Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Tabt trailer efter mekaniker sjusk
Forfatter: 
Dato:  19-09-2020 23:03

Mekaniker sjusk havde nær kostet vores hest livet, da trækker faldt af (selve trækket) efter at have være til mekaniker for at få skiftet bagerste kofanger,

 

Efter at have haft vores bil til mekaniker hos Fyns Auto Aps (http://www.fynsautoaps.dk), hvor bagerste kofagner skulle skiftes, havde mekanikeren afmonteret vores træk og sat det på igen. Dagen efter skulle hentede vi vores hest og kørte 5 km uden problemer. Under nedbremsning faldt krogen af og traileren kørte op bag i bilen. Vi var naturligvis chokerede og stod pludselig på en traffikeret vej med en hest i traileren. Heldigvis skete uheldet ved lav hastighed.

 

Da vi henvente os til Fyns Auto for at løse sagen, var det vores forventning at der ville blive fundet en mindelig løsning, da de meldte det til deres forsikringsselskab. Vi skulle desværre blive klogere. Fyns Auto Aps havde lavet en sægning på nettet og fundet en Böckmann trailer med egenvægt på 1200 kg og hævdede overfor deres forsikringsselkab at dette med en hest på 600 kg demed var overvægt ift vores bil, der må trække 1600 kg. Vores Böckmann har egenvægt på 900 kg og vores hest vejer 550 kg. Fyns Auto's løgn blev brugt til at afvise at tage ansvar for sagen.

 

Lektien må være at Fyns Auto Aps på ingen måde kan anbefales og at man skal vælge en mekaniker man kan stole på. Pyt med pengene til reparationen, men deres sjusk kunne have kostet vores hest livet, og at de så ikke engang vil tage ansvar for deres dårlige arbejde er ubegribeligt.

 

Har ikke hørt om andre der har oplevet noget lignende og håber ikke det sker for nogen andre.

1
0
Svar på denne tråd
 
 Kender det alt for godt ?
Forfatter: 
Dato:  20-09-2020 09:10

Har desværre oplevet lignende 😔 dejligt at der kun var materiel skade. Du burde kunne argumentere din sag overfor forsikringsselskabet når mekanikeren har misinformeret dem. Evt prøv med en anden mekanikers syn på sagen, den første trods alt er interesseret i at slippe for skyld. Det er min erfaring at mekanikerfejl er svære. Min sag forsvandt hvertfald som dug fra solen. Vores bil var til mekaniker hos Ford inden de skulle køre den til syn. Bilen fejler syn (uden vi får det at vide) fordi trækket ikke kan komme af. Mekanikeren vælger at løse problemet med en forhammer til trækkes underside (man kunne ikke se det før trækket kom af bilen) hvorpå han ødelægger låsemekanismen i trækket. 20 dage senere, efter utallige ture på motorvejen med hesten i traileren, ryger krogen af bilen og traileren ender i en grøft. Vi kan ikke gøre noget, mekanikeren dækker sig simpelthen for godt ind, så skylden alligevel falder på mine skuldre. Men forsikringen dækkede heldigvis traileren som var totalskadet.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Lyder ikke rart
Forfatter: 
Dato:  20-09-2020 18:09

Lyder virkeligt ikke rart og håber virkeligt ikke der er mange andre der har oplevet det. Tusinde tak for at dele.

 

Vi var så heldige at det skete lige inden motorvejen. Virkeligt alles frygt at det sker netop der

Vores mekaniker (Fyns Auto Aps) meldte det også, men havde skrevet en helt anden historie. Tror ikke kan de havde forventet at vi, via vores forsikrings selskab fik en kopi af deres anmeldelse. Virkeligt vred over at de ikke blot tog ansvar, gav en undskyldning og kom videre. Så kunne de også have haft en kunde endnu. Desværre er min negative anmeldelse på Trustpilot blevet anmeldt af værkstedet, så den er også blevet taget ned. Virkeligt utrolig så dårlig de har opført sig. Lidt anstændighed, når de har bragt dyr og mennesker i livsfare havde været på sin plads.

 

Håber nogle vil give dem gerne en sur smiley fra mig

0
0
Svar på denne tråd
 
 Men ....
Forfatter: 
Dato:  22-09-2020 21:38

.... Det må da være rimeligt nemt at modbevise deres påstand om, at I kørte med for meget vægt? I har vel nogle papirer på traileren, hvor man kan se dens egenvægt og hvor meget man må læsse på den?

 

Godt, der ikke skete noget med hverken jer, hest eller andre


Hvorfor være vanskelig, når man med en lille smule omhu kan blive fuldstændig umulig?

GO YOU BIG RED FIRE ENGINE

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider