Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Alt om andre dyr

 Hund med dårlig albue - erfaringer?
Forfatter: 
Dato:  05-01-2012 12:53

Min hund på 9 måneder har været stivt-gående igennem længere tid, og vi endte ved dyrlægen. Konklusionen var vokseværk og ro igennem en periode. Det blev meget bedre, men er stadig ikke helt godt. Derfor var han igår i røngent, hvor alt var meget fint på nær en albue :( Han er en jagt golden retriever som er købt til konkurrence i agility og lydighed, samt til laaange cykel og gå ture.

Dyrlægen kan ikke rigtig sige så meget endnu, andet end det enten kan nå at forsvinde, eller at det kan blive værre og udvikle sig til AD. Min dyrlæge vil sende billederne til en anden meget dygtig dyrlæge som de har rigtig gode erfaringer med, og som er meget dygtig til at vurdere billeder, og vi vil formentlig have hans vurdering i næste uge. Men det er jo alligevel kun en vurdering og ikke noget endeligt svar. Det endelige svar kan vi først få om 3 måneder når han er udvokset. Det er bare så længe at vente på svar, for det har jo betydning for om jeg kan bruge ham til det liv jeg så gerne vil.

 

Jeg har inden for de sidste 4 år aflivet 3 hunde, 2 af dem var unge og måtte aflives pga. sygdom, så derfor er jeg ekstra i panik, bange og bekymret :(

 

Åhh hvor er jeg bare ked af det, bange og frustreret. Vil så gerne bare have svar, og vil så gerne have en sund og rask hund! Han er den bedste hund jeg nogensinde har haft, og jeg vil bare så gerne bruge ham til det han er købt til.

 

Men lige nu kan vi jo kun vente og se tiden an. Og så skal han holdes i ro lige nu, pga. vokseværk.

 

Puha - andre der har prøvet noget lignende, og hvordan gik det?


0
0
Svar på denne tråd
 
 Ingen erfaringer
Forfatter: 
Dato:  05-01-2012 17:03

Jeg har ingen erfaringer med det du nævner. MEN under alle omstændigheder må du jo alligevel hverken cykle eller lave agility med en 9 måneders hund.

De skal være ca. 1½ - 2 år inden du begynder på sådan noget. Afhængig af hvornår hunden er færdigudvokset.

 

Så jeg syntes du skal vente og se tiden an. Tid har du masser af, hvis du vil din hund det beste. Lad være at overanstrenge ham og om ca. 1 års tid kan du måske begynde med de ting du gerne vil med ham. Selvfølgelig afhængig af hvor alvorlig AD er.

 

Mit råd !! Pas på ham !!!

 

Karen

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 ykjukltdily
Forfatter: 
Dato:  05-01-2012 17:11

Min 12 årige rottweiler blev for nylig aflivet efter at have levet et helt liv med AD. Hun havde dog ondt til sidst og så tog vi beslutningen. Men hun har klaret sig siden hun fik det konstateret som 9 mdr. Og med langsom tilvænning og ingen pludselige anstrengelser som hunden ikke er trænet op til, ja så har hun klaret at være en meget aktiv hund.

De første 2-3 år af hendes liv var hun med mig på arbejde hver dag, mit arbejde bestod i at ride turister på halvdgasture (4-6) timer i bjergene i Spanien, meget lang og hård gåtur for en vovse;-)Og hun var sjældent halt, som sagt kun ved overanstrengelser eller vrid.

Hun fik de sidste mange år af sit liv glucosamin:-)


Folealarm udlejes.

Trailer udlejes på Fyn.

0
0
Svar på denne tråd
 
 begge albuer
Forfatter: 
Dato:  05-01-2012 17:51

Ja vi er så uheldige at vores ene labrador har alvorlig AD i begge albuer. Han var ca. ½ år da han blev købt til at blive mandens jagthund.

 

Ved første røntgen fik vi at vide at det var vokseværk. Efter et par måneder måtte vi tage røntgen igen og der fik vi dommen.

 

Han fik Hills JD som han blev haltfri af i løbet af 3 uger. Nu får han istedet lakseolie i dobbelt dosis hver dag og det holder ham også haltfri.

 

Han er 5,5 år nu. Og har det supert så længe han selv får lov at sætte tempoet. Han får ikke lov at gå jagt og heller ikke komme i koldt vand. Han kan godt lide at løbe og lege og der er fart på ham. Men han synes ikke om at lege med de andre hunde. Tror at det gør ondt hvis de bliver for voldsomme. Men han vil gerne løbe om kap med dem.

 

Og når vi kører på stranden kan han svømme i timevis. Det elsker han.

Gåture på omkring 5 km. klarer han uden problemer og kortere løbeture men hvis jeg skal løbe mere end 2-3 km. kommer han ikke med. Cykling, spring og andre ting i den stil får han ikke lov til.

Hvis han har været ude og løbe en del eller svømme meget er han stivbenet om aftenen når han skal rejse sig. Så får han en gang metacam og dagen efter er der ikke noget at se.

Men da han gik fra jagthund til hyggehund da vi fik dommen er det kun et par gange om året hvor han har brug for sit metacam. Men vi har altid noget stående hjemme for en sikkerhedsskyld.

Da han fik dommen var han vist omkring 1 år og vi fik at vide at vi ikke skulle regne med at han blev ældre end 3 år. Vi var næsten klar til aflive med det samme fordi han var så halt og vi var også enige om at han ikke skulle gå fast på smertestillende. Han skulle have mulighed for at have et almindelig hundeliv og ikke mindst skulle han være glad og vise at han nød livet.

Og det gør han til fulde. Hver morgen når hestene bliver lukket ud og de to labrador løber om kap fra stalden og op til mig i løbegangen så er det ham der vinder. :-)Men når grand danoiseren som vi også har rigtig strækker ud kan han dog ikke følge med men det er jo nok ikke pga. hans AD ;-)

 

Han er vores lille charmetrold som vi håber at få lov at beholde i mange år endnu, så vi passer på ham.

 

Jeg håber at det kun er vokseværk din hund har så du kan lave alt det med hende som du har planlagt. Krydser fingre for jer.


Ridebaner:www.egeland.dk


vores private hjemmeside: www.team-egeland.dk

0
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg havde
Forfatter: 
Dato:  05-01-2012 18:01

for mange år siden en schæfer , der blev opereret for AD han kom til at fungere som en helt normal brugshund og hvad det indebære

 

 

Har dog også fået aflivet en med AD, men det var fordi hun skulle have været avlshund
















0
0
Svar på denne tråd
 
 tak for svar
Forfatter: 
Dato:  05-01-2012 21:40

Mange tak for alle jeres svar og erfaringer.

 

Karen: nej han må ikke hverken cykle, løbe eller andet og det gør vi heller ikke. Agility er vi så småt gået igang med, men træner operant og derfor er der en MASSE vi allerede nu kan træne som ikke indebære hop osv.

Vi har kun gået korte ture med ham som har passet til hans alder, han har kun fået lov at lege i begrænset tid med andre hunde, han har fået rigtig godt hvalpefoder til hvalpe som vil have en slutvægt på over 25 kg. - jeg har kort sagt gjort ALT hvad jeg overhovedet har været i stand til for at han skulle vokse optimalt op. Nogle gange kan man bare ikke gøre for det.

Ja jeg har tid nok til at vente på at gå igang med de ting, men hvis han har AD er jeg bange for at jeg aldrig når til de ting med ham. Det er lidt det jeg mener.

 

Til jer andre: mange tak for jeres erfaringer, det er dejligt at høre om hunde som har et godt liv trods alt.

Det jeg er rigtig ked af er at jeg synes det er så svært at skal være den der vurdere hvornår han har ondt og hvornår han skal have smertestillende - for trækker han ikke lidt på benet nu, eller var det bare mig der så syner?

Og så vil jeg så gerne cykle rundt om søen her i vores lokalområde, en kupperet tur på 12 km. og jeg har bare haft lyst til SÅ længe at cykle den tur med ham (havde tænkt at vi skulle cykle den en del i efteråret næste år), men det er jo ikke så godt hvis han har en dårlig albue. og agility er jo fysisk hårdt, og jeg tror ikke at jeg vil udsætte ham for det hvis hans krop bare ikke helt er til det. Jeg har ikke haft en konkurrencehund i 5 år nu fordi jeg har været nød til at aflive de to forrige der skulle have været det, grundet sygdom. De blev desværre ikke så gamle. Jeg havde virkelig håbet at ham her bare var helt fit for fight. Er så bange for at endnu en drøm om et aktivt hundeliv bliver knust.

Jeg vil også gerne bruge Barney i avl, men selvfølgelig kun hvis han ellers bliver i orde.

Altså ingen kan jo spå om hvordan det bliver og hvad der sker, så vi må bare se tiden an, og afvente de sidste røngent billeder.

Det positive synes jeg er at før han fik vokseværk (for det er dyrlægen ikke i tvivl om at han har lige nu - han giver kraftig lyd hvis man trykker ham ind å knoglerne), var han meget fint gående, og jeg var faktisk bare så sikker på at han havde meget fine hofter og albuer fordi han var så fint gående (har haft en med dårlige hofter og albuer og det så IKKE sådan ud når han gik). Og han har ikke på noget tidspunkt haltet synes jeg ikke, eller på anden måde givet noget som helst hint om at det gør ondt i det forben. Så det håber jeg er positivt.

Det eneste han gør er at gå stift om aftenen, være meget urolig om natten (hvis ikke han får smertestillende), og så går han indimellem pasgang i stedet for trav. Men dyrlægen mener at alt det er vokseværk.

 

Tak for alle jeres svar og erfaringer. Rigtig dejligt at høre fra andre. Jeg håber og krydser fingre for at han bliver helt fin ham min lille hund, så jeg for en gang skyld kan prøve at have en rask og frisk hund.

Her er lige et billede af min hundebasse (godt nok er han vokset lidt siden):

 


0
0
Svar på denne tråd
 
 abcdefgh
Forfatter: 
Dato:  05-01-2012 22:11

Hej Lonni

 

Godt du passer på ham !!

Jeg vil så lige fortælle en historie jeg havde med min aller første hund. Det er 35 år siden.

Som 5 mdr.'s havde han problemer med sit ene bagben. Jeg var ligeså angst som du er nu.

Han blev røntgenfotograferet OG dyrlægerne sagde han havde dysplasi. Da jeg brød helt sammen i gråd, sagde de at jeg godt måtte lade ham blive der. Forstået sådan at : de ville aflive ham.

JEG sagde nej, og jeg tog ham med hjem.

HVAD de har set på de billeder ved jeg ikke, for min Paw blev altså 14½ år gammel og han havde ALDRIG problemer med sine led efter han blev voksen. Bl.a. løb han ved cyklen 9 km ud til mine heste OG samme vej retur EFTER han havde drønet rundt derude i mange timer. Det gjorde han i mange år.

 

Jeg kom senere til at snakke med én som sagde at han garanteret 'bare' havde løse led under opvækst og at det var dét som var galt med ham.

Jeg ved det ikke, og jeg fandt aldrig ud af det. Også ligemeget, for han havde et SUPER godt og aktivt liv lige til det sidste.

 

Håber også din dejlige hund får det !!

 

Karen

 

 

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Karen.
Forfatter: 
Dato:  05-01-2012 22:17

sikke en historie! Og hvor er det bare godt at den endte så lykkeligt¨! og mange tak fordi du delte den med mig.

 

Åhh jeg håber virkelig at det bare går i sig selv igen. Jeg håber at dyrlægen på sjælland vil kunne sige noget positivt om billederne.

Desværre får vi først svar i næste uge :(

 

Jeg håber og ber til at min dejlige skønne hund bare bliver total klar til vores aktive liv sammen.

 


0
0
Svar på denne tråd
 
 ØV ja jeg kender til AD
Forfatter: 
Dato:  06-01-2012 01:22

Hej Lonni

 

Puha ja jeg ved måske lidt hvordan i har det. Jeg er i den værste situation medmin bedste ven nemlig min overskønne labrador.

Han har haltet fra han var 1-2 år og vi fik hele tiden atvide fra dyrlægen at det var vokseværk. Men i okt 2011 tog jeg ham til en specialist som fandt ud af at det var AD :( Dyrlægen sagde at en operation ville helt sikkert hjælpe, så selvfølgelig blev han opereret i nov 2011.

MEN han halter mere end nogensinde før, og dyrlægen siger at når han ikke er stoppet med at halte nu, vil han nok aldrig stoppe :( - men han synes ikke alivning er aktuel da hunden er frisk og glad.

Men jeg ER så bange for at det her ender med aflivning... jeg ligger vågen om natten pga jeg er så bange for at jeg skal miste den hund. Øv hvor jeg hader det AD!!!!

Min lab var den bedste til agility og dyrlægen sagde ellers at han nok skulle komme til at springe igen.. men det tror jeg desværre ikke...

 

Min lab bliver fodret med Hills J/D, lakseolie og Hokamix tilskud til led.

 

Jeg håber selvfølgelig ikke at det går så slemt med jeres hund.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Mine led-erfaringer
Forfatter: 
Dato:  06-01-2012 11:59

Jeg har nogle gamle erfaringer med min tidligere sct. bernhardshund. Han havde AA i begge albuer og hd i begge bagben. Han fik guld i og blev klart bedre af det - men jeg måtte så aflive ham som 4 års pga. dårligt hjerte :-(

 

Hvis det var min hund ville jeg give noget omega 3,6,9 olie og jeg ville givet noget CortaVet til hund for at hjælpe den mens den udvikles: www.equestriansupplements.co.uk/ cortavet-canine-feline-solution- 236ml-p- 736.html?osCsid=f0d446...d6f7070cd1

 

Og Lonni, så ønsker jeg dig og din LÆKRE hund det allerbedste. Jeg har to 9 års BC'er med HD, som trives så fint. De har fået guld i, de har været til dyrlægekiropraktor og havde jeg ikke så mange dyr og så mange udgifter på dem, kom de regelmæssigt til en god hundfys.

 

Mine hyrde på får, en går rally-lydighed og det gør de uden problemer.

 

Så led-problemer behøver ikek at være en dødsdom.




 

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 så.......
Forfatter: 
Dato:  27-03-2012 22:03

Så har vi fået resultatet. Barney er nu 1 år, og ud af de 9 hvalpe i kuldet er 6 af dem røngent fotograferet. Alle havde A og 0 - altså undtagen lige min hund :( Han har A hofter, men har fået dommen 2 på albuerne :( Jeg er rigtig ked af det.

 

Jeg mærker ingenting på ham endnu, og man kan da håbe det bliver ved sådan, men ved ikke helt om jeg tør tro på det. Agility er jo en hård belastning, og da jeg også gerne vil cykle lange ture med ham og træne lydighed med mange løbe-øvelser bliver det måske svært for ham at holde til. Øv hvor er jeg bare rigtig ærgelig og ked af det :(

 

Nu må tiden vise hvad han kommer til at holde til..


0
0
Svar på denne tråd
 
 Åhhhh nej - suk :-(
Forfatter: 
Dato:  27-03-2012 22:17

nej - hvor er jeg bare ked af at høre det :-( Åh hvor er du altså bare uheldig :-( Det er sgu da ikke til at bære.

 

Men læs lige mit indlæg ovenfor :-) Det behøver ikke at gå så galt. Men Agility nej det ville jeg nok ikke turde - men der er jo masser af anden træning - lydighed, rally m.m. dch/dkk




 

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 tak for svar
Forfatter: 
Dato:  27-03-2012 23:18

Mange tak for svar.

 

Jeg har nu læst lidt mere på nettet, og jeg synes at der står alle steder at en hund med ad halter eller er stivbenet? Øhh min hund er ingen af delene - heller ikke selvom han en dag har fået lov til lidt ekstra??

Kan det tænkes at hvis vi tog billeder om 6 måneder, så vil alting se anderledes ud??


0
0
Svar på denne tråd
 
 dårlige albue
Forfatter: 
Dato:  28-03-2012 12:01

Jeg vil opforter dig til at købe pulver som heder aktiv hund fra vetpro det er soper godt

0
0
Svar på denne tråd
 
 Albuer - AD
Forfatter: 
Dato:  28-03-2012 14:04

Han er jo stadig en hund i udvikling, så i princippet kan alt se anderledes ud om 6 mdr. Det er derfor man aldrig tager HD og AD med henblik på avl før de er 12 mdr gamle. MEN en virkelig slem albue/hofte vil ALDRIG blive perfekt.

 

Hvis det var min hund røg han på foder der understøtter ledfunktionen, Hills j/d som bliver nævnt længere oppe er et super godt foder. Derudover ville jeg supplere godt op med lakseolier over foderet, og evt. Canosan, som er et tilskuds foder som ligeledes understøtter ledfunktionen. Så har du fodermæssigt gjort alt hvad du overhovedet kan fodermæssigt, som hans status er nu :) også ville jeg tage det helt med ro til han er udvokset. Og se om det ikke kunne give ham en effekt af et normalt fungerende led også evt. få taget nye rgt. billeder.
For du kan først stole 100 % på status der efter..

Hills j/d er et fuldfoder der kan anvendes til alle aldersgrupper..

 

Derudover er det absolut ikke alle hunde der reagere på en AD, jeg har været med til få gange at vi opdagede AD iforbindelse med andre problemer



- Malene -

<3 Hvil i fred min pige <3

Bára fra Stårup 21/5-96 - 4/5-11


Ligeledes min ven skal du også hvile i fred

Frodo

1/1-02 - 9/5-11


Savner jeg begge ufattelig meget <3


www.jølver.dk - Amatørfotograf

0
0
Svar på denne tråd
 
 Dårlige albuer
Forfatter: 
Dato:  29-03-2012 10:48

Kender det alt for godt :-(

 

Vores ene golden havde en periode mens hun var hvalp, hvor hun haltede lidt på den ene forben. Var i røntgen og dyrlægen slog det hen som vokseværk. Haltheden forsvandt, og vi tænkte ikke så meget mere over det. Indtil hun skulle i røntgen for at få tjekket HD/AD.

 

Hun havde 3 i begge albuer Hun var indkøbt til en blanding af markprøvetræning, udstilling og selvfølgelig en dejlig familiehund. Hun er en hund med god energi, der elser at lave noget Hun blev trænet da hun var ung (vi valgte at se det lidt an, men var selvfølgelig opmærksom på forbenene) og det gik rigtig godt. Desværre blev hun bare halt af og til - hun var egentlig ikke stivbenet, men fik åbenbart en gang i mellem lavet en overanstrengelse og blev halt, så det gik jo ikke. Vi prøvede at cykle lidt forsigtigt med hende, men da var hun tydeligt stivbenet.

 

Æv æv, hvad pokker gør man med en hund der elsker at lave noget, og som helst ikke må???? Vi pakkede hende nærmest ind i vat, i en periode, vi undgik haltheder, men det var SÅ synd for hende! Så har vi i nogle år kørt den stil at hun ikke blev cyklet med og ikke kom til træning, men at hun fik lov at bestemme ret meget selv når hun var løs - dog fik hun ikke lov at lege vildt med andre hunde. Det har fungeret ok. Vi har ikke kunnet undgå nogle få episoder med haltheder, hvor hun har fået vredet om eller lignende, men det var meget sjælendt, og hunden var ret glad :)

 

I sommer begyndte vi, faktisk grundet en tilfældighed, at give hendes Flex Vital. Vi troede ikke rigtig på det, men nåh ja, det skulle da prøves :) Hun har fået fuld anbefalet dosis, og fungerer bare skide godt på det!! Efter en periode ude det mindste tegn på halthed, begyndte min kæreste at træne lidt med hende for sjov, og tage lidt mindre hensyn til benene. Det gik godt! Så gik han lidt mere i gang med træningen, hun har svømmet, løbet i terræn og været til et par markprøver - det kører bare.

 

Hunden er 6 år i år, og jeg kan jo bande det langt væk at vi ikke prøvede et tilskud som dette af noget før Men det vigtigste er at hunden nu kan få lov at lave det hun elsker, og vi mærker intet til hendes benproblemer overhovedet!

 

Så opgiv ikke håbet Sørg for at give hunden et godt tilskud fra starten af, og træn langsomt, så hans muskler bliver stærke og kan støtte skelettet ordentligt. Vores hund kommer aldrig til at kunne cykle, men det kan jo være anderledes med din. Ligeledes ville jeg måske være bekymret for springene i agility, men det må du jo tage som det kommer :-) Det er ikke sikkert din hund kommer til at kunne 100% det du gerne ville, men der er i hvert fald en god chance for at han kan blive en aktiv hund, og ikke en sofahund :)

 


Billede


- Cat -

Under uddannelse til BBH Basis Instruktør

0
0
Svar på denne tråd
 
 Længe siden
Forfatter: 
Dato:  17-01-2017 00:03

Puha det er nu længe siden, at jeg oprettede denne tråd. Jeg tænkte, at jeg lige ville opdatere den, for måske andre kan bruge min viden til noget.

Barney blev jo røngent fotograferet da han var 1 år gammel. Den ene albue fik status 1 og den anden albue fik status 2.

De første 3 måneder mærkede jeg ikke meget til det, men pludselig blev han halt - skiftevis på hvert forben. Jeg var selvfølgelig dybt ulykkelig. Jeg kontaktede dyrehospitalet i Århus, for måske en operation kunne give ham lidt mere tid?

Vi kom til Århus, hvor dyrlægen lavede en grundig undersøgelse af ham inden. Han kunne ikke finde noget i "bøjeprøven" så han var ikke meget for at gå ind i ledet med en kikkert. Så i stedet fik han en CT scanning.

CT scanningen viste to ens albuer, som faktisk var raske, men som havde lidt ekstra kalk i leddet. Dog ikke noget der gav anledning til bekymring mente dyrlægen.

Så lettet og glad forlod jeg Århus - men lykken varede kort. 2 dage senere var den helt gal med hans ben og ham selv i det hele taget. Skiftevis halt på benene, skidt tilpas og ja bare en syg hund. Han var igennem alverdens tests, prøver, og blev tjekket for flåtsygsomme flere gange, men alle prøver kom tilbage negative. I 3 måneder var han syg on/OFF og jeg var ved at smide håndklædet i ringen. Som et sidste forsøg gav dyrlægen ham antibiotika og binyrebark selvom alle prøver på infektion var negative. Men NU skete der noget. Da behandlingen var ovre, var min lille hund helt frisk. Så han havde haft en eller anden form for infektion, men hvad det var fandt vi aldrig ud af.

Herefter lå mange lykkelige træningstimer, gåture mm.

Han kom til at løbe agility - også til nogle konkurrencer. Han blev E hund i DcH programmet. Han var med på lange gåture uden problemer. Jeg mærkede aldrig noget til hans albuer. Han fungerede fuldstændig perfekt. Han havde lidt tendens til at låse op omkring lænden, så vi gik jævnligt til behandling. En behandler mente dog mere det skyldes hans kropsbygning end hans albuer. Så alt i alt havde jeg en fuldt ud funktionsdygtig hund.

 

Desværre blev Barney syg i påsken 2016, og trods mange dyrlægebesøg og forsøg på at redde ham, så var han blevet ramt af en neurologisk sygdom, som dyrlægerne trods kamp, ikke kunne få bugt med. I vores forsøg på at redde ham, sagde hans krop til sidst stop ved at gå i kramper, som han lå i, i 25 min. Til dyrlægen nåede frem og kunne aflive ham.

Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg ikke skånede ham. At han fik lov at være En aktiv hund, som både løb agility, var konkurrencehund og en meget aktiv familiehund. Alle de bekymringer jeg havde da han var yngre, viste sig heldigvis at være ubegrundet. Han haltede aldrig, virkede aldrig øm eller havde problemer med sine forben.

Barney blev 5 år gammel. Og selvom vi savner ham ganske forfærdentligt, så var det 5 fantastiske år. Han var virkelig en ener.

Hvis nogen finder dette indlæg, så kan de måske bruge min historie til noget. Derfor denne opdatering.

1
0
Svar på denne tråd
 
 kan ikke se hvor du bor henne
Forfatter: 
Dato:  17-01-2017 07:04

Men bor du på Sjælland ville jeg tage kontakt til http://www.biodyr.dk/ny/

 

Og få proffesionel vejledning.

 

De kan ikke gøre noget ved genetiske ting, men de kan hjælpe med gymnastikprogram direkte til din hund og vejlede med motion, så du ikke kommer til at gøre noget forkert, der kan forværre tilstanden.

 

Pøj pøj med din hund

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  02-02-2017 16:07

Hej Findus

Tak for opdatering, selv om det endte trist med Barney. Men han fik et godt liv.

Du/I har kæmpet flot for ham !!

Knus Karen

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  03-02-2017 00:17

Mange tak Karen.

 

Ja det endte rigtig trist, men omvendt så fik han et liv fyldt med aktiviteter og ingen begrænsninger. Så måske havde han kun 5 år hos os, men de var bestemt meningsfyldte for både ham og os.

 

Tilbage har vi en masse skønne minder og et savn at bære.

 

Jeg håber, at vores historie måske kan hjælpe andre.

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider