Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Træning

 hjælp min hest bakker af i galop
Forfatter: 
Dato:  22-01-2018 09:29

Min hest er for 4 uger siden startet med at bakke af i galop lige så snart jeg laver et anspring. Jeg har haft en behandler ude 2 gange. Inden hun spurgte om vi havde haft nogle problemer, spørger hun selv om vi har haft problemer med at springe an til galop..

 

Men siden vi er startet op igen er hun blevet ved med at bakke af, og hun tager kampen op med en, men lige så snart hun overgiver sig er der ikke problemer resten af turen..

 

Er der nogen som har haft et lignede problem? :-)

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  23-01-2018 23:31

Hvad mener du med at den bakker af?


Hvorfor være vanskelig, når man med en lille smule omhu kan blive fuldstændig umulig?

GO YOU BIG RED FIRE ENGINE

0
0
Svar på denne tråd
 
 Problemer ved anspring
Forfatter: 
Dato:  24-01-2018 23:21

Hej,

 

Hvis jeg forstår dig ret, gør din hest modstand mod galopanspring ved at gøre det modsatte, stoppe lidt op, er det rigtigt forstået?

 

Jeg mener, at hvis din hest tidligere plejede at lave galopanspring uden problemer og dit problem er opstået i løbet af en kortere periode, så må der være sket noget, der påvirker din hest. Nu remser jeg nogle årsager op, og nogle af dem er sikkert skudt helt ved siden af, men du kan jo se, om noget af det kan passe på din hest:

 

1) Hesten har et problem et sted i kroppen, der ikke er opdaget endnu. Du har haft behandler ude 2 gange, men hvilken slags behandler? Måske sidder din hests problem et andet sted, og din behandler har opdaget nogle af de kompensationsproblemer, der er opstået. Et eksempel: Hvis din hest har vist smerter i ryggen, så KAN det komme fra en begyndende seneskade på et eller begge forben!

 

2) Hesten har skiftet smed?

 

3) Du har skiftet træner, træner på en anden måde nu eller har sat kravene op - og din hest har ikke været klar til det eller bryder sig ikke om den nye træning?

 

4) Når hesten "overgiver" sig efter en "kamp" ved første anspring, er det så typisk for din hest at ville kæmpe om tingene, før den går med til dem? Eller er det noget nyt? Som regel kæmper heste ikke imod, hvis de er trænet til at forstå, hvad de skal, og har det godt.

 

5) Har du fået ny sadel? Ny buggjord? Nyt bid? Nye sporer? Har du klippet hesten? Har tænderne det godt?

 

6) Kan din hest have mavesår? Rider du på tom mave (hestens) eller er den godt fyldt op med fordøjelige fibre, når du træner? Har det ændret sig, hvornår du rider i forhold til hvornår den spiser? Har du skiftet foder?

 

Som du kan se, kan der være mange ting at kigge på. Hvis din hest har ændret sig fra let til svær, så er der en grund. At du har spurgt os her på nettet betyder jo også, at du er i tvivl om, hvad der foregår. Hvis jeg var dig, ville jeg få hesten kigget grundigt igennem af en dyrlæge, der er hestespecialist, og som kan lidt mere, f.eks. kiropraktik og andre teknikker. Måske er der en alvorligere skade på vej, som du kan begrænse ved at gøre noget så tidligt som muligt.

 

I hvert fald ønsker jeg dig held og lykke med at finde ud af at løse problemet!

 

MVH

Jette


Nu med rød hoppe!

Og stadig synes jeg, at:

Rigtige piger rider military!

1
0
Svar på denne tråd
 Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider