Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Seniornettet

 Nybegynder
Forfatter: 
Dato:  15-02-2020 18:14

Hej.
Jeg er 34år og startede til ridning på et voksenhold for 3 mdr. siden. Havde aldrig troet at ride og heste genrelt ville være noget for mig, men efter tre år på sidelinjen som mor til en heste pige måtte jeg simpelthen op på en hest og se hvad det var mine piger egentlig synes var så fedt ved det store dyr. Og bum jeg var solgt fra 1. Time.
Kan godt mærke at ridning giver mig utrolig meget ro i krop og sjæl, jeg nyder at mærke den kontrol jeg har og bare være lige der sammen med hesten. Jeg vil virkelig gerne blive bedre og ja håber på vi med tiden selv kan få en part eller mere.
hvordan bliver jeg som voksen rytter "hurtigt" bedre. Jeg hører lidt forskelligt lige fra at man lærer kun at have og ride ved at få en hest eller en halvpart.
hvad vil i anbefale? At ride flere timer, forskellige heste, tage på ridehold med lidt forskellig slags ridninger? Jeg har fået mig en god elev hest hvor jeg nu fint kan letrid, lave fin nedslidning og få den i en fin galop og vi har lavet lid små spring. Min Ridelærer er dybt imporneret over hvor hurtigt jeg har lært det og føler mig tryg ved det. Jeg kan mærke jeg vil gerne lærer mere og prøve mere men hvad skal jeg gøre som en halv gammel nybegynder??

2
0
Svar på denne tråd
 
 Livet er godt
Forfatter: 
Dato:  15-02-2020 21:48
1) Husk, at livet er godt.
Bare giv dig selv lov til at nyde ridningen, ikke alt skal være et studie i rationel optimering af ydelse. Du er ikke en motor. Men brug dine sanser.

2) Læring handler dels om antallet af timer.
Rid noget mere.

3.) Et godt rideskolehold med en god ridelærer, en part man er tryg ved (når man er klar til at håndtere en hest alene), køb egen hest. Deltag i clinic, holdundervisning, ene undervisning.
Der er masser af muligheder. Afhængig af lokale forhold kan de alle være gode.

For mig virker det, at holde fast i, at det er rekreation = motivation bevares.
Jeg ville ikke lære noget, hvis jeg var utryg ved hesten. Jeg samarbejder godt med væsener med gensidig sympati, der tænder/reagerer på ros.
Jeg rider gerne alene en del af tiden, men der skal også være noget socialt i det. For jeg er meget social. Fx venner derude, folk at træne med osv.
Hvis jeg har part eller egen hest, fungerer eneundervisning en gang om ugen, og så rider jeg ellers gerne 3 gange om ugen.
Det er optimalt for mig.
1
1
Svar på denne tråd
 
 nybegynder
Forfatter: 
Dato:  22-09-2020 20:17

Jeg kan anbefale dig at få ene undervisning hvis du har økonomien til det. Du vil få mere feedback og der er mere fokus på dig og hesten.


Søger part på STOR hest i Sdr. Jylland.
1
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider