Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Juniornettet

 Rasende elever - fejl på studenterhuer
Forfatter: 
Dato:  07-05-2014 15:57

Stor forargelse er i dag trådt igennem hos mange kommende studenter landet over, da de i denne tid er begyndt så smådt at modtage deres studenterhuer fra det Kongelige Hofleverandør firmaC. L. Seifert. ALT FOR STORE!!

www.bt.dk/danmark/raser-over- forkerte-studenterhuer-fra-kongelig- hofleverandoer-huerne-falder-af-hov

Som alle ved er det at blive student en af de aller støste ting, man har slidt og slæbt igennem lange skoleforløb og har kæmpede et brag af en kamp for at komme frem til den dag hvor man kan stå med sin studenterhue på hovede og endelig kunne kalde sig student.

Elverne som nu er begyndt at modtage deres studenterhue (fra bestilling og betaling af huen helt tilbage fra September måned), bliver mere og mere skuffet, først og fremmest modtager skolerne over hele landet for store huer, og for store er som i 3 nummere eller mere, efterfølgende har flere elever taget kontakt til firmaets kundeservice, igennem Trustpilot.dk og via deres Facebook side, hvor foragelsen bliver større og større. Flere og flere skriver ind, og alle får samme svar: "I vil få tilsendt nogle korkindlæg, så vil huen passe", eleverne er igennem samarbejdet blevet lovede af firmaet og des sælgere at hvis noget i leveringen skulle gå galt, ville firmaet "selvfølgelig rydde op efter sig". Dette finder eleverne meget hurtigt ud af, da beskeden eleverne får "hvis i ønsker en ny hue, kan i få den til halv pris". Flere elever har brugt halvdelen eller en hel måneds SU på at kunne betale deres studenterhue, som så kommer for stor, og så vil firmaet ikke engang rette op på deres fejl. En kundeservice så ringe skal man virkelig lede længe efter!!!

Synes den behandling som firmaet giver alle de kommende studenter er direkte BESKIDT og håber inderligt at fremtidige studenter for de forskellige uddannelser, som står for valget at studenterhuer til deres årgange, tager dette med i deres beregninger, og ikke lader sig bestikke af C. L. Seiferts mange løgne og bestikkelses metoder.

HUSK HUSK HUSK at bare fordi man har et fint navn eller status, behøver melet i ens pose ikke altid være rent, se igennem de mange beskidte sælger trick og bestikkelser der vil forekomme, for i sidste ende er det aller vigtigste at man får den hue man har bestilt og betalt og at den rent faktisk kan sidde på hoved på ens store dag!!!

www.trustpilot.dk/review/ www.clseifert.dk
www.facebook.com/ cl.seifert.dk?fref=ts


Victoria Pommer Hansen

Stutteri PH


PH's Inko, PH's Fanta og PH's Rammstein


http://www.vph-foto.dk / http://www.hestevogn-import.dk

0
0
Svar på denne tråd
 
 fgdælfdædældgldæ
Forfatter: 
Dato:  08-05-2014 11:16

FØØJ! Det gør ondt at høre sådan noget! Vi valgte CL sefiert i nødløsning, fordi der ikke var andre :( De sagde så at hvis der var fejl, så fik vi ny hue på deres regning... Det har de vist lavet om nu..... FØJ! øvøvøv og stakkels kommende Studenter!! :(
©©


K r i s t i n a

med Columbija


©©0
0
Svar på denne tråd
 
 hejza..
Forfatter: 
Dato:  08-05-2014 12:52

for to år siden blev jeg student og vi havde absolut INGEN problemer med cl seifert - vi fravalgte abc fordi de havde leveret nogle forfærdelige studieture trøjer øvøv.. men vores huer var fantastiske og alle fik det de ville have <3 men det er noget værre @!#$ at få en hue der ikke passer


Stine nu med Frontiers Chico

R.I.P Klodshans 15/01/2001 - 05/09/2011

0
0
Svar på denne tråd
 Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider