Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Træning

 Epona Falsterbo videoer
Forfatter: 
Dato:  20-07-2017 08:02

Nu ved jeg ikke hvor mange der har set dem. Jeg vil undlade at linke til dem da der er nogen stykker. Man kan selv søge dem frem på tuben.

Men er dette virkelig det, man indenfor menige dressurkredse, anser for korrekt ridning? Og med meninge mener jeg alm. amatør dressurryttere, altså fra lille Lise på rideskolen, til den med en enkelt god hest der går landsstævner, altså alt hvad der ikke er professionelt.

Er dette jeres forbilleder? Har I det godt med det I ser? Jeg ved at rigtig mange undervisere er oplært i disse metoder og ikke kan se forskel på spændt og spændstig, bag lod og foran lod, sænket og løftet ryg, sund og usund osv. og netop derfor spørger jeg: Har I det godt med den form for ridning? Giver det jer glæde? Giver det mening? Eller er det dybest set noget I gør fordi det er det eneste I kender?

Og til dem, som har taget stilling til, hvad de mener om den slags ridning: Hvordan får vi rusket op i den alm. rytter og dermed forenet en fælles front, som kan lægge pres på de professionelle?

Jeg har svært ved at finde ord der kan udtrykke min undren, afsky og vantro omkring at de fleste ryttere på dette niveau, stadig lever i den mørke middelalder hvad korrekt ridning angår. Jeg tror dog på at debat er første skridt i at få gjort noget ved tingene, og at få gjort ryttere rundt omkring opmærksomme på, hvad det egentlig er for en ridning mange ser op til og prøver at efterligne..

3
8
Svar på denne tråd
 
 Er det så mærkeligt ??
Forfatter: 
Dato:  29-08-2017 09:48

PENGE ! kører hesteverdenen 120 % og så længe det er sådan, vil du se middelalderlig ridning over hele linjen i alle diciplinerne.

Dette er det ultra korte, men desværre også aktuelle svar på din udemærkede og menneskelige undren over praksis i hesteverdenen.

2
3
Svar på denne tråd
 Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider