Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Rideterapeut Skolen – uddannelse til en fr
Forfatter: 
Dato:  28-04-2015 09:44
Indsat fra nyheden Rideterapeut Skolen – uddannelse til en fremtid med heste og mennesker:

Rideterapeut Skolen er et helt nyt uddannelsescenter inden for pædagogisk og terapeutisk ridning, der er beliggende centralt midt på Sjælland, med base på Stald Møllegården Heste og Ridecenter (http://www.staldmoellegaarden.dk), et aktivt og velfungerende terapeutisk ridecenter.

 

Rideterapeut Skolen udbyder uddannelser og kurser inden for rideundervisning, rideterapi, hippoterapi og rideterapeutisk arbejde.

 

Her ønsker man at højne fagligheden inden for ovenstående områder, sådan at fremtidige rideterapeuter og undervisere, der er uddannet på Rideterapeut Skolen har en grundig faglig og fremtidsorienteret baggrund.

 

Målet er at fremme den pædagogiske tilgang til rideundervisning og rideterapeutisk arbejde ved at sikre et højt niveau inden for didaktik, kommunikation, læringstrategi samt planlægning.

 

Rideterapeut Skolen lægger vægt på stor faglighed og undervisningsteamet er bygget om faguddannede og erfaringstunge underviserer inden for alle kerneområder.

 

Flagskibet er uddannelsen til rideterapeut, som er bygget op så der er balance mellem den teoretiske og grundlæggende pædagogiske indsigt og viden, den basale terapeutiske tilgang til rideterapi og hippoterapi, den praktisk udøvende del, samt hestens træning til grundlæggende terapeutisk arbejde.

 

Undervisningen er tilrettelagt og baseret på weekendundervisning, selvstudie samt praktik og afsluttes med eksamen.

 

Uddannelsen er tilrettelagt så alle kan være med, det er dog en fordel at man har kendskab til heste inden man påbegynder uddannelsen.

 

Uddannelsen opfylder kravene fra SAB (alternativ-behandling.dk) for at blive optaget som rideterapeut og man kan efter endt uddannelse søge om optagelse når/hvis man har en sundhedsfaglig, pædagogisk eller alternativ behandleruddannelse.

 

Rideterapeut Skolen tilbyder ud over uddannelsen til rideterapeut også kurser inden for kerneområderne samt holder foredrag i klubber, foreninger og organisationer.

 

Rideterapeut Skolen er en levende skole, der arbejder med fra et socialt ansvar, der ser muligheder og ikke begrænsninger i mennesker og deres ønske om enten at starte sin uddannelse eller videreuddanne sig inden for Rideterapeut Skolens område.

 

 

Rideterapeut Skolen http://www.rideterapeut.dk

Hulebækvej 7 - Ubberup - 4350 Ugerløse - Telefon: 60 70 11 67 -E-mail: info@rideterapeut.dk

 

Pressemeddelelse

 

Forsidefoto: JP-Photo.dk

0
0
Svar på denne tråd
 
 Må man gerne...
Forfatter: 
Dato:  29-04-2015 16:22

annoncere på denne måde?

HN slettede engang mit indlæg, hvor jeg forsigtig forespurgte på hvilken måde/steder læserne ville lede efter foder...

Jeg er forvirret...


 

 

1
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider