Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
VE, BLE og det der følger

 Astma ørebarn og mælk hjælp
Forfatter: 
Dato:  25-01-2017 10:32

vores dejlige datter på 14 mdr har fået konstanteret astmatisk bronkitis, men muligvis rigtig astma, samtidig mener de at hun har allergi da hun faktisk siden sommer har været forkølet og det ikke rigtig kan slippe hende. Så derfor skal vi ned og testes her d 6/2. Hun er også ørebarn og har døjet en del med mellemørebetændelse indtil hun fik dræn her i starten af november 16. Vi har i meget lang tid sovet rigtig dårligt alle sammen fordi hun hoster hele tiden og har forståelig nok haft svært ved at få vejret tros hævet sengegærd.

Jeg er nu nysgerrig om der er nogle der døjer med det samme og om det hjalp jer at droppe komælk og hvordan var forløbet? Samt hvad kan jere børn tåle og ikke tåle?? Tænker her på alm mælk i sovsen og bagning eller slet intet??

Håber der er nogle der kan dele deres erfaringer for jeg skal jo endnu en gang starte på et nyt kapitel i livet med nye vaner af mad, så håber ikke storebroren går helt i baglås eller for den sag skyld manden?Høppner


Fjordheste er en fantastisk pony


0
0
Svar på denne tråd
 
 Hejsa.....
Forfatter: 
Dato:  26-01-2017 19:45

Vores mindste gut på nu 3 år, har nøjagtig samme historie. Puha kan virkelig huske hvor hårdt det var, for os alle :(

Det hjalp ikke at droppe komælk, gluten og andet. Vi prøvede det selvfølgelig af enkeltvis, og i længere perioder og intet hjalp. Det der der imod hjalp ham, var Singulair (granulat) . Han fik det i en lille smule is, efter aftensmaden og vi kunne virkelig mærke allerede første gang han fik det.

Han blev selvfølgelig fulgt af special/børnelæge , og det alm spray astma medicin havde ikke den ønsket effekt på ham.

Det skal lige nævnes at Singulair, enten responderer de rigtig godt på det eller overhovedet ingen effekt. Vi fik en prøveperiode på 14 dage, og var en succes :)

I en alder af knap 3 år blev han fuldstændig medicinfri, til trods for at vi og lægen havde forventet at han skulle have medicin resten af livet.

Efter han er trappet ud af medicinen, er han vokset helt vildt og han får alt at spise idag :) Det påvirker ham ikke at komme med ud til vores høns eller heste, så der er håb forude :)

Håber på det bedste for jeg bette trold.

0
0
Svar på denne tråd
 
 6 tegn
Forfatter: 
Dato:  27-01-2017 09:41

Vores søn var også ramt af det samme som jeres. Han har været indlagt fire gange grundet asmatisk bronchitis. Han havde så også feber mindst hver 14. Dag. Efter vi holdt op med at give ham mælk stoppede feberen og hans forkølelser var mindre hyppige. Dog stadig med nogle symptomer på asmatisk bronchitis. Så her hjalp det. Vi kan godt bruge mælk og fløde i madlavningen i en hvis udstrækning uden problemer.


"Halløj!" råbte Tigerdyret, og det lød pludseligt så nær ved, at Grislingen ville være sprunget op, hvis Plys ikke rent tilfældigt havde siddet på det meste af ham.


ATTEN'ZION

0
0
Svar på denne tråd
 
 Drop komælk.
Forfatter: 
Dato:  02-02-2017 20:06

Det hjalp her og der har ikke været bøvl siden med ørene og mine drenge er sjældent syge idag.


Bolig søges til leje i nordsjælland. (Gribskov Kommune.) Gerne på gård med heste.

 

0
0
Svar på denne tråd
 Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider