Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hesteejendomme

 Forsikring
Forfatter: 
Dato:  28-02-2019 15:39

Vi kigger på en landejendom og har fået sælgers forsikring på ejendommen. Denne er på 17,000 om året. Vi er selvfølgelig klar over, at prisen er højere end alm villa, men 17k er noget højere end hvad vi forventede. Hvad er jeres erfaringer med forsikringspræmier og landejendomme?

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Forsikring på landet....
Forfatter: 
Dato:  02-03-2019 16:01

....er desværre dyr, hvilket er forståeligt, da der ofte er ganske mange m2, der skal forsikres, ofte kombineret med flere antændelseskilder (maskiner, fyr, elinstallationer) + oplag af brandbart materiale (halm). Store bygninger er også mere udsatte for stormskader end et parcelhus.

 

Men indhent tilbud hos nogle andre selskaber og vær meget opmærksom på at det er samme betingelser, især for udbygninger og løsøre, da man kan få både sumforsikring og nyværdi, ligesom der kan være stor forskel på selvrisiko.

 

Nogle ting der kan reducere præmien kan være at fjerne bygninger, der er alligevel er tjentlige til det (færre m2). Mange selskaber giver også rabat, hvis man får lavet et eltjek.


Ægte dovenskab er at gøre tingene rigtigt første gang

0
0
Svar på denne tråd
 
 Forsikring
Forfatter: 
Dato:  07-03-2019 10:17

Hvis prisen dækker ALLE forsikringer, så lyder det ikke dyrt - vi giver ca. det samme. Men i vores pris er også medregnet biler og ulykkesforsikringer.

 

Som DJensen skriver, så ER det bare meget dyrere at forsikre en landejendom end en villa i et parcelhuskvarter, hvor man som regel ikke ejer noget farligere end en plæneklipper ;)

 

Kontakt nogle forskellige selskaber og hør dem ad - men vær opmærksom på, at det ikke er nok at selskabet har billige præmier. De skal også være villige til at betale, hvis der opstår skader...

 

Vi har gode erfaringer med TopDanmark og Alm. Brand.

 

Hilsen Sif


Det er sjovt at tage fjordheste alvorligt


www.sadelrummet.dk

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider