Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Vis mig dit lappede dækken
Forfatter: 
Dato:  05-02-2017 12:49

Jeg har et par dækkener med nogle flænger, og har nu skaffet mig adgang til en symaskine, der kan sy i så kraftigt stof. Jeg har en ide om, hvordan det skal gøres, men vil gerne lige lure på andres erfaringer. Så er der mon ikke nogen her, der vil tage billeder af dækkener, de har fået lappet? Selvgjort, såvel som professionelt. Hvad holder, og hvad holder ikke? Hvad har i evt. betalt for at få det lavet? På vinterdækkener, er der da syet hele vejen igennem fyld og foer, eller hvordan er det gjort?

Håber på jeres hjælp ?


 

 

Oplysninger om Siff / Guccis fortid søges. Irish Cob Crossbreed fra 1996. Genkender du hende? Se billeder på præsentation.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Youtube har flere forslag...
Forfatter: 
Dato:  05-02-2017 23:40

Sort havre sælges 100 kg/200 kr.

Vårbyghalm, småballer fine. 10 stk./100 kr.

4470 Gl. Svebølle - Ring 4014 3480

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Prikprik
Forfatter: 
Dato:  06-02-2017 17:20

Jeg har desværre ingen erfaring med selv at sy dækkener. Jeg er simpelthen en klovn til det med symaskiner på trods af ellers tekstil-undervisning et helt år á 10 timer om ugen i gymnasiet

 

MEN anyways, det har nok ikke så meget relevans ift. dig og dit spørgsmål, men er simpelthen nødt til at dele det her med nogen. For søren det ser vildt ud... Tænk hvis man kunne sy dækkenet sammen og så lige klaske sådan et stykke udover. Så er det da i hvert fald vandtæt som bare pokker

 

www.facebook.com/NTDTelevision/ videos/1451467888228650/ ?autoplay_reason=user_...o_guests=0


*****

VH

ANNA OG CASINO ROYALE

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Tak 🙂
Forfatter: 
Dato:  06-02-2017 23:45

Det ser dæleme smart ud, Royale, men hva' koster'n ?

Nygaard, tak for det, jeg burde have tænkt på selv...

De fleste af videoerne på youtube viser forskellige typer lim, en enkelt endda cykellapper. Og så er der den med, hvordan man folder kanterne ind og syr langs med dem på maskine. (Had that figured out...)

Det, jeg skal reparere, er to flænger i en ret vinkel. Altså som en firkant, hvor det ene hjørne er revet op. Lige der, hvor en af gjordene hæfter. Så jeg er nok ude i noget med en stor lap indvendigt, og en masse syninger for at fordele trækket på stoffet. Og så to mindre lapper udvendigt, for at få en glat og vandtæt overflade.

Jeg vil stadig gerne høre erfaringer med, hvad der holder / ikke holder. Så lapninger, der er et par sæsoner gamle... Holder de? Er de vandtætte? Med lidt held får jeg samlet viden nok til at kunne hjælpe andre. ?


 

 

Oplysninger om Siff / Guccis fortid søges. Irish Cob Crossbreed fra 1996. Genkender du hende? Se billeder på præsentation.

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  11-02-2017 11:45

Jeg har lappet to dækkener med rambo rug repair kit med stor succes! Det er super let og lige til at gå til, selv for en med ti tommelfingre som mig Og så slap jeg for at sy hvilket var et kæmpe hit! Ved at sy ødelægger man jo vandtætheden på et dækken (ellers så kunne du evt sy og så smøre det lim fra mit link på til at gøre syningen vandtæt?)

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider