Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Juniornettet

 HVORDAN LAVER JEG MIT EGET UNDERLAG
Forfatter: 
Dato:  01-05-2015 18:41

Hej alle.

jeg bliver lige nød til at høre... er der nogle her inde der har lavet sit eget underlag, og hvordan har i gjordt? jeg vil nemlig rigtig gerne prøve at lave et.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Prikprik
Forfatter: 
Dato:  27-08-2015 15:49

Hej Vigga

 

Ikke, at jeg på nogen måder har forsøgt at lave et selv, men har faktisk også haft overvejet det en gang imellem :) Hehe

 

Det må være noget med at have et tekstil til ydersiden.. Evt. af to stykker i samme facon og størrelse, (så det passer med størrelsen på et normalt underlag + lidt sømrum). Og så en form for fyld. Ved faktisk ikke, hvad der er i et normalt underlag, men en form for plade-vat-agtigt tekstil.. bare noget, der ikke suger fugt og klumper som vat gør, (det har jeg desværre ikke lige umiddelbart undersøgt alternativer til).

 

Så har man altså 2 x ydertekstil, som jeg ville sy sammen i kanten med fyldet løst i, -denne uden sømrum, (da jeg ikke ville sy den fast i kanten). Hertil ville jeg lave det klassiske 'rudeformede' mønster, så fyldet ville sidde godt fast og ikke rutsje rundt.

 

Til allersidst ville jeg finde noget godt solidt kantbånd + måske noget forstærkning v. gjord og nakke i samme materiale.

 

Hehehe, det var i hvert fald lige den fremgangsmåde, jeg ville gå ud fra. Men om den også virker i praksis, ja det ved jeg ikke :)

 

 

Held og lykke med det, og læg da endeligt et billede op af resultatet :)


*****

VH

ANNA OG CASINO ROYALE

 

0
0
Svar på denne tråd
 Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider