Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Juniornettet

 egen hest eller ej?
Forfatter: 
Dato:  11-01-2017 22:11

hejj folkens.

jeg ville bare høre, hvad jeres holdninger er. jeg står her og har redet i omkring 1/5 år, og har part på en rigtig sød hest. mit problem er at, jeg ikke føler at jeg kan komme vidre på hende, da hun ikke er skabt til dressur. jeg har kun redet undervisnig (rigtig undervisning) siden slutningen af sommerferien, og syntes det har gået godt (rider LC). Jeg vil bare gerne mere, og overvejer at finde en eller anden løsning, så jeg kan købe min egen hest/pony for mine konfi penge (skal konfirmeres den 7. maj). syntes i det ville være for tidligt, at købe min egen hest/pony.

knuz smilla

tak på forhånd.

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Overskrift
Forfatter: 
Dato:  20-03-2017 09:33

overhovedet ikke

 

bare husk altid at spørge om hjælp. Uanset hvad


 Golden Fabia - Min stjerne

Another Prince Skovbo - Min røde prins

Fernando - Min bette mand

 

Golden Destiny 3.3.95-17.11.08 - Elsket og savnet <3

 

1
0
Svar på denne tråd
 
 egen hest?
Forfatter: 
Dato:  20-03-2017 16:57

Hej.

Jeg syntes det er for tidligt - med mindre du har 110% forældre opbakning. Det er et stort ansvar at have hest og ved akut sygdom, skader m.m. er der kun en til at tage sig af dette. (dig) Også hvis hesten har kolik el lign kl. 22/23 om aften.

Jeg siger ikke at du ikke kan leve op til ansvaret men jeg vil nok anbefale dig at få en ny (dressur egnet) part og måske lidt flere gange i ugen til en start.

 

1
1
Svar på denne tråd
 
 Prikprik
Forfatter: 
Dato:  24-03-2017 21:45

Jeg synes også, det er alt for tidligt :) Vent og se, medmindre du har forældreopbakning og nogle forældre, der ved noget om hest.

 

Du kan lære masser på elevskole eller på part i en privathest endnu. Ellers var det måske en idé at låne en hest det første stykke tid i stedet?

 

Jeg var 14-15 år, da jeg købte min første hest. Købte og betalte selv. Da havde jeg redet i 10-11 år, og var sikker på, det var det, jeg ville :) Og jeg havde lært en masse på part o.l. inden. Det er et kæmpe ansvar, og JA, man må prioritere og sige nej til en del ting. Både økonomisk og tidsmæssigt. Og ja, det går ikke "over". Der er bare drøn på mht. skole, kæreste, venner og hest :) Men jeg elsker hvert sekund :)


*****

VH

ANNA OG CASINO ROYALE

 

0
0
Svar på denne tråd
 Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider