Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Seniornettet

 Kalkunbryst
Forfatter: 
Dato:  19-02-2007 18:44

Hej.


Skal lave et kalkunbryst på fredag, og tænkte på at fylde noget i det.


Skal man bare lave et snit fra oven? Og er der nogle, der har nogle gode råd til, hvad jeg kan fylde i det?


Har selv tænkt på soltørrede tomater og hvidløg.


Skal man fjerne fyldet, når man serverer det?


Håber, der er nogle madkyndige.


Hilsen Camilla

0
0
Svar på denne tråd
 
 Kalkunbryst
Forfatter: 
Dato:  19-02-2007 19:35

Det er nu ellers også lækkert i en rødvinsmarinade, og så med en sauce lavet på fløde.


Hvis du fylder den skal fyldet ikke fjernes ved servering.

Du kan evt også komme lidt feta i, hvis du fylder den med tomater.




- Yuki


Med salathesten


Kender du et godt sted på Sjælland til en avlshoppe ?



Med billeder på www.rigola.dk


0
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg har
Forfatter: 
Dato:  19-02-2007 19:55

nogle gange lavet kalkunbryst omviklet med bacon, og serveret det med frisk spinatpasta og gorgonzolasauce med valnødder.


Det er også supergodt at skære det op og fylde det med pesto, soltørrede tomater og lidt chilimarinerede hvidløg.


Flødeost med krydderier er også godt som fyld.




mvh PiaR
quantum in me fuit

Konfirmation - forårsbryllup? Lej en grill med god plads
weberudlejning.dk



Svar venligst i tråden og ikke via besked/mail

0
0
Svar på denne tråd
 
 Kalkunbryst
Forfatter: 
Dato:  20-02-2007 11:00

Denne her smager himmelsk


1 kalkunbryst

1 pakke bacontern

1 bundt forårsløg

løg

hvidløg

timian

BUKO pikantost

salt, peber, paprika


Skær en lomme i kalkunbrystet evt. 2 i zigzag.


Svits bacontern, forårsløg + løgtern, hvidløg og timian.

Læg det i lommen sammen med pikantost.

Drys kalkunbrystet med salt, peber og paprika.

Kvarte løg lægges ved i det ildfaste fad og dryppes med lidt olie.

Stilles i forvarmet ovn v/225 grader i 10 min, skru ned på 175 grader og steg videre i ca 50 min.


Serveres med ris og pandestegte wokgrøntsager evt. med sur/sød sauce i eller soya + sukkerblanding.




venlig hilsen
RikkeAnd

Victor 14. juli 2002

Mille 20. september 2006


Til minde om Krastrup´s Paddock Dancer, Skovgaards Zelle og Sonette
0
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg plejer
Forfatter: 
Dato:  20-02-2007 13:01
bare at skære den op i midten og så putte revet ost i. :-) Det smager dejligt.. Nogle gange putter jeg også bacon tern i, det giver også en god smag, vis man er til bacon.

Mvh Louise
EVNEN TIL AT VILLE, SKABER EVNEN TIL AT KUNNE!!!
0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider