Lige inspireret af dagens frokost - makrel i tomat samt tun i vand (ja, man skal jo have sin fisk )
Må indrømme jeg blev sådan lidt.. A hva??!!
Jeg kiggede på den hersens Larsens makrel med friske solmodne tomater (læg mærke til friske).
Jeg købte en pakke med 4 hele friske fiskeportioner, dvs makrel med friske solmodne tomater.
Kigger dernæst på holdbarhedsdato - hold nu fast 16.05.2014!!
Jeg tænker bare... Hvor er det lige ordet frisk kommer ind her?
Vi har med en fisk at gøre der kan tåle at stå ude i butikken, uden for køl, i 2 år!! But how? - tænker jeg bare..
Så har vi da også lige tunen med også 2 års holdbarhed, endda den dyre glyngøre tun som skulle være lidt mere lækker..
Igen, en kakaomælk som også kan stå uden for køl i 6 mdr.
Jeg kan kun tænke.. Hva?!
Hvad pokker propper de i maden der gør at det kan holde sig så længe?
Harvester