Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Para-landsholdet udtaget til WEG
Forfatter: 
Dato:  15-06-2018 09:02
Indsat fra nyheden Para-landsholdet udtaget til WEG:

Det danske paradressurhold er sat til verdensmesterskabet, og det fire ryttere der skal tage turen over atlanten til Tryon i North Carolina til september kan allerede begynde at glæde sig til en kæmpestor oplevelse, der forhåbentlig kaster medaljer af sig

 

Paralandsholdet er sat til VM

Landstræner Astrid Gemal har nu sat navn på de fire ekvipager, der skal repræsentere Danmark ved WEG i Tryon i North Carolina i USA fra 18. - 22. september 2018.

 

Det bliver Line Munk Madsen (grad I) og Hønnerups Beebob, Stinna Tange Kaastrup (grad II) og Horsebo Smarties, Tobias Thorning Jørgensen (grad III) og Bruunholm Caribian samt Susanne Jensby Sunesen (grad IV) og CSK's Que Faire, der skal ride for at opfylde målsætningen om medaljer.

 

Medaljer på bordet
Dansk paradressur har gennem det seneste årti været en fast del af den absolutte verdenstop. Ved OL i Rio blev det til tre medaljer, og senest ved EM i september hev de danske ryttere fem medaljer med hjem. Derfor er målsætningen fra landstræneren også klar.

 

"Vi skal ha' medaljer med hjem, og vi går efter at tangere EM. Konkurrencen er benhård, men vi er godt forberedt, og de fire ekvipager er i deres livs form. De tre EM-ekvipager har alle vist høj og stabil formkurve siden EM, hvor Susanne har en ny og skarp kür (selvkomponeret program til musik) på vej, og Stinna slog sin personlige rekord ved DM i sidste uge. Og selv på trods af, at Tobias har været ude med en alvorlig skade, er han bare kommet endnu stærkere igen. Line har ikke været med før, men med sin nye hest er hun gennem året kommet stærkt fra baghjul og har ikke haft en eneste dårlig tur," siger Astrid Gemal.

 

Henrik Weber Sibbesen (grad V) på Hotmani og Caroline Cecilie Nielsen (grad III) på Davidoff er reserver.

 

[[outstream]]

 

Dansk deltagelse ved VM i ridesport
Når verdensmesterskaberne i alle ridesportens discipliner (World Equestrian Games - WEG) løber af stablen i Tryon i North Carolina i USA fra 11. - 23. september 2018, bliver det med deltagelse af et dansk dressurhold, et dansk paradressurhold og en dansk voltigør.

 

Paradressurholdet er nu sat, mens dressurholdet sættes efter det store stævne i Aachen i uge 29. Sheena Bendixen, longefører Lasse Kristensen og hesten Klintholms Ramstein skal repræsentere Danmark i voltigering (gymnastik på hesteryg) for kvinder.

 

Kilde: Dansk Ride Forbund

 

Billede

 

Det danske paradressurhold er sat til verdensmesterskabet, og det fire ryttere der skal tage turen over atlanten til Tryon i North Carolina til september kan allerede begynde at glæde sig til en kæmpestor oplevelse, der forhåbentlig kaster medaljer af sig til Danmark. Rutinerede Stinna Tange Kaastrup er blandt de heldige (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 ridning er ikke en sport
Forfatter: 
Dato:  30-06-2018 18:40

jeg syntes at ridning ikke er en sport fordi at det er latterligt og dumt. altså men sidder bare på en hest og laver ikke en @!#$ skid. derfor syntes jeg at ridning skal bandes fra danmark. hvad end det her ''para-landshold'' er lyder det ret dumt. para, står det for paranormal aktivitet og reinkarnations aktivitet. så @!#$ ridning og @!#$ dem på en hest.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Nøøjjj
Forfatter: 
Dato:  01-07-2018 12:41

Nøøøj, Bastian keder sig.

 

"If I wanted to hear from an ass, I'd fart!"

 


Mvh Tina

 

"Undervurder aldrig styrken af dumme mennesker i flok"

 

"When a lovedone becomes a memory,

memory becomes a treasure."

 

http://www.freec.dk/hermelinhaven

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider