Jeg har altid fodret med hø, men efter at have fået hestene hjem på egen matrikel (Jubii!!!) er der sket en del forandringer. Halmen er blevet skiftet ud med tørv og hø med wrap.
Vi har købt wrap ind til et par måneder, brugt lang tid på at finde det rette og blevet anbefalet sælgeren.
Ballerne er ca 250kg - der er tre heste i stalden. Ballerne opbevares i stalden, der er en uisoleret stålhal, og altså ca udendørs temperatur
Vi er helt klar over, at wrap ikke holder evigt i åben tilstand, men alligevel blev vi noget overraskede over at den balle vi åbnede onsdag, i dag var brandvarm.
Vi har ellers gjort som vi blev fortalt - skåret hele toppen af plastikken, og skubbet lidt til skiverne så de blev let spredte i toppen. Derved havde vi forventet (og blevet fortalt om) en holdbarhed på sådan ca en uge.
Ligeledes var nogle skiver simpelthen mugne i bunden, vi ved dog ikke om dette er kommet før eller efter åbning.
Derfor dette spørgsmål:
Hvad gør i med jeres wrap? Ligger i det ud i skiver, ryster i det hele op, eller hvordan håndteres det bedst?
Lige umiddelbart vil jeg da nok trække pænt tilbage til hø, hvis wrap betyder at have en hel balle af gangen liggende rystet op i stalden.
Milla