Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Produkter og leverandører

 Hjææælp :-)
Forfatter: 
Dato:  12-05-2019 15:18

Hej alle sammen

 

Jeg har nogle spørgsmål, som jeg ville være glad for hvis I gad at besvarer, det ville være en kæmpe hjælp, da jeg skal bruge dem til en erhvervscase om et par uger. Jeg har valgt at skrive om salget af produkter, hvis de bliver solgt fra forsikringsselskaber.

 

1. spørgsmål:

Ville DU som hesteejer, kunne finde på at købe nogle produkter, som din hests forsikringsselskab solgte? (Lad os gå ud fra at det er kvalitetsbevidst materiale og funktionelt)

 

2. spørgsmål:

Hvis ja, til ovenstående spørgsmål. Ville du stadig købe produktet, hvis forsikringsselskabet, havde broderet sit forsikringsselskabets navn på produkter?

 

3. spørgsmål:

Hvis ja, til ovenstående spørgsmål. Ville du kun købe produkterne, hvis de havde en speciel farve, der evt passede din hest, eller ville du købe det uanset farven? - Kom gerne med hvilken farve, du syntes kunne være flot

 

Tak for svarene på spørgsmålene, hvis I kender nogle forsikringsselskaber, der allerede sælger eller går af med deres produkter ved stævner, konkurrencer eller lign., så må I meget gerne skrive deres navn nedenstående

0
1
Svar på denne tråd
 Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider