Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Træning

 Rytter er blevet bange
Forfatter: 
Dato:  14-06-2017 21:53

Hej med jer!

Min datter på 7 år har redet i 4 år snart. De sidste 2 på sin egen pony.ikke den letteste dame ? Hun startede for et halvt år siden til spring. Her har hun haft nogle uheldige oplevelser! Hun er faldet af og blevet slæbt i stigbøjlen gennem rideheste og sidst løb ponyen af med hende i fuld fart (udenfor) ?

Det er ikke en ond pony! Men en 3'er hoppe der ved hvad den vil! Dressuren er ellers gået rigtig fint! De er kommet fint i gang med galop og videre træning til LC programmerne...

nå men nu til spørgsmålet! De to seneste styrt har sat sig i hende! Hun er blevet nervøs og forsigtig ? Forståeligt nok! Men hun er også nødt til at være over ponyen jo, så den ikke tager styringen. Kender I til en træner/ instruktør i syd/Sønderjylland eller på Fyn, der er super pædagogisk og som er dygtig til at genskabe tilliden hos rytter og pony?

Mange tak for hjælpen ?

0
1
Svar på denne tråd
 
 mit bud er
Forfatter: 
Dato:  15-06-2017 14:19

jeg ville kigge efter en BBH instruktør (Blueberryhill har en liste over undervisere)

 

Når det er sagt så tænker jeg også at I skal overveje om pony og pige er det rigtige match? - jeg er stor fortaler for gode ældre læreponyer som nyder at videregive deres erfaring til ungerne :)

 

(og måske stigbøjlerne skal være af en type så hun ikke hænger fast igen?)

 

 

Håber at din datter får modet tilbage igen!!! - det er ikke sjovt når ungerne får sådan en forskrækkelse!

 


pony-mor med lyseblå T-shirt og hvid paryk

Her bor Nisha & Strejfer: www.aktivstald.dk

Himmelhesten Sorteper

www.sundehove.dk

3
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  16-06-2017 10:32
Desværre kender jeg ingen undervisere i Sønderjylland, så der kan jeg ikke hjælpe.. Men vil alligevel bidrage med nogle tanker ;-)

Hun er kun 7 år gammel. Er det muligt at I er gået for hurtigt frem? I har en selvstændig pony, hun rider dressur på LC-niveau, hun springer og er nu blevet bange, fordi hun er faldet af.

Måske er det en ide at sætte ambitionsniveauet ned et stykke tid? Lad hende hygge sig med ponyen og droppe springning og måske også dressur for en tid. Vent med at galopere til hun har mod på det igen. Det samme med springningen, hold en pause, lad hende springe lidt lavere forhindringer, eller nøjes med at ride over bomme indtil hun får lyst til at springe igen.

Du kan sagtens hjælpe hende med at rykke grænserne for, hvad hun tør, men gør det så hun kan følge med og ikke bliver skræmt, så skal det nok gå.
Husk, hun er kun 7 år gammel, hun har masser af tid. Hellere tage sig god tid, end at hun bliver rigtigt bange og ikke vil ride mere.

Held og lykke til jer :-)

Hvorfor være vanskelig, når man med en lille smule omhu kan blive fuldstændig umulig?

GO YOU BIG RED FIRE ENGINE

4
0
Svar på denne tråd
 
 Prikprik
Forfatter: 
Dato:  18-06-2017 15:58

Jeg vil også sige giv hende ro og stop med at springe :) Rid dressur i stedet - så skal hun nok hurtigt få mere tillid til sig selv og ponyen, efterhånden, som hun får mere og mere kontrol over den.

 

Springning kan være en rigtig grim forskrækkelse, når man ikke er så gammel - ser det jævnligt med pigerne på vores rideskole. En faldt af og brækkede skulderen, og hun har i hvert fald heller ikke lyst mere... så nu holder de pause, får en masse dressurundervinsing, og så ser de på det, hvis pigen engang får lyst til at prøve igen :) Ellers melder de måske på bomhold - hvor vi altså bare traver over bomme :) Super god løsning, synes jeg! For springning, hvis man alligevel er utryg, det er bare en dårlig idé :)

 

Rigtig rigtig meget held og lykke. Det skal nok gå over igen, bare I prøver at undgå flere uheldige oplevelser det næste stykke tid. Forbered alt til succes :)


*****

VH

ANNA OG CASINO ROYALE

 

1
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  25-06-2017 20:09

din datter er bare et lille barn på 7 år- og det her kan nemt blive et negativ spiral: hun bliver nervøs og usikker, ponyen mere fræk og egenrådig og til sidst går det galt.

 

Jeg ville finde en anden pony. Der er så mange gode veltrænede ponyer derude, som har et let sind og er velopdragne. De kan give din datter selvtilliden tilbage.

Når hun kun er 7 år, er hun jo ikke just klædt på tila t uddanne en selvstændig hoppe med stort ego- det er hesten som skal uddanne hende.

3
0
Svar på denne tråd
 
 Klassisk
Forfatter: 
Dato:  29-08-2017 09:53

I har haft for travlt, jeg tror ikke hun kommer ordentligt igang igen.

1
1
Svar på denne tråd
 
 Jeg tror
Forfatter: 
Dato:  09-10-2017 07:10

Hvis den ikke plejer at løbe afsted og drille men ellers tror jeg det er fordi at ponyen ikke kan lide at springe

0
0
Svar på denne tråd
 Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider