Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Seniornettet

 4 Teer du skal drikke inden du dør!
Forfatter: 
Dato:  05-12-2018 18:58

 


Tidligere tråd om samme emne:
Rooibos-the

Hej

 

Jeg faldt lige over overstående tråd, og tænkt at jeg lige skulle dele mine absolut yndlingsteer. Jeg er selv utrolig passioneret omkring te (drikker også kaffe), da det er en så alsidig drik med lækre smagsnuancer, hvis man køber den rigtige variant fra det rigtige sted.

 

Her er de fire teer:

 

Cool-Mint: Cool mint er en lækker urtethe med en dominerende smag af citrus og lakridsrod. Utrolig populær urtete og blandingen er blevet "opfundet" af tedamen (ejeren) af Østerlandsk thehus.

Klik her for at se teen hos Østerlandsk Thehus.

 

Jasmin Te: Min absolut yndlings aromatisk te. Det er en grøn te der er blevet produceret ved at lægge jasmin blomster på grøn te i et stykke tid og fjerne dem igen. Smagen af blomster bliver derfor naturlig og ikke så aromatisk. Jeg kender ikke nogen der sælger den uden tilsat aroma, men send mig et link hvis i kender en. Jeg plejer at købe den hos a.c. perchs, fordi deres te bliver hurtigt solgt og derfor er altid frisk.

Klik her for se a.c. perchs jasmin te.

 

Matcha grøn te pulver: Det er min absolut yndlingste hvad angår smag og sundhed. Hver gang jeg drikker den føler jeg mig selv som en samurai. I gamle dage drak de japanske samuraier en kop matcha før de drog i krig, eftersom matcha både har en opkvikkende og beroligende effekt på samme tid. Læs mere om matcha's sunde fordele her. Min Matcha køber jeg fra Danmarks specialister i japansk te, nemlig Sing Tehus.

Klik her for at se matcha hos Sing Tehus.

 

Marokkansk te: Det er den te du finder frem når du har brug for et sukkerchok. For ægte marokkansk te består af grøn te, kogt med friske mynte blade og serveret med mynte stilker og mynteblade i koppen. Men traditionen i det Nordafrikanske land, er at man hælder et halvt kilo sukker i koppen før den indtages. Nogen gange forveksler jeg teen med sirup, men hva' fa'en. #YOLO

Tante-t har en variant der minder om den ægte vare.

Klik her for at se Tante-t's udgave af marokkansk te.

 

Læs evt. mere om te, teens historie og kemiske indhold her.

Mangler jeg din favorit på listen? Smid endelig en kommentar. Der findes tusindvis af gode te varianter, og jeg tvivler på at have smagt dem alle ;)

 

(håber ikke opslaget er for reklame-agtigt selvom det godt kan se såden ud - fjerne gerne linksene hvis det er)

 

3
0
Svar på denne tråd
 
 Te drikker
Forfatter: 
Dato:  29-01-2019 09:51

 

Jeg er egentlig mest til iskold postevand eller danskvand, men også en kop kaffe nu og da, selvom maven ikke er så begrejstret for det.. Men må da lige opfordre dig til at prøve rooibush te.

 

Det er min absolutte yndlings te bl.a. fordi den er uden garvesyre.

 


 

 

~ Anette

 

 

 

www.vind-alarm-danmark.eu

1
0
Svar på denne tråd
 
 Rooibush te
Forfatter: 
Dato:  05-02-2019 12:24

Mmm... Rooibush er også god. Men synes smagen er svær at vænne sig til sammenlignet med de klassiske teer eller andre urteteer.

 

Hvor køber du din Rooibush te? :)

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider