato:  23-11-2019 10:25

Har i fået fat i Aslaugs nye ejere? :-) Jeg stod i samme stald som ham i Holbæk med mine to heste. Da havde han det godt og blev passet efter alle kundstens regler. Men mon ikke Lau kan oplyse om hvem der har købt ham? Han plejer da at være til at tale med.

 

bedste hilsner, Cecilie

0
0
Svar på denne tråd
 
 Aslaug er fundet??
Forfatter: 
Dato:  23-11-2019 12:03

Aslaug er fundet og vi er blevet lykkeligt genforenet med ham igen❤️Det var IKKE takket være Lau,men facebook er en god side 👏🏻

0
0
Svar på denne tråd
 Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider