Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Opslag, billeder og video

 Vær sød at læse dette her, vil du? :)
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 03:35
Hej!

Nu skal det være. Der må være en grund til at folk ikke husker min hest, selvom den har en spændende historie bag sig (synes jeg!) så nu vil jeg hermed give et rids af den:

Jeg håber I vil læse det hele igennem (forudsat at I har god tid), for ellers går meningen med historien måske af.

Jeg havde i 7 år en islænderhoppe sammen med min bedstefar. Da han valgte at lukke stalden ned og sælge det hele valgte jeg at sælge hende pga. forskellige ting bla. min størrelse og tid.

Min kærestes mors nye kæreste (som er meget trav-interesseret) snakker jeg en dag heste med. Han fortæller at han kender én som nok har en hest for mig da jeg spørger til en billig traver til skovture.

Denne mand viser sig at være bedre kendt som slagter Verner med et værre ry bag sig. Dette ved jeg ikke og tager over for at se på hesten. Jeg kan fra den dag huske, at hun var flot og veltrænet og Verner kunne løfte hendes hove/ben helt op til flanke-højde ved siden af hende. Jeg var endda oppe og sidde på hende inde i stalden og der var intet (jeg var lidt skeptisk efter en uheldig hestehandler-hest som var den sidste hest jeg havde haft hjemme).

Men jeg synes godt om 6 årige Gillian Djess, som hun hedder på papiret, og jeg får hende hjem - dog en uge efter køb. 4500 giver jeg for hende inklusive transport og en uges ekstra opstaldning. Hun skulle have været skudt på slagteriet om torsdagen hvor jeg så og købte hende tirsdag. Aftalen har hele vejen igennem været at var jeg utilfreds med hesten kunne jeg uden videre ringe så tog han den tilbage for samme mængde penge som vi betalte. Så ville han bare sende den videre til slagteriet.

Grunden til at hun skal slagtes får jeg egentlig aldrig oplyst. Verner siger at han bare skal køre den til slagtning og intet andet ved, han er bare et led i processen. Dette tror jeg ikke på er helt sandt den dag i dag, men på den anden side så tror jeg ikke at han ville snyde mig alt for groft, da min kærestes mors nye kæreste er en af hans gode venner.

Nå, jeg får ikke oplyst nogen aflivningsgrund og går rundt i troen på at det er som med mange andre heste; at hun simpelthen ikke løb stærkt nok og derfor ville de ikke spilde deres penge på hende.

Transport turen hjem tager hun som en engel og der er intet da hun skal lukkes sammen med de andre heste.
Verner påstår at han ikke ved om den er tilredet eller ej; dette tror jeg så faktisk kunne være rigtigt, eftersom han tilbyder at kaste en af hans egne hjemme-ryttere op på den før den skal hjem til mig, hvilket han dog ikke får gjort på trods af at jeg tager imod tilbuddet.

Første gang jeg skal ride Jessie går fint. Min lillesøster er oppe på hende først hvor jeg trækker og det er bare tip top. Jeg vælger så (uden at have tænkt mig om) at ride en tur ud i tærren fordi jeg tænker JUBII - den ER jo tilredet. Derude bliver hun forskrækket, bukker og jeg ryger af. Hesten løber panikslagent hjem med stigebøjlerne klaskende på hver side, i den bedste og hurtigste traver-trav hun havde lært og havde nær forårsaget trafikkaos i den lille landsby jeg bor i.

Jeg vælger ikke at ride foreløbelig og går i gang med træning fra jorden. Dét betyder en masse gåture ud og se på FAAARLKIGE ting i tærren. De livsfarlige skilte, borde og jern, skidt og skrammel vi har set på i tidens løb (som var ved at æde os rå!) er ikke få! Herigennem får mig og Jessie et større kendskab til hinanden og jeg finder ud af hvor skrøbelig hendes psyke egentlig er og hvor pivet hun er - PRRRUUUSTER af hvad som helst og ryster samtidig over hele kroppen.

Pga. (pladsmangel?) eller også er det bare den mest praktiske løsning vælger jeg at sætte hende alene op på en tønde land oppe i skoven. (- Ja, slagt mig bare, hun har ikke lidt kvaler over det efter hvad jeg kan se!) Her går hun så sommeren over.
I starten er hun selvfølgelig meget pivet men hun begynder efterhånden at betragte dette lille stykke jord som hendes fristed. Hun TRAK mig bogstaveligt talt derop til når jeg havde haft hende ude og nød at få grimen af og bare gå alene og hygge sig. Hendes sociale tendenser som kunne have givet hende kvaler fordi hun var så uselvstændig, går over og hun bekymrer sig nu (og stadig ikke den dag i dag) synderligt om andre, ukendte heste og jeg kan tage hende væk fra flokken når som helst uden at verden bryder sammen fordi hun dermed ingen har til at beskytte sig.

Lige et billede af hende på folden, dengang i starten og de fra de første billeder jeg tog:

Jeg begynder tilridning, hvilket går fint. Jeg har den sommer masser af gode ture ud i tærren og hun er som en lydig, frisk og meget ivrig unghest som bare vil ud og prøve verden. Galoppen er det sværeste, men selv dén finder hun til sidst.

Nu er alt så rosenrødt. I paradiset skulle der så vise sig at være en slange. Denne slange var Jessies baggrund. En veninde af mig havde oprettet en debat inde under trav - galop - kørsel hvor hun spurgte efter Jessies baggrund, fordi jeg havde tilbudt hende at købe Jessie hvis jeg ikke havde tid senere hen i gymnasiet. Denne debat gav voldsomme og uforudsete resultater.

Start indlægget var dette:
[TRA] Hjælp omkring travhest
Forfatter:
Dato:
25-07-05 12:06
Vi har kig på en travhoppe som er gået ud af løb.

Vi ved ikke hvorfor og sådan, men tænkte om der er nogle herinde der kender til hende.

Hendes navn er:

Gillian Djess


Dette er det eneste jeg ved om hende. Ved så hun er frysemærket, men dette hjælper jo ikke jer.

† Hvil I Fred Frk. Stjerneskud †
* ??-??-1999 - † 09-05-2005

Elsket og Savnet - Altid

Hendes Mindeside

Og her er nogen udpluk af de svar som kom:

jeg har redet hende da
Forfatter:
Dato:
25-07-05 21:36
hun stod hos Gordon Dahl og det var bestemt ingen fornøjelse den stak af H til og jeg troede jeg skulle dø ærligt talt dens temprament slog klik ofte og jeg kan ikke anbefale den som ridehest hvis den stadig er sådan hvad jeg tror bare min mening...

Evita Ara Og Kingo
hej jeanie
Forfatter:
Dato:
26-07-05 11:05
kan berette at min tur på hende nåede en omgang om skive banen i flud firspring med den dødpullende krikke som til sidst måtte ha tandstrit på for at ha nogenlunde kontakt med munden når hun kridtede...

en ikke så spændende oplevelse kan jeg fortælle hehehe

Evita Ara Og Kingo

Jojo sikkert
Forfatter:
Dato:
5-08-05 21:04
men nu kender jeg helt igennem omtalte hest og har prøvet den selv og ved jeg ikke er den eneste der har fået røvtur af den og da jeg har redet traver i gud ved hvor mange år mener jeg selv jeg er dygtig nok til at vudere om en hest kan skoles om eller ej og omtalte ville jeg ikke gå i krig med af den simple grund at det er for farligt.
men dermed ikke sagt at lisbeth ikke kunne omskole den til det bedere men jeg tror næppe hun køber hest for at bruge evigheder på at komme en simpel tur i skoven med liv og lemmer i fare, det er jo ikke derfor man køber traver som skovturshest vel?

Evita Ara Og Kingo

jo jeanie jeg
Forfatter:
Dato:
6-08-05 14:05
kendte pågældene hest helt igennem da jeg passede den dagligt og kan med god samvittighed sige at den ikke var for små børn selvfølgelig blir en hest ikke sådan uden udenoms påvirkning og den kan sikkert også som du kalder det nedgeares jeg siger bare at jeg personligt ville ikke gå i krig med det og VIL ikke anbefale det til andre da jeg ikke vil hører om at de ligger med kraniebrud el. lign 2 mnd efter fordi jeg sagde god for en hest.
Og som ridehest som den skulle bruges til er den ikke anbefalelses værdig da det vil tage lang tid at gøre den tam igen med liv og lemmer i farer.
Og hatten af for at du kunne gøre Madammen tam igen men hende har jeg jo også redet og ja hun var ikke altid sød og rar men stadig væk rar nok til at anbefales som ridehest at hun så ikke var det da i fik hende er mig uforstående.

Har min mening og står ved den.

Evita Ara Og Kingo

gillian
Forfatter:
Dato:
8-09-05 12:21
jeg har også redet gillian djess og det var ikke sjovt og det var hejmme på gården ved knud mønster!!!
hun er ikke sjov!!

ridetur
Forfatter:
Dato:
9-09-05 06:58
jeg fik mig en rigtig tur på hende det var sådan at både knud og birgitte og svendsen ikke turde kigge på hvad der nu skete.

hehe hun tog
Forfatter:
Dato:
9-09-05 10:54
turen rundt om banen to gange i fuld trav dødpullende mig med der bad til gud i sadlen, havde det ike været for en staldpige som stod ved åbningen til banen havde jeg aldrig kommet sikkert i stald. Så jeg fik hende i stald og så tømte jeg seletøjkammeret bogstavligt talt krydspulle, ørehætte, lasso og tandstrit og så var hun styrbar men for filan en møgged det var første sidste og eneste gang jeg satte mig på nakken af den og red galopintervaller skal siges at hun dunrede de første 5 igennem som en sindsyg...
den hest har en brist af fjerde dimension...


Evita Ara Og Kingo

Den dag jeg læste alt dette her havde jeg lige været ude på en dejlig og lækker heldags, - ca. 50km´s tur, alene.

Her er et billede fra omkring dén tid, bemærk hendes endnu manglende muskler:

Jeg kunne selvfølgelig ikke forstå hvad alt dette gik ud på. Jeg blev rigtig VRED over deres snak om min lille hest (som jo i mine øjne var verdens engel!) og der kom en endnu længere debat om det som kan findes på føromtalte forum under søgning på "Gillian Djess".

Enden på det hele blev at jeg fik nogen ting at vide om Jessies baggrund, og forhåbentligt uden at udlevere nogen vil jeg ridse et par ting op: alt for lidt foldtid til hverdag + en meget stresset tilværelse som plag og unghest det sted hun var. Der har altid været alt for meget pres på hende og for lidt tid til hygge og omsorg.

Dette havde resulteret i en hest som var meget hidsig og ofte aggressiv overfor de mennesker den omgås. Som det læses i overstående indlæg var den ikke just favoritten i stalden. Bogstaveligt talt ikke til at styre og stole på - overhovedet!!

Jeg bebrejder ikke de mennesker som havde noget med den at gøre, jeg bebrejder måske mere systemet med hensyn til nogle travheste - nemlig de heste som ses som pengemaskiner og derefter intet er værd i branchens øjne. Sådan en var Jessie og hun havde taget skade af det. Meget.

Dette gik op for mig denne dag og jeg SIGER jer at jeg var tudefærdig da jeg gik ud i stalden for at klappe hende den aften. Jeg kælede for hende og fortalte hende hvor dygtig hun var; - nu var sagens alvor gået op for mig.
Jeg kunne græde over hvilken barndom hun havde haft og at skæbnen måtte have reddet hende fra at blive skudt hos slagteren dén dag.

Nu hvor jeg sidder og mindes denne dag kan jeg stadig blive helt rørt. Enorme ting var jo sket i hendes sind uden min viden, jeg havde jo bare behandlet hende som enhver anden unghest, uden at vide hvad hun bar rundt på.

Der skete noget med mig i dén periode. Om jeg ville det eller ej begyndte jeg nu at analysere på Jessie og hendes reaktioner på alting - jeg begyndte at se hende som en "problemhest". Jeg har arbejdet med problemheste før og kunne se at det nu var vigtigt at tage hånd om hendes fortid.

Jeg tror, at der skete noget med Jessie dengang hun gik alene på den mark oppe i skoven. Hun lærte at jeg troligt kom hver dag. Ofte gik jeg derop og bare sad der sammen med hende mens hun græssede.
Hun lærte at jeg sagtens kunne være sammen med hende uden at det betød arbejde - jeg blev en del af hendes lille flok og hun åbnede op (alt dette vidste jeg ikke på dét tidspunkt, jeg gjorde bare som mit instinkt/erfaring sagde mig - nemlig at være sammen med hende).

Hun begyndte at åbne op men på dét tidspunkt faldt hun ligesom også i alder. Der var uendeligt meget Jessie ikke havde fået mulighed for at gøre som unghest og alt dette øjnede hun - eller hendes underbevidsthed - nu chancen for. Hun blev igen som en legende unghest, ja på et tidspunkt helt ned til føl-stadiet (hvilket jeg jo heller ikke bed mærke i/lagde specielt mære til, dengang) og senere er hun vokset stødt med opgaven.

Jessie er stadig en legesyg unghest her som 7-årig. Efter min mening og viden mere end normalt. Hun ELSKER at lege og udforske ting i en grad som ikke er almindelig for dén alder. Alt det tabte skal simpelthen hentes! - (og alt det tabte ligger tilbage i en lavere alder).

Denne livsglæde og legende adfærd går mig til tider på nerverne. Jessie er meget svær at få til at tage ting seriøst og man skal ligefrem blive sur på hende for at gøre hende så mobset at hun hører efter i stedet for at lave de 117 andre ting som foregår i hendes hoved og udforske/udøve de sidste nye idéer.
Jeg har til tider simpelthen ikke tålmodigheden til det, så til tider kommer der ridser i lakken - store og lange ridser - men dog holder jeg af hende af hele mit hjerte, inderst inde!

Kan man andet, når den hest som tidligere var aggressiv, indadvendt og utilpas nu er livsglad, kærlig, ivrig og hver dag står og vrinsker efter én når man cykler ind af indkørslen?

Når den hest som jeg blev ved at træne som en almindelig ridehest, dog med fokus og evt. hensyn til "traumer" og dårlige oplevelser i underbevidstheden, nu er en velfungerende ridehest?

Herfra et billede fra i vinters hvor jeg trænede hende intensivt i 2 ugers dressur (lyder ikke af meget, men jeg red ikke ret meget i vinter pga. kulden og der er laaangt til nærmeste ridehus):

Som lige nævnt red jeg ikke ret meget i vinter. Et par nyere oplevelser her til sidst, er Jessie sammen med nybegyndere og børn.

Børn var hun i starten ikke meget vild med. Hun lod til ikke at forstå hvilke væsner de var og ville bide og sparke dem fordi hun simpelthen var bange for de her små væsner som lugtede som mennesker. Hun lugtede meget til dem. Jeg havde et lille ridehold herhjemme bestående af to 6-årige piger som jo blev nødt til at lære Jessie at kende.
Dette lykkedes til sidst og eftersom Jessie fandt ud af at de hersens små væsner ikke var farlige kunne/kan de nu, næsten hvor som helst og når som helst, løbe om benene på hende.

Her bringer jeg et billede som eksempel, billedet er taget sidste sommer:

Udover disse piger har min veninde en lille pige på snart 4 år som Jessie simpelthen stod og nussede kærligt med. Hun nussede pigens hår så forsigtigt og følsomt som hun kunne og pigen nød det mens hun aede Jessies mule. Jessie så rigtig forelsket ud, ligesom - "nej, hvor er den der lille menneske bare SØD og nuser!" helt drømmende og helt væk. Det var SÅ sødt og mig og pigens mor stod og blev helt sentimentale.. J

En anden historie er min lillesøster på 16 som var her og ride Jessie for nylig.
Jessie synes i starten at det var yderst underligt at få sådan én som bare væltede rundt og ikke kunne finde ud af at sidde rigtigt, op på ryggen og ville også afvise hende den første gang.
Efter kort tid finder Jessie dog ud af at Gitte ikke forlanger noget af hende og så synes hun egentlig det er verdens fedeste rytter. Gitte roser Jessie en masse og de bliver hurtigt gode venner. Gitte ELSKER også at stå og strigle Jessie i timevis; noget som Jessie i bund og grund + al herlighed NYDER!

En dag da Gitte skulle ride Jessie på et lille stykke græs snubler Jessie. Gitte falder forover og hænger på siden af Jessie. Havde dette været i starten da jeg havde hende var hun gået totalt i panik, lavet det største bukkespring for at få Gitte af og derefter storme væk og bare - VÆK! Helt ude af kontrol og panikslagen uden at vide hvad hun skulle stille op med noget som helst.

MEEN hun vender "bare" det hvide ud af øjnene og Gitte, som hænger på siden af Jessie, er der med det samme med beroligende ord. Jeg hjælper en anden rytter og har endnu ikke opdaget noget. Gitte hænger så der prøver så, på en helt stiv og anspændt Jessie, at trække sig tilbage i sadlen. Jessie bliver hér forskrækket og giver et hop fremad hvor Gitte giver et lille skrig/gisp.
Det er her jeg får øje på hvad der sker. Af ren refleks når jeg ser Jessie anspændt med det hvide ud af øjnene begynder jeg at tale beroligende i en rolig tone "Heeey tøøø-eesen, Rooolig nuu" mens jeg løber derhen. Det er som om at Jessie reagerer på at der nu kommer beroligende ord både fra jorden og fra rytteren på ryggen og hun ser sig forvirret rundt som et såret barn der tænker: "Hvad sker der? Jeg er bange! Jeg kan ikke liii´ det her!"
Jeg er nu nået hen til hende og tager hende i hovedtøjet mens jeg stadig taler beroligende. Jessie er nu faldet så meget ned at Gitte kan få hevet sig op i sadlen. Vi taler begge to i en lind strøm af beroligende ord og Jessie falder mere og mere til ro. Hun tager de første usikre skridt fremad, vi roser hende til skyerne og det er som om hun tænker: "nå, det var jo bare dét! Det var ikke så slemt - VIDERE!" og så går hun med spidsede ører fremad som om intet var hændt.
Både mig og Gitte er rystede, nok mest over hvad der kunne være sket - hvad det kunne have udviklet sig til, og hvor gruelig galt det kunne have gået - mens Jessie bare trasker velfornøjet videre. Gitte rider hende endnu en time uden problemer.

Jeg vil nu vise et nyt billede af Gitte og Jessie som er taget indenfor den seneste uge. Der skal tages hensyn til at hesten jo stadig er en smule nervøs og Gitte er næsten helt rå, har kun redet Jessie og vores fjord/araber unghest nogen gange. Og så taget i betragtning at jeg ikke har redet så forfærdeligt meget i vinter, synes jeg billedet og Gittes ridning er meget flot.

Billede af Gitte og Jessie:

Som afslutning håber jeg at I har kunnet følge med i historien, og måske endda også har haft fornøjelse af, kort, at følge Jessies fremskridt.
Jeg tænker tilbage på dem med glæde. Der er stadig meget at indhente, men vi er på rette vej - og hun er nået milelangt siden jeg købte hende.
Og så håber jeg at denne historie vil stå printet i hukommelsen hos jer; - som en succeshistorie der er værd at tænke tilbage på! :)

Til sidst en collage af min "MONSTERHEST":

hilsen eva og jessie!

- hvem sagde at traver ikke kunne bruges?

0
0
Svar på denne tråd
 
 wow...
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 04:20
HOLD DA OP!!! En lykkelig historie!

Hilsen Lykke & Ljósbrá
''Gør livet til en fest, rid islandsk hest''
1
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg er imponeret!
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 05:01
Hvor er det dejlig læsning, at en helt umulig krikke i de rette hænder ændrer sind og bliver god.
Hvis, jeg skal sige noget, og det skal jeg- så er din daværende manglende viden om hesten et kæmpeplus: Du sidder ikke og venter på, at den skal løbe løbsk, så den reagerer anderledes.

Min søster (som ikke hører så godt) gik en gang til ridning, og red på en hest, der ikke VILLE springe, der var springundervisning, så min søster rider frem, da ridelæreren nævner hestens navn. (Han sagde nok: Liebestraum skal ikke springe, men min søster hører kun hestens navn). Den springer fint! Alle var ved at falde om, og så får min søster at vide, at hesten ikke vil springe.

Næ, da hun prøver igen vil den ikke, for nu véd hun det. :-P

Men det er meget flot, det du og hesten har udrettet sammen. Hun bliver nok aldrig en "dusinhest", men det er også det dejlioge ved hende.

PS: Hvad er tandstrit?! ?:-)


Mvh xtiny
---

< MoLaUstEr > They call it PMS because "Mad Cow Disease" was already taken.

---
<t_SaBeR_t> Does your Army of Darkness have a dental plan?

bash.org


0
0
Svar på denne tråd
 
 Fantastisk historie
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 07:09

Hvor er det dejligt at læse din historie, sikke et stort stykke arbejde du har gjort


venlig hilsen, Per Jørgensen, Bjæverskov


Tro på dit hjerte og følg din sunde fornuft.
0
0
Svar på denne tråd
 
 Flot stykke arbejde
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 08:25

Hejsa

Jeg er dybt imporneret over din historie, den glemmer jeg aldrig.


Hilsen Annemette

Avlshoppe søges til Låns, Helst DV eller oldenburg.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvor jeg dog har nyt det
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 08:32

at sidde her en søndag morgen, kaffen er lidt lunken i koppen, for jeg har jo siddet her og nydt dit indlæg.


Godt klaret...


IMC
0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 09:01
Ja, jeg sidder også her og nyder den historie. Godt skuldret at du er kommet så langt med den. Den vil jeg ikke glemme. Har faktisk godt set din collage før, og undrede mig dengang over at der stod 'monsterhest' :).

Og hvor vil jeg give dig ret i at galop- og trav heste bliver trænet helt, helt forkert. Hvor gamle er det nu at galopheste er når man begynder at ride dem? 1½ år? Eller to? Det er i hvert fald deromkring. Simpelthen forkasteligt.

- Rie
0
0
Svar på denne tråd
 
 hvor skønt...
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 09:58

..at den hest kom i dine hænder! Håber aldrig den kommer videre.

Line (Hiace,Felix&Krumme)


Mor til Freja - født 05/11-05
0
0
Svar på denne tråd
 
 Sikke en
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 10:34

historie. Jeg har nydt hver eneste linie og jeg kan kun af egen erfaring sige at det er super skønt og det kan lykkedes.


Har selv for år siden haft en travhest der var ligesådan.


Jeg vil sige SUPER godt gået og god historie der ender GODT :)
Hilsen Linda og hendes heste
Avl af Welsh sec. A + F
Kåret Welsh mountainhingst tilbydes til avl.
Stutteri Noerrelide
0
0
Svar på denne tråd
 
 Jessie
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 10:46

Jeg kan se og læse at hun er blevet en skøn hest, så engang din indlæg inde på trav/køersel. Kede mig lidt, og gik rundt og så i de forskellige rum. Dengang tænkte jeg: Stakkels den der har købt den hest. Men kan jo læse, du har fået meget ud af hende. Igen du har jo vist hende tillid, og den har hun simpelhen taget imod. Nogle gange er det bare, at give hesten kærlighed, og så vil den elske dig igen.


Det du gjorde med at lukke hesten alene på fold, og så komme ned og se til den hver dag. Ja det gjorde Indianerne også for at få deres vildheste tamme. Så synes det godt du selv fant på det

0
0
Svar på denne tråd
 
 Man kan...
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 11:04

... ikke andet end at nyde den historie. Hvor er Jessie heldig, at hun endte netop ved dig.


Jeg blev stille og rolig mere og mere glad da jeg læste den. Hvor er det dejligt at høre om en der har fået en "monsterhest" til at blive blid, tillidsfuld og glad igen, ved at vise den tillid og rolige omgivelser.Mvh

Trine og Nydam's Mr. Milan


Se Milans hjemmeside: www.mrmilan.webbyen.dk

0
0
Svar på denne tråd
 
 w...
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 11:30

Hvor er det en skøn historie


Du giver virkelig håb til andre som også har "problemheste"


Har selv en dejlig travhest, som også havde svært ved at stole på mig i starten, men nu er hun den dejligste HOPPE.


held og lykke fremover..


Sarah- Nu med traveren Amanda ELINOR <3

Medlem af: DHVP-Discount heste og pony vanrøgternes klub

0
0
Svar på denne tråd
 
 Halløjsa
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 11:46

Hey eva, det er den bedste historie jeg nogensinde har læst.. Jeg er virkelig glad for at du fik prøvet thrusty dengang så du valgte at købe jessie, for det er virkelig det bedste der ku ske for jessie.. Hun ku simpelthen ikk have været mere heldig.. Jeg er virkeliog glad for at jeg fik læst det indlæg:-D

Det er simpelthen så flot, så langt i er nået sammen..

Hun er også bare en rigtig dejlig hest..


Knusser Charlotte...


:-)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Hold da op...
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 12:20

Det er virkelig læsning der fanger. Man bliver jo helt opslugt.


Og hvor er det dejlig at sådanne en hest for chancen for at komme videre. Man kan kun blive rørt over de ting du har gjort for din hest.


Virkelig flot stykke arbejde.


Glæder mig til at høre mere fremover om hvordan det går.


MVH SUSANNE


Yasmin

Jack Daniels

Mowgli

Pippi

0
0
Svar på denne tråd
 
 hjertelig TAK!
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 12:58

tusind tak for alle jeres kommentarer - de varmer VIRKELIG :).

jeg er p.t. på vej ud og ride hende og er spændt på hvordan det går da hun godt kan være noget så strid når hun har stået stille for længe (hvilket jo er min skyld, så det er ris til egen r*v!) jeg er meget glad for at i nød historien og jeg vil selvfølgelig løbende vende tilbage med nyt om hende.

hun udvikler sig hele tiden så der er hele tiden noget at "skrive hjem om".. :)


hilsen eva og jessie!

- hvem sagde at traver ikke kunne bruges?

0
0
Svar på denne tråd
 
 holda op en historie?
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 13:50

jeg har nu sidet her og læst den og sikken en historie!

og fremskrit du har gjordt med den har aldrig hørt noget lignende!


men godt at i kan finde ud af det sammen nu
Kan du lære mig at gå på vandet?

nannna:D0
0
Svar på denne tråd
 
 Hold da op..
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 15:50

Hold da op en historie..

Hvor er det smukt at læse.

Alle os heste folk kan godt være stolte over at have sådan nogen som dig (:


Hilsen Gabriella ,<3

- Fodbold og ridning er vinder sport :'D

Hold da op, skal synge til Festivalen :'O

_ Jaaaaaaa , skal have hest for første gang :'D

0
0
Svar på denne tråd
 
 jeg har lige
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 16:46

.. redet hende. vi diskuterer noget om biddet. men til sommer når jeg begynder at ride rigtigt igen så skal det nok blive godt :)

tak for alle jeres søde ord! de varmer.


hilsen eva og jessie!

- hvem sagde at traver ikke kunne bruges?

0
0
Svar på denne tråd
 
 dejligt
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 17:21

hvor er det dejligt at se, at sådan en hest kan få et godt og kærligt hjem til sidst :)

Flot arbejde du har lavet med hende.

Held og lykke fremover :)

0
0
Svar på denne tråd
 
 Kan godt følge dig!
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 18:01


Kan nikke næsten genkendende til det du skriver i din lille historie.!!


Stor respekt herfra for dit arbejde med Jessie!!


Kanon historie..!!
Ejer af Mille & Nala !

"Det er ikke hesten der er dum, men rytteren som skal lære at forstå hvorfor den gør som den gør"0
0
Svar på denne tråd
 
 Hold da op!
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 18:13

Jeg er utrolig imponeret af din historie, og kan kun sige at hvor er det dejligt, at en kyndig som dig får en hest som denne i hænderne, og at den ikke ender sit liv som problemhest og monster.

Jeg ville ønske der var nogle flere kyndige som dig, som tog sig af de "billige" væddeløbsheste.

Jeg har som galopmenneske, set alt for mange fuldblod ende i hænderne på de forkerte, hvilket har været stærkt medvirkende til deres dårlige ry.
Stine
Dejlig rødbroget mini-fyr sælges!

-se min præs.

0
0
Svar på denne tråd
 
 wow hvor flot
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 18:28

Wow, det må jeg sige :-)

Respekt til dig, det er virkelig flot klaret


Det varmer altid at høre en sådan lykkeligt historie, og især når den ender så godt :o)


Hilsen Iben

0
0
Svar på denne tråd
 
 dejlig dejlig histrorie..
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 18:30
sider her og bliver helt rørt.. et er en histrorie der er værd at huske..

Stald Rohan. PRE.
Boks udlejes i Flemløse ved Glamsbjerg. se præs.
Nu også forhandler af Regulator på fyn.
0
0
Svar på denne tråd
 
 hejjj
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 21:18
hun ser altså ikk såå farlig ud som de siger.. super sød hest

linaro udlåners i fredericia og vejle området.. ring for info..

0
0
Svar på denne tråd
 
 En historie
Forfatter: 
Dato:  21-05-2006 23:20

Man næsten ikke skulle tro var sand.


Jeg sidder med et smil på læben, og er imponeret over din styrke og mod for at vise at Jessie ikke er en monster heste.


Jeg tager hatten af for dit arbejde med hende.


Mvh

Lisbeth


"Hvordan kan man indbilde sig, at en anden vil kunne holde på ens hemmelighed, når man ikke selv har kunnet holde på den."

- La Rochefoucauld


Æret være dit minde Frk. StjerneskudHvor er Jack?

0
0
Svar på denne tråd
 
 Sød...
Forfatter: 
Dato:  22-05-2006 08:33

...hest og rigtig god historie, som jeg helt sikkert vil huske!


Håber dig og din dejlige Jessie holder sammen i al evighed...
©´¯`·.¸¸.·´¯`·- Spyrow -·´¯`·.¸¸.·´¯`©


Some people wish to feel stronger - some simply are!

0
0
Svar på denne tråd
 
 hvor er det dog
Forfatter: 
Dato:  22-05-2006 08:39

en dejlig historie at åbne sådan en kedelig MAndag morgen


Det er helt utroligt at læse hvordan du med kærlighed, tid og omsorg har formået at forandre monsterhesten Jessie til en fantastisk trofast og elskelig hest


Der skulle være flere som dig.
Bitches
have more fun
www.wimp.com/dogscompilation/
Får smilet frem.0
0
Svar på denne tråd
 
 Jamen jeg
Forfatter: 
Dato:  22-05-2006 09:01

Tilslutter mig de andre dejlig historie og held og lykkke frem overVenlig hilsen

Maria C

0
0
Svar på denne tråd
 
 tak for jeres kommentarer
Forfatter: 
Dato:  22-05-2006 12:58

jeg bliver jo helt rørt over jeres søde ord :)

lige nu står hun og bliver våd ude i regnvejret ;)


hilsen eva og jessie!

- hvem sagde at traver ikke kunne bruges?

0
0
Svar på denne tråd
 
 wooow hvor
Forfatter: 
Dato:  22-05-2006 13:28

er det rart at se, det fremskridt du har gjort, virkelig flot...

hvor er det godt at jessie endte hos dig...


MVH.


Stella Jakobsen

mor til

Oliver født d. 30/06-04

Daniella født d. 24/11-05


kender du musse, hun er en pony på 33-36 år, ca. 130stg.


www.heste-nettet.dk/fo...398/92398/


kjole/ventekjole sælges:


www.heste-n

0
0
Svar på denne tråd
 
 Skøn historie...
Forfatter: 
Dato:  22-05-2006 14:12

Dejlig historie om at en "vild og farlig" hest kan blive blid som et lam. Du har gjort et godt arbejde med hende og det er i hvert fald en historie jeg vil huske.


0
0
Svar på denne tråd
 
 jeg tilslutter
Forfatter: 
Dato:  22-05-2006 21:18

mig de andre.. dejlig historie og dejligt endelig bare at læse noget herinde der bare er positivt.. tak for oplevelsen

Og held og lykke fremover!

0
0
Svar på denne tråd
 
 FORTSÆTTELSE AF HISTORIEN
Forfatter: 
Dato:  31-08-2006 16:25

Ja, nu er der gået et halvt år ca. siden jeg skrev den første del af historien. Nogen af jer har måske løbende fulgt med i de mange debatter og den fortvivlelse der har været omkring Jessie og det udslag det fik - og dem som ikke har, kan læse med nu.


Jeg vil egentlig begynde fra "begyndelsen" - dvs. efter at jeg sluttede sidst.

Jessie var nu en dejlig og omgængelig ridehest som var elsket af mange. Alle som mødte hende fik hun lynhurtigt charmet sig ind på ved fx. at puffe til jakkeærmerne efter godbidder med spidsede ører - og for det meste kom der da også en godbid til syne. Både heste- og ikke heste kendere var vilde med hende. Jeg red her i foråret flere lange ture på hende.


Desværre er jeg tilbøjelig til at jorde for meget rundt og ride for "useriøst" - og DET giver ris til egen r*v senere! Jessie var til tider lidt for frisk og overmodig fordi det var for lang tid siden at en bane og lidt grundridning havde indfundet sig. Og jeg er meget hidsig og stædig af sind og det samme er hun, så nogen gange gik det helt galt - vi kunne ikke blive enige om slagets gang - hun tog biddet og så måtte jeg jo ride "sandkasseridning" lidt tid.


Dog havde jeg forstsat glæde af mange laaange ture ud i tærren - enten alene eller sammen med en veninde på vores anden pony - en sådan tur var karakteriseret ved at stå op kl 8, sadle hesten op, have madpakke og rygsæk med og så ellers ride og være sammen med hestene lige til skumringen faldt på. På den tid havde vi nået et ride ca. 50km i alt gennem skov og stier, hovedvej og trafik, småbyer og landeveje. Hvor var de ture dejlige og Jessie nød det og gik friskt fremad med spidsede ører.


Det var så meningen at jeg skulle have redet disse ture hele sommeren, men da jeg blev uvenner med dem jeg boede hos - de samme som havde Jessie opstaldet - flyttede jeg pludselig fra dag til dag. Da jeg skulle flytte i lejlighed og jeg vidste at jeg pga. gymnasiet ikke ville få ret meget tid og overskud til hende, synes jeg at det ville være bedre at finde et godt hjem som havde den fornødne tid og det fornødne overskud.


Fra en lånt computer gik den vilde jagt på nye ejere nu i gang. Jessie blev stående ved det gamle sted og de passede hende (det havde vi aftalt) og jeg så hende kun ca. en gang i ugen for at tjekke om alt var som det skulle være. Jeg ville ikke flytte hende for at hun sandsynligvis skulle flyttes et par uger efter igen, for hun skulle jo sælges. Og hun havde det jo fint nok dér på marken sammen med de andre heste, selvom det gjorde mig ondt ikke "frit" at kunne se og ride hende fordi jeg ikke kunne lide at nærme mig stedet.


Nå, tilbage til salget af hende. Jeg skrev nu en meget gruopvækkende - fik jeg at vide - annonce om hende som ville kunne skræmme de fleste købere væk. Jeg skrev her om hendes baggrund, at man skulle være parat til at værne om hendes sind, at hun var skrøbelig, at jeg gerne ville kunne besøge stedet senere hen og løbende holde mig underrettet om hvad der skete osv. - Alt i alt en hel del krævende ting hvis man ser på kendsgerningen af at det i manges øjne "bare" var noget "traver-skrammel" jeg var i gang med at ville sælge. Prisen på hende var sat til 8000.


Jeg fik faktisk mange henvendelser og der var to gange hvor hun var lige ved at blive solgt men ikke blev det alligevel, desværre. Disse to gange vil jeg ikke uddybe, det er en sag mellem mig og køberne. Men begge gange var det ikke pga. hesten at salget ikke gik igennem.


Til salg igen. Når så endelig der var nogen købere som havde besluttet sig til at tale i telefon med mig så prøvede jeg nok lidt at skræmme dem gennem telefonen. Jeg fortalte ærligt den store og grufulde sandhed og udover at Jessie er en kærlig og hengiven hest som vil gøre alt for den rette rytter, så har hun også mange odds mod sig. Hun kan ikke springe, kan kun grund dressuren, skal kun rides af rytter som hun stoler på og har knyttet bånd til - ellers går det ikke.

Hun bliver meget let usikker og især dét med trygheden, det blivende hjem og al tillids-forarbejdet før der bliver krævet noget af hende lagde jeg meget vægt på. - Hvilket skræmte stort set alle købere væk!


(Samtidig med at jeg jo gerne ville have hende solgt så hun kom væk fra der hvor hun stod, så det var lidt svært at være krævende sælger samtidig med at man er ved at blive desperat over ikke rigtig at se ens hest. Men jeg VILLE bare ikke sælge hende til hvem-som-helst!)


Dog var der et par få stykker som blev hængende og til sidst endte det med en teenager. - En teenager til sådan en vanskelig "problemhest" kan man så spørge sig selv om. Det gjorde jeg i hvert fald, men det gode ved det var jo at sådan en ung pige har en masse energi og gå-på-mod, som vi andre efterhånden godt kan mangle lidt af. Jessie er jo glad for at lege og lave masser af sjove, aktive ting og jeg fornemmede at dette var det rigtige.


Jeg har solgt mange heste og hver gang har jeg kunnet fornemme om dette var rigtigt; om køber og hest ville passe sammen. Endnu har min intuition ikke slået fejl og alle heste har fået det godt ved ejere som er blevet glade for dem.


Heller ikke denne gang slog den fejl. Jessie blev læsset en onsdag middag i August og kørt til Århus egnen. Hun gik lige op i traileren og stod pænt hele vejen derned; der var overhovedet intet dér. Da hun så kom ud af traileren ved det lille private sted med dejlige store bokse, andre heste og en hyggelig stemning var hun omringet af "småpiger" på ca. 10-15års alderen, inklusive ejer Kirstine på 15, som sagde: "Nej, sikke en sød og flot hest - siiikke.."


Jessie havde absolut intet mod opmærksomheden og alle de kærlige klap og den nye ejer Kirstine - ja, det drømmende udtryk i øjnene og de små stjerner af bare lykke, de var tydelige at se da hun stod der i stalden og krammede Jessies mave mens Jessie grådigt åd det hø som var lagt frem og fredeligt så sig omkring. "Mor" her kunne som godt køre hjem, Jessie blev lukket på fold stadig med en masse "småpiger" løbende omkring benene og jeg var gladeligt glemt - Smut med dig!


Hvordan det så gik senere?


Der gik ikke mange dage før Kirstine red ture på Jessie. I det hele taget har der intet været med kommunikationen mellem dem - de stolede på hinanden fra første færd. Men efter kort tid fik Jessie en flænge ved den ene baghov og måtte stå stille i en del uger for derefter at få sko på.

Kirstine havde så åbenbart ikke taget det der dressurridning så seriøst så der skete det samme som med mig: Jessie tog biddet, gled i et sving på en tur og fik nogen småskrammer. Dette lagde en alvorlig dæmper på den useriøse ridning og Jessie skal nu flyttes til et sted hvor Kirstine kan få noget undervisning. Det er nu nok også meget godt; alt kan ikke være sjov og ballade der skal noget grundridning og disciplin til engang imellem.


Dermed ikke sagt at hun ikke kan styre Jessie overhovedet. Hun fortalte den anden dag at når hun kommer cyklende af grusvejen ind til den lille stald så løfter Jessie, som går på folden ved siden af, hovedet, vrinsker og skiller sig fra flokken for at stille sig hen og vente ved leddet på at Kirstine kommer og henter hende. Ordner Kirstine nu noget inde i stalden og Jessie synes hun er for langsom så begynder Jessie at stå og kalde på hende indtil hun viser sig for at tage Jessie med sig.


Sætter Kirstine sig på folden så kommer Jessie hen for kærligt at nuldre hendes hår og kærtegne hende. Hun bider aldrig, sparker aldrig - hun nusser en masse og vrinsker og er i det hele taget meget hengiven overfor Kirstine.


Og jeg er sikker på at når de nu får lidt undervisning så kommer ridningen også til at forløbe fint. Kirstine kan sagtens ride hende på ture, nogen gange bliver Jessie bare for overmodig og ivrig og så går det lidt vildt for sig, og Kirstine er ikke så erfaren på det punkt endnu,- men det er jo sådanne ting man har undervisere til at hjælpe sig med.


Så alt i alt så er den "galning af en hest" som angreb folk med ørene lagt fladt tilbage og frådende, åben mund når de åbnede boksdøren og smed selv professionelle folk af på stribe (gjorde dem gerne fortræd bagefter hvis den kunne komme afsted med det), den hest som var agressiv, deprimeret og uden livsmod - den hest som var sendt til slagtning pga. dens mørke sind og livsfarlige tendenser ...


-


... ja, lige netop dén hest står nu frivilligt med ørene fremme og vrinsker utålmodigt efter ejeren når hun kommer cyklende. Den charmer sig ind på folk med dens livsglæde og kan få smil frem hos stort set alle. Den hest er vellidt, den er glad, tillidsfuld og meget, meget elsket af en rytter som virkelig forstår at værdsætte den og få det bedste frem i hende.


På bare et par år af Jessies liv er denne forandring sket. Derfor beder jeg jer nu om at gemme hendes historie i jeres hjerter og tage ved lære af den: Ingen hest er ondskabsfuld inderst inde, det er bare rytterens og omgivelsernes opgave at få det gode frem - og dét kan ske ved den rette bahandling, de rette omgivelser og mest af alt: en stor portion endeløs kærlighed.


Jeg regner da med at ville ned og se til Jessie en dag men indtil videre holder jeg kontakten med nuværende ejere og hører jævnligt om hvordan det går. Selvfølgelig er der gode og dårlige dage, men som moderen til Kirstine skrev en dag: "Jessie er en dejlig og glad hest, hun er rask og hun har det godt. Kirstine elsker hende meget, meget højt - derom skal ingen tvivl herske!" De er glade for at have købt hende og hvis man spørger Kirstine selv så er Jessie verdens engel som aldrig ville gøre nogen ondt og hun er simpelthen den bedste. "Jeg elsker hende og vil sldrig sælge hende!" skrev hun en dag.


Så længe jeg ved dette, så er mit ønske for Jessie opfyldt, og jeg kan sove godt om natten. I samme sætning vil jeg rette en tak til dem herinde fra som har hjulpet mig med Jessie - J.Charlotte, Lis og Alex, LindaMeg, N.J og alle jer andre som gennem tiden har kommet med gode råd og opmuntrende bemærkninger. Tak til Kirstine og familie når I læser dette.


Jeg håber I har nydt historien, læg gerne en lille kommentar til mig og/eller de nye ejere som også ser dem :) desværre har jeg ikke lige her billeder af Jessie og nye ejere, jeg beklager.Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 ALTSÅ...
Forfatter: 
Dato:  04-09-2006 09:41
nu har jeg brugt virkelig lang tid på at skrive dette, og så er der ingen som svarer :(

Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 dejlig historie
Forfatter: 
Dato:  04-09-2006 12:35

Jeg vil da godt svare

Kald mig bare blød, men den historie varmer så meget at det er svært ikke at knibe en lille tåre

Der er så mange misforståede heste, som gang på gang bliver "sat på plads" af hårdhændede ryttere, hvor en lille portion forståelse, indsigt og kærlighed kunne ha gjort underværker...

Jeg ønsker alt godt til kirstine og ikke mindst til Jessie


0
0
Svar på denne tråd
 
 Det vil jeg godt
Forfatter: 
Dato:  04-09-2006 13:09

det har været en dejlig oplevelse, at læse det sidste af historien


Du har en rigtig god måde at omgås dyr på nogle mennesker kan bare det, andre har det ikke i sig, men kan måske lære det, ved at arbejde med sig selv.


At arbejde med dyr er jo en proses som udvikler sig i takt med forholdet mellem hest og menneske, det er ihvertfal min erfaring.


venlig hilsen Per Jøgensen Bjæverskov
Tro på dit hjerte og følg din sunde fornuft.
0
0
Svar på denne tråd
 
 tak til jer
Forfatter: 
Dato:  04-09-2006 14:22
.. mange tak, det varmer :) dejligt at i lige gad skrive en kommentar!

Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Hej Eva.
Forfatter: 
Dato:  04-09-2006 15:18

Det er dejligt at høre at vi er flere rundt om i landet, der har det på samme måde som dig.

Din og Jessie's historie håber jeg er øjenåbner for mange.


Deværre er det jo ikke historier som jeres, man høre mest om, derfor er det netop vigtigt at du fortælle den hinstore.. og gentagende gange får den opdateret, så flere og flere får læs det vigtige budskab, jeg syntes jeres historie bringer.


Alt held og lykke til Jessie og hendes nye ejer.


Og held og lykke til dig.Med venlig hilsen

Bolette


~~Hastvære er lastværk~~


Skønt hingsteføl sælges

Ny pris


www.stald-westphal.dk0
0
Svar på denne tråd
 
 tak til alle!
Forfatter: 
Dato:  05-09-2006 17:27

hvis der er andre som giver sig i kast med at læse heeele molevitten så lægger i lige en hilsen, ikke?

jeg blir så glaaad


Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 jessie og cherie
Forfatter: 
Dato:  06-09-2006 21:14


jessie i stalden det nye sted. ham hun ser nærmere på er en travvallak. er de ikke søde?

jeg synes selv hun er blevet flot! jeg skal forresten ned og besøge hende i midten af oktober - der er jo ikke så længe til :)


Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 jessie før hun kom afsted
Forfatter: 
Dato:  06-09-2006 21:15


scroll op og se det andet billede så vil du hurtigt kunne se forskellen. synes hun var blevet en flot hest!


Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 jessie har næsten ingen venner ;)
Forfatter: 
Dato:  06-09-2006 21:18


kan man sige: forelsket?


Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 hej...
Forfatter: 
Dato:  06-09-2006 23:34

Tak skal du ellers have for en historei, det er lige sådan en der varmer i hjertet.


Pragtfuldt at der findes mennesker som både dig og Kristine. Og håber hun får rigtig mange gode år med "problemhesten".


Håber du får et glædeligt gensyn, når du skal hen og sige hej.


Rønnebjerggård... Dalmatinerhvalpe sælges, klar i uge 42.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Opdaterer lige
Forfatter: 
Dato:  15-09-2006 13:07

Rykker op!

Inegn andre med kommentarer?


Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Jo jo jo
Forfatter: 
Dato:  15-09-2006 17:24

Her kommer jeg også lige med en kommentar, efter koncentreret at have læst hele tråden fra ende til anden.

Det er meget spændende og rørende læsning. Du har reddet Jessies liv og gjort hende til en hest normal hest.

Jeg kan også nikke genkendende til meget af det du skriver, da det lyder som om Jessie og min hest har nogenlunde samme sind, og at jeg ikke altid selv har den tålmodighed jeg burde have, når hun i en alder af 8 år får unghestenykker.Med venlig hilsen Karina


I vågen tilstand er det klart

Vor verden er begrænset

mens vor drømme er

for alle grænser renset

0
0
Svar på denne tråd
 
 Mange tak Karina
Forfatter: 
Dato:  16-09-2006 20:47
.. og dejligt at du gad læse det hele og smide en lille bemærkning!

Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Hmm tja...
Forfatter: 
Dato:  16-09-2006 22:24

Tja det er jo noget der går lige i hjertet...

Super flot arbejde...
KnuZ

Vibber...

Nu med jordens skønneste hunde...

www.123hjemmeside.dk/Teglgaard2/0
0
Svar på denne tråd
 
 Dejlig
Forfatter: 
Dato:  17-09-2006 08:45

historie... der ender godt


Skønt at der stadig er mennesker der tager sig tid til at få omvendt en hest, så den i dag kan nydes af andre.


Ja jeg måtte jo altså også knibe en tåre eller 2


Dejligt at høre at køber er glad for hende og krydser fingre for at hun beholder hende til det sidste...

0
0
Svar på denne tråd
 
 ***
Forfatter: 
Dato:  17-09-2006 09:55

Ej en dejlig historie :)


Hvor er det bare lækkert at du har givet hende så godt et liv.


En rigtig dejlig historie :)Mvh. Cecilie uden Katja

Vil aldrig glemme dig <3


www.Stald-DM.dk
~ Et Besøg værd ~

0
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg vil ihvertilfælde
Forfatter: 
Dato:  17-09-2006 09:57

også gerne smide en kommentar, efter at have læst dit lange indlæg Hvor skønt at du har skrevet det hele ned - viser også at du har noget på hjerte. Jeg er dybt imponeret og håber, at der er mange, der vil læse Jessie's (og din) historie. Mange kan lære en masse om tålmodighed, hesteforståelse og kærlighed til dyret.

Jeg blev også meget rørt over at læse jeres historie - og hvor er der desværre mange heste i Danmark som er misundelige på Jessie.


Meget meget flot

En anden ting, som jeg også lige vil vælge og nævne her og rose dig for, er den måde du valgte og sælge Jessie på. Ikke mange tager sig tiden og gør sig umage for at finde den rette køber og som oftest (desværre) er det jo hesten, der bliver taberen og det har de jo ikke fortjent. Så super godt gået og super for både Kristine og Jessie, som nu har "fået" hinanden...

Ja jeg kan som sagt kun sige en masse gode ting og jeg er varm helt ind i hjertet og glad for at der findes hestefolk som jer.


Har selv oplevet flere skæbner på den måde; og er derfor ved at starte hestenshaab op - hvis man har lyst kan man i denne ånd læse mere på www.hestepleje.dk


Men endnu engang tak for indlægget og ikke mindst det fantastiske arbejde.


Mange hilsner Anja


www.hestenshaab.dk- Har du "heste-hjertet" på rette sted?

0
0
Svar på denne tråd
 
 Digt fra mig om Jessie
Forfatter: 
Dato:  20-09-2006 12:48

"MONSTERHESTEN"


Mennesket var din arveste fjende

Altid havde du været tilsidesat

Ensomhed og modløshed

Gjorde at de sagde: "sikken møgged!".


Opgivet alt håb om tilknytning

Låst inde bag dit sinds egen barriere.

Agressivitet og angreb

- den bedste overlevelsesmekanisme.


Nu er mennesket din bedste ven

Altid omgivet af endeløs kærlighed

Elsket og værdsat

Gør at de siger: "dejlig hest".


Hjertetæt knyttet til Kristine.

Åben, glad og tillidsfuld

Velkomstvrinsk og nusserier

- den bedste overlevelsesmekanisme.


Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Hej alle!
Forfatter: 
Dato:  20-09-2006 12:58

Jeg skrev lige dette digt og tænkte jeg ville dele det med jer. Tror kun det er godt hvis man kender Jessies historie...


Vibber: Tak for dine søde ord.


Maren: det er da dejligt at høre at historien rørte dig, det var netop derfor jeg skrev den - for at viderebringe mit budskab :)


Chaos: Tak for din kommentar, det er dejligt at I vil give jer tid til at skrive én.


Cavallo: Tak for din lange besked. Jeg er glad for at du skriver hvilke ting du noterede dig ved. Held og lykke med dit hestehaab projekt!


Alle jeres ord varmer virkelig og gør mig glad for at jeg skrev historien. Tak allesammen :)

Var der andre som har komentarer eller andet så smider I da bare et par ord...


Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 123456789
Forfatter: 
Dato:  20-09-2006 14:29

HOLD DA OP EN HISTORIE!


Det må jeg sige, det er fantastisk klaret, at den stakkel traver har fået en changse til og at hun har det godt nu.. SUPER


HELD OG LYKKE frem over med hende...


Mvh Fie.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Tak for det Fie
Forfatter: 
Dato:  21-09-2006 09:43
.. tak. Sødt af jer at i stadig gider læse det hele, jeg synes selv den er ved at være temmelig lang efterhånden.

Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Rykker op
Forfatter: 
Dato:  25-09-2006 17:23
.. måske andre ville ha lyst til at læse det eller smide en kommentar?

Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Sikke en vidunderlig historie!
Forfatter: 
Dato:  26-09-2006 21:06
Jeg kan ikke lade være med at sidde og tænke på - hvor gammel er du??? Du skriver noget om gymnasiet du skulle begynde på - men samtidigt at Kirstine er "teenager" - men 20 kan du vel ikke selv være?
Min pointe med dette er, at du VIRKELIGT må have en medfødt evne til at forstå hestes (eller ihvertfald Jessie's) psyke!
Det er VIRKELIGT imponerende at læse den slags indsigt fra så ung en rytter - min fordom er, at piger på din alder normalt går op i springstævner, matchende underlag og bandager osv (beklager at jeg har den fordom!) - så jeg er meget meget imponeret over dine evner.
Jeg sad hele vejen igennem og tænkte "hende der - hun bliver til noget stort med heste".

Og hvor er det dog fantastisk at læse om et levende væsen der har fundet lykke og kærlighed - og så meget mere fantastisk når man nu kender hendes fortid. Det fortjener hun virkeligt! Hvor er det dejligt at Kirstine elsker hende overalt på jorden, for det tror jeg er essentielt for Jessie. Så skal resten nok komme for Kirstine. Ellers må vi sgu mobilisere et "hjælpe-team" - for denne redning af en hest er så rørende og speciel at vi andre burde lære af den, og GØRE noget for heste fremover. Tænk hvad ganske almindelig KÆRLIGHED, RESPEKT og FORSTÅELSE kan gøre! Det må denne historie være et sndt bevis på.
Det vil jeg personligt tage med mig.

Du har ihvertfald skrevet en historie som næsten er uvirkelig - og så endda på din alder... Du beskriver indsigt som vi er mange der først kommer til senere i livet. Flot!

Jeg kan slet ikke rose dig nok, og vil prøve at lægge mærke til dig i fremtiden. Jeg er sikker på at vi nok skal få hørt dit navn igen. Klø på med det - du har virkeligt et talent her.

Mange rørte hilsener - til Jessie, Kirstine, og dig!
Fra Louise
0
0
Svar på denne tråd
 
 Tusind tak LOUISE!
Forfatter: 
Dato:  26-09-2006 22:21

Hvor ER jeg rørt - jeg vil aldrig glemme din besked. Sikke en opmuntring, den vil jeg huske når jeg fremover er ved at tabe modet med en hest! Jeg er faktisk lige nu i gang med arbejdet med en godtnok tilredet islænder men så er dét også sagt! Hun er sky, halv-vild, svær at få tillidsfuld og jeg tror hun har nogen traumer fra langt tilbage. Men hun har heldigvis en alletiders og rigtig sød ejer som lader mig arbejde med hende alt det jeg vil - og selvfølgelig ride!


Nej jeg er ikke 20 år gammel - jeg er 19! Fordi jeg siger "teenager" om Kirstine er at jeg allerede føler mig meget ældre på hestebasis. Hun er stadig på stadiet hvor det bare er fedt at stå op kl tidligt om morgenen i weekenderne og ta cyklen og være sammen med hestene hver dag. Hvor hestene bare er hendes et og alt og der ikke kunne findes bedre.

Personlig har jeg her i 3.g både kæreste, lejlighed og lektier udover hestene så selvom jeg holder ligeså meget af hestene så har jeg ikke længere samme drift for at være sammen med dem konstant. Du kender det - der kommer andre ting som også giver livet mening.


Det var sådan at jeg er "flasket op" med vilde og mishandlede heste. Eller rettere, fra jeg var 10 år gammel havde min bedstefar en lille privat stald hvor han købte vanrøgtede og sommetider mishandlede heste hjem fra markeder, havde dem i noget tid til det var forsvarligt at sælge dem videre, og solgte dem ofte til gode hjem. Han fik pengene fra sin pension til det; han havde arbejdet hårdt hele sit liv og havde derfor penge nok til at kunne have denne stald som hobby.


Jeg har set heste med kværke, brækkede ribben, sår, underernæring, lange hove, orm, første føl som 2års... heste som var skadede LANGT mere end Jessie (men vi vidste jo så ikke hvorfor og hvordan fordi de kom fra tilfældige hestehandlere), så jeg blev "tvunget" til at forstå disse hestes sind og psyke hvis jeg ønskede for det første at komme nær dem, for det andet at ride på dem en dag. Det lykkedes stort set altid at ride dem til når tiden kom. En af dem havde vi i 4år før den var parat...


Så DERFRA har jeg min viden. Jeg lærte meget af ham og det daglige arbejde med hestene, og jeg har også indimellem gået på rideskole for at lære noget godt grundridning, men det meste er selvlært. Og stort set havde jeg heller ikke hjælp til Jessie.


Tak endnu engang for dine rosende ord - har du en problem hest eller et spørgsmål så kan du da bare kontakte mig! - endelig. Jeg står altid til rådighed for hestene.


Jeg drømmer om en dag at få sådan et nedlagt landbrug med mishandlede heste som jeg kan få på fode igen som min bedstefar havde; og mon ikke den går i opfyldelse en dag?


Det kriller helt i mine fingre for at arbejde med sådanne heste igen, for det giver mig stor livsglæde at se deres fremskridt. Udover det derhjemme vil jeg arbejde med problembørn (længere begrundelse til dét bagved), pointen er at jeg elsker at se andre individer udvikle sig.


Man får venner for livet når man hjælper sådanne, selvom det nogen gange er hårdt.


Men indtil videre arbejder jeg videre med den lille skønne islænder, hun er selv for mig et KÆMPE projekt! Jeg skal virkelig bruge alt hvad jeg nogensinde har lært plus instinkter, følelse og tålmodighed.


Vi skrives - skriv endelig hvis der er andet og endnu engank tak for dit livsgivende svar!


Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Hej Eva
Forfatter: 
Dato:  27-09-2006 12:13

Nu har jeg læst hele molevitten igennem og sikken en gribende historie.


Jeg har stor respekt for dig og dit arbejde og især for din ærlighed ved salget af hende.


En hest som hende fortjener kun det aller bedste resten af sine dage.

Også selv om hun er "noget traverskravl", som der sikkert er nogen der mener.


Jeg håber for hende at hun bliver ved nuværende ejer resten af hendes dage.


Malene

0
0
Svar på denne tråd
 
 tak for det..
Forfatter: 
Dato:  27-09-2006 12:39

.. og din tid med at læse det hele, det må tage et par timer efterhånden ...

det håber jeg også - at hun altid vil ha det godt :)


Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Opdatering herfra
Forfatter: 
Dato:  29-09-2006 10:50

I går snakkede jeg en time med Kirstine i telefon.

Det var ved at være lidt længe siden.. hun har ikke rigtig redet siden hendes styrt men er gået over til at lege med hende i grime på folden i stedet for. Hun har lært hende at gå til siden ved et lille prik på maven, baglæns.. osv.

Kirstine har jo en anden pony også som hun kan ride på så hun siger slev at hun bare nyder at være sammen med Jessie:

"Nogen gange ringer min mor og siger at jeg skal komme hjem og så er der gået 2½ time i stedet for en ½ som jeg troede, sådan er det når jeg er sammen med Jessie" siger hun.

De nusser meget og hun fortæller at dem som har opstaldningsstedet har børn som også ofte går ud og snakker med Jessie, hun kommer med ørene fremme når man kalder på hende.

Her til den 1.oktober skal hun flyttes til et sted med undervisning og ridebaner og Kirstine ser frem til, lige så stille, at komme i gang med at ride igen. Hun har redet lidt siden styrtet, men har som sagt foretrukket bare at lege dte meste af tiden.

Vi kunne hurtigt blive enige om at Jessie elsker at lege og lære nye ting og at Kirsine sikkert nok skal få sin drøm om stævner osv. opfyldt. Så længe det hele er en leg - hvilket det sikkert bliver ved at være lidt endnu - skal det nok gå!

De har det så godt som de kunne have sammen, og jeg er glad for det! :)


Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 solstrålehistorie
Forfatter: 
Dato:  29-09-2006 11:49

..er det ihvertfald..props to u my freind..


Men til alle der har været tråden igennem..Husk hvor uendeligt mange heste, der er derude, der trænger til samme kærlige behandling..


..og at en sejr som den, vi her har hørt, er 1000 gange mere værd end den til stævnet..


..


HUBERTUS KOSAK SPRING 17" TIL SALG

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  29-09-2006 12:04

Ja nu fik jeg også kæmpet mig igennem hele smøren.. Stort gjort af dig, jeg håber du vil blive ved med at følge Jessie og fortælle os herinde om hende.

Du skal vide at historien har motiveret mig meget. Jeg er lige nu i gang med forberedelserne til tilridningen af en 3-års arabervallak der gerne skulle gå løb til næste år. Håber ikke du har noget imod det, men nu får du lige historien omkring "min" problemhest, det kunne jo godt gå hen og ske jeg havde brug for hjælp..

Hesten er blevet kastereret for omkring 4 uger siden. Han har stået samme sted altid, sammen med hans mor. han er avlet her. Ejeren er en ung pige på et par og tyve, dvs, hun ejer halvdelen, resten er hendes fars, der ikke har ret meget forstand på heste. Nå, men pigens mor dør for nogle år siden, og hun flytter sammen med kæresten og dropper efterfølgende hestene.. den lille pruh har vel ikke været andet end et stort føl dengang. det korte af det lange er, at han faktisk ikke kommer i hænder andet end trækken til og fra stalden/folden. Pigen har den dag i dag ikke set til den i over et halvt år, og hun har heller ikke brugt meget mere end minutter førhen.. faderen finder en ny kæreste, som er hesteinteresseret, og har redet meget i hendes unge dage. Hun har dog pga. sygdom ikke mulighed for at ride mere. Men hun tager sig af hestene, og ham her knytter et specielt bånd til hende. Med det mener jeg, at hun kan fange ham på ca. 10 minutter, mens andre skal bruge timer..

en venlig hestekyndig sjæl tilbyder så for et par måneder siden at hjælpe med at lægge sadel på ham og gå en tur med ham. dette endte i en katastrofe, med en løs skumsvedende hest, der var panisk.

I dag er han meget meget reserveret. han er svær at fange, og han kan ikke have at man er på hans side eller bagved ham. han er ikke ond, ganske enkelt virkelig virkelig bange.. Men for en måned eller halvanden tilbød jeg at hjælpe. Jeg vidste hvad jeg gik ind til, og jeg forberedte min tålmodighed på at blive stor.. Vi har taget det MEGET roligt. han er nu van til sadel og hovedtøj, og jeg kan gå ture mens jeg går med en arm over sadlen på hans side og holder i tøjlerne. han har den værste gang muk jeg længe har set, så han har også lært at stå i timer med benene i spande med vand.. dygtig hest.. igår gik det så galt. Jeg hev stigbøjlerne ned, så han kunne mærke dem i siden.. vi gik en tur, og han accepterede det. indtil en anden hest kalder og stormer lige forbi os på folden ved siden af. han bliver bange, og da han mærker bøjlerne panisk. her bliver jeg fanget i en smal passage og bliver sparket i hovedet, vælter og hænger så i longetovet efter hesten. jeg var fast besluttet på ikke at slippe, da han har haft alt for mange succes oplevelser med denne metode, og desuden ville jeg ikke være vidne til en mega skræmt hest løbe med et meterlangt tov efter sig. så efter utallige knubs falder han ned, han stopper og jeg kan trække stille og roligt med ham igen..jeg er blå og gul og har sår alverdens steder, men jeg nægter at give op. kodeordet her er simpelthen tålmodighed. igår aftes var jeg dog nede, men i dag læser jeg din historie, og om ti minutter tager jeg scooteren ud og hygger med ham igen i dag.

Din historie har fortalt mig, at det ikke er realistisk at have en sådan hest, og så kun tro at det går fremad. indimellem må man tage et par skridt tilbage. Jeg glæder mig til den dag jeg kan hive nevøerne med i stalden og give dem en tur på ham. han elsker børn og er meget forsigtig, men i guder hvor er han også bange. En udestående ville nok stemple ham som tidligere mishandlet, men nej, han er ganske enkelt groft opmærksomheds svigtet.

Alt i alt vil jeg bare sige tak for historien, som har givet mig fornyet mod. flere af dem tak!


Nina

0
0
Svar på denne tråd
 
 Jamen Nina!
Forfatter: 
Dato:  02-10-2006 09:49

Det er da dejligt at høre. Du lyder til at have den rette indfølelse med ham og du prøver ihærdigt at tyde alle hans handlinger og reaktiner når du allerede er nået så langt så stop endelig ikke!

Han er sikkert tæt knyttet til dig og det ville være værre for ham at miste dig end omvendt. Gør det ikke!

Jeg vil da gerne følge din historie, du kan evt. skrive til mig på mail så kan vi snakke om det i fremtiden også.

Men et skilderklap til dig og godt mod til "din" hest, som sikkert kæmper en kamp hver dag - noget du ikke kan se fordi det foregår inde i hovedet - men en dag håber jeg at du kan læne dig tilbage og tænke: "jeg gjorde det sgu!". Og den dag skal nok komme hvis du fortsætter på samme måde.

Især situationen med benene i spande med vand har sat sig fast hos mig - det er allerede stort!

Men jeg må løbe nu.


Rfx: også tak for at du læste og lagde en besked :)


Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 svar!!
Forfatter: 
Dato:  02-10-2006 13:23

Når jeg nu har fået læst det hele, må jeg heller ligge en lille komentar.


Virkelig en rørende historie, sidder her med tårer i øjnene.

Bare forsæt det gode arbejde, der ville altid være dyr der har brug for en som dig!
Mvh. Nanna og tossehesten Casper
www.enghoejs-ponyclub.dk/

0
0
Svar på denne tråd
 
 Eva...
Forfatter: 
Dato:  02-10-2006 20:19

Nu fik jeg pløjet mig igennem det hele og må da ærligt indrømme at jeg sidder med en lidt underlig fornemmelse i maven..det er en så utrolig smuk fortælling om din tid med Jessie..Jeg håber og tror at ny ejer, Kirstine,med det jeg har kunnet læse mig til,at Jessie,hun er bare dømt til et dejligt liv nu...

Gid der var mange flere mennesker som dig


2 føl på vej..Forventet foling marts/april 2007


www.teamego-fellpony.dk

0
0
Svar på denne tråd
 
 Er meget beæret over
Forfatter: 
Dato:  03-10-2006 08:05

.. alle jer som stadig tager kampen op med at læse det hele :)


Lige en besked mere til rfx: Det er utroligt godt skrevet det dér med at denne sejr for mig og Jessie er 1000gange mere værd end den til stævnet :) for det er jo rigtigt..


rellun: tak for din kommentar, og at du læste det hele.. det er godt at vide at du bliver rørt, så gik historien det rette sted hen - lige i hjertet som den skulle :)


TeamEgo: Mon ikke der er flere mennesker som mig derude - jeg tror personlig på at alle jer som bliver rørte over min historie har det i jer og bare skal komme i gang med at bruge det. Men jeg giver dig ret - der er for få som faktisk bruger det.

Ja, i hvert fald efter Kirstines udsagn som lyder på at hun aldrig ville kunne skille sig af med Jessie, så ser det da ud til at hun bliver der længe! Det er rigtig dejligt!


OG HUSK ALLESAMMEN, HAR I NOGEN SOM HELST SPØRGSMÅL, SÅ SKRIVER I BARE SÅ VIL JEG GERNE HJÆLPE!


Og til sidst vil jeg lige sige til Nina: Mit svar blev kort, men vi må snakkes en anden dag :)


Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 rykker op
Forfatter: 
Dato:  07-10-2006 19:38
.. måske der var flere som ville læse min lille historie :)

Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Overskrift
Forfatter: 
Dato:  07-10-2006 20:15

Sikke da en helt fantastisk historie..

Du er virkelig dygtig til at skrive, så man virkelig følger

med i en nærmest trance tilstand.


Det er virkelig smukt det du har gjort


Mvh
Sheila Maria Schade
0
0
Svar på denne tråd
 
 takker mange gange sheila
Forfatter: 
Dato:  07-10-2006 20:18

.. jeg har faktisk overvejet at skrive en bog, for har jo flere af sådanne historier :)

tak fordi du gav dig tid til at læse det hele.


Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Og Jessie
Forfatter: 
Dato:  11-10-2006 12:49

.. har det stadig godt.

Snakkede med Kirstine i går og det går super.. hun vil i gang med at ride hende igen. Der har været lidt opstartsproblemer - meget livlig og hidsig Jessie - men det går!

Så er det godt at hun kan få nogle råd fra mig når hun ikke lige kan finde ud af hvad hun skal gøre. Jessies psyke skal engang imellem forklares lidt mere og det har Kirstine det helt fint med!


Dagens ordsprog:

Hvis du står i lort til halsen,

så hæng ikke med hovedet :)


Hilsen Eva som har solgt Jessie til godt hjem og nu igen rider på de små Is-heste :)


0
0
Svar på denne tråd
 
 opdaterer tråd
Forfatter: 
Dato:  25-11-2007 23:56

.. fordi jeg endelig har fundet igen :)Telepati
.. din hest bruger det, jeg bruger det ..


Little bird up in the sky dropped a shit right in my eye.
Me not sorry, me not cry, me just happy that cows dont fly!http://www.luxushund.dk/

0
0
Svar på denne tråd
 
 Så fik jeg
Forfatter: 
Dato:  26-11-2007 12:15

også læst det hele. Rigtigt dejlig historie.

Jeg har selv en hoppe jeg har arbejdet med i over 3 år nu, jeg kender ikke til hendes fortid udover at hun har været solgt en del gange (4 ejere før mig på 1 år). Det har også været en kamp med op og nedture, og din historie viser bare at det er godt at blive ved med at kæmpe og tro på det.

Mange tak.

Mange hilsner Aino


Solen skinder altid,

-oven over skyerne.

Hvis du er interesseret i Aloe Vera produkter, kig da på min profil eller smid en mail.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Respekt
Forfatter: 
Dato:  26-11-2007 20:52

Respekt herfra


Jeg blev virkelig rørt, og havde det været en teater forestilling havde jeg rejst mig og klappet højt og længe.


Du må være en eller anden form for engel for hestene.


Knus


Mette


Undervisning tilbydes; se min Præsentation

Mette Lodberg

V/TeamLodbergRidersCoaching


www.teamlodbergriderscoaching.dk

0
0
Svar på denne tråd
 
 di'dum'da'di'dum'
Forfatter: 
Dato:  26-11-2007 22:32

Wow, et godt stykke arbejde, et klap på skuldren herfra


Kærlig hilsen

sofie.

0
0
Svar på denne tråd
 
 sikke et godt arbejde
Forfatter: 
Dato:  26-11-2007 22:55

og en dejlig historie...det er sådanne det skal gøres


DON familiens elsket "æsel" du vil altid huskes som den smukkeste og dejligste FJORD
0
0
Svar på denne tråd
 
 laaang historie!
Forfatter: 
Dato:  27-11-2007 09:14

Det er´et flot stykke arbejde du har gjoty med Jessie. selv ville jeg ikke have modet eller tålmodigheden til det, så der er dejligt at læse, at mennesker som dig gør noget for disse heste.


Kiggede lidt på din præs,- kan det passe jeg har set dit studenterbillede udstillet hos en fotograf i Vejle??

Fortsæt det gode atbejde.

Kate


Fjordhest er bedst!
0
0
Svar på denne tråd
 
 God historie
Forfatter: 
Dato:  28-05-2023 09:56

Wow en unik historie. Tak fordi du deler :-)

www.woofio.dk

0
0
Svar på denne tråd
 Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider