Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Lær om pasning
Forfatter: 
Dato:  16-07-2017 10:36

Hej, jeg er begyndt at ride igen efter nogle år pause, og er ivrig efter at blive en bedre rytter. Men jeg vil også gerne lære at have en hest, og hvordan man passer den. Men der er stort set ingen muligheder for at lære, hvordan man passer en hest, hvis man ikke kender en der har en. Ville høre om i har nogle ideer til hvad jeg kan gøre?

Venlig hilsen Mikala

0
0
Svar på denne tråd
 
 Er det et af
Forfatter: 
Dato:  16-07-2017 13:37

 

de "dyre" steder du rider, hvor man bare møder op til en opsadlet hest, og så tager hjem når timen er slut? For ellers synes jeg da aldrig at have hørt nogen sige nej tak til hjælp på en rideskole (undtagen hvis det har været for svært eller farligt), når nogen har tilbudt hjælp. Måske det kunne være en mulighed?

 

Ellers lærer du vel nogen at kende efterhånden, og kan se hvordan de gør, og hjælpe dem?

Biblioteket kan også være en hjælp (og bøgerne har den fordel at de ikke har helt så voldsomme meninger om at "alle de andre" gør alting helt forkert, og de kommer ikke op at skændes med nogle )

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Prikprik
Forfatter: 
Dato:  17-07-2017 19:20

Find dig en halvpart :) Kig annoncer, lav annoncer, se om ikke, der er en privathest, der vil måske bare hygges om - ikke rides en masse.

 

Det er sådan, man lærer det. For nej, rideskolerne er ikke ret gode til at forberede, hvordan det egentligt er at have hest :)


*****

VH

ANNA OG CASINO ROYALE

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Find halvpart og underviser
Forfatter: 
Dato:  18-07-2017 09:13
Jeg bifalder din holdning.
Men rideskoler sælger kun ridning, ikke resten.

Hvis jeg var dig, ville jeg søge en halvpart.

Lav en annonce, hvor du beskriver hvad du søger.
Husk at tage stilling til, om der er gode nok ridebane faciliteter - hvis du ikke er rutineret OG alene med hesten er ridetur langs vejen måske ikke sagen, og det kan være svært at nå før solnedgang uden hal eller oplyst bane om vinteren.
Tag stilling til om du kan få en god underviser ud.

Det er dyrt på en rideskole, og det kan nok betale halvpart, halkort, skovkort og lidt privat undervisning.
Og hvis du I din annonce fremhæver x at du søger part frem for rideskole netop fordi du også vil lære om almindelig pasning skal du nok få nogle tilbud...
0
0
Svar på denne tråd
 
 Tja...
Forfatter: 
Dato:  18-07-2017 11:23

 

En halvpart er helt sikkert et godt råd.

 

Men ellers gør, som vi andre gjorde, da vi var unge og naive...Bliv gratis arbejdskraft i en privatstald. Mange mindre stutterier bliver glad for en interesseret person, som gerne vil lære og gerne vil lave nogle opgaver.

 

Og så husk...Du lærer ikke det hele på få måneder. At lære at blive en god hesteejer tager mange år. Jeg plejer at sige, at når man har haft to-tre heste, begynder man at være der ;-)


Kh. Britt

 

med

den smukke welsh cob, Valhallas Abigail - kaldet Abby

og

hendes vidunderlige datter, Donwell Allegra (wpbr)

0
0
Svar på denne tråd
 
 Jeps, som...
Forfatter: 
Dato:  18-07-2017 17:39

Britt skriver, så er der helt sikkert mange hesteejere, ikke mindst avlere, der vil elske at have en som dig til at hjælpe med noget af det praktiske, og derigennem få indsigt i pasning og management - din slags hænger nemlig ikke ligefrem på træerne længere!

 

Nu fremgår det ikke hvor i landet du befinder dig, og geografien har selvfølgelig en vis indflydelse på mulighederne - men her på Vestsjælland er der i hvert fald masser af dem, ikke mindst hvis du er selvhjulpen i forhold til transport.

De avlere jeg kender til, tager positivt imod uopfordrede henvendelser, så jeg vil anbefale dig at kontakte nogle i din omegn - det værste du kan få er et "nej tak"..

 

Dorte

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider