Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Svinemørbrad i ovn
Forfatter: 
Dato:  25-04-2009 16:24

Det store spørgsmål lyder:


Hvor lang tid og ved hvilken temperatur skal jeg putte en hel mørbrad i ovnen?


I øjeblikket ligger den i køleskabet og bliver marineret :-)


-Tanja


Mor til skønne Lærke født 24 januar 2007

-

Jeg søger min gamle DV/oldenborg hoppe Cikato(navnet kan være ændret), på 12 år. Hun er ca 165 høj og mørkbrun.. Se hende på min præsentation!

0
0
Svar på denne tråd
 
 det kommer jo
Forfatter: 
Dato:  25-04-2009 16:32

andet på hvordan du vil ha den?



www.nikon-pics4u.webs.com


Linamix problemer? www.heste-nettet.dk/forum/5/508026/ 508026/


Bokse udlejes 6040 Egtved


NU med termin den 18 dec 2009

0
0
Svar på denne tråd
 
 mørbrad
Forfatter: 
Dato:  25-04-2009 16:39

Ja det er jo lige det. Har aldrig puttet sådan en fætter hel i ovnen før :-)


Men den skal nok være gennemstegt, dog ikke for tør... giver det mening??


-Tanja


Mor til skønne Lærke født 24 januar 2007

-

Jeg søger min gamle DV/oldenborg hoppe Cikato(navnet kan være ændret), på 12 år. Hun er ca 165 høj og mørkbrun.. Se hende på min præsentation!

0
0
Svar på denne tråd
 
 Sakset fra...
Forfatter: 
Dato:  25-04-2009 16:43

.... www.svinegodt.dk/smcms/Svinegodt/ I_koekkenet/Udskaeringer/ Svinemoerbrad/Index.htm?ID=2199


"Svinemørbrad
Brun hurtigt svinemørbraden på en pande. Sæt kødet midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og steg kødet i ca. 35 minutter til centrumtemperaturen er 62-70 grader."


"Svinemørbrad - stegt ved lav temperatur
Brun hurtigt svinemørbraden på en pande og læg kødet i et ovnfast fad. Stik et stegetermometer ind midt i kødet. Sæt svinemørbraden midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 100 grader og steg til centrumtemperaturen er 62-70 grader."




-Christina

*Det er lysten til at ville, der giver evnen til at kunne*

0
0
Svar på denne tråd
 
 ja der var en der
Forfatter: 
Dato:  25-04-2009 16:49

var hurtigere end mig nu- jeg plejer dog ca at give en hel en time, og det sys jeg ikke at den blir tør af. jeg SKAL ha ALT gennemstegt ordentligt ellers spiser jeg det simpelthen IKKE!


Den skal minimum steges med en centrum temperatur på over 65 grader i minimum 7 min så er du sikret mht bakterier i hvert fald osse.



www.nikon-pics4u.webs.com


Linamix problemer? www.heste-nettet.dk/forum/5/508026/ 508026/


Bokse udlejes 6040 Egtved


NU med termin den 18 dec 2009

0
0
Svar på denne tråd
 
 svinemørbrad
Forfatter: 
Dato:  25-04-2009 16:53

Mange tak for input.


Ja min mand skal også ha' alt gennemstegt, så jeg lader den gerne lige stå lidt længere for at være sikker.


Godt nok har vi et indbygget stegetermometer i ovnen, men det er jeg altså ikke helt dus med endnu ;-)


-Tanja


Mor til skønne Lærke født 24 januar 2007

-

Jeg søger min gamle DV/oldenborg hoppe Cikato(navnet kan være ændret), på 12 år. Hun er ca 165 høj og mørkbrun.. Se hende på min præsentation!

0
0
Svar på denne tråd
 
 Bakterier
Forfatter: 
Dato:  25-04-2009 16:59

Nu er det sådan, at bakterierne kun findes på ydersiden af kødet, så det er ret ligegyldigt om kødet er lidt rødt indeni. Men svinekød skal nu ikke være alt for rødt....


Lækker lejlighed med havudsigt og tagterrasse i Bulgarien udlejes

se www.123hjemmeside.dk/bulgarien

0
0
Svar på denne tråd
 
 Lisbeth ♥Figorina♥
Forfatter: 
Dato:  25-04-2009 17:01

nu tænker jeg jo altså på salmonella som er over alt i kødet- skærer man i mørbraden ja så kommer bakterierne osse ind i den- dem fra ydersiden altså.



www.nikon-pics4u.webs.com


Linamix problemer? www.heste-nettet.dk/forum/5/508026/ 508026/


Bokse udlejes 6040 Egtved


NU med termin den 18 dec 2009

0
0
Svar på denne tråd
 
 Salmonella
Forfatter: 
Dato:  25-04-2009 19:21

Salmonella bakterier findes også kun på overfladen - det er derfor hakket kød altid skal gennemsteges, mens hele stykker godt må være røde eller rosa indeni.


Men du har da helt ret i, at der kan komme salmonella ind, hvis man laver et snit og putter fyld i. Men nu spurgte trådstarter til en hel mørbrad


Lækker lejlighed med havudsigt og tagterrasse i Bulgarien udlejes

se www.123hjemmeside.dk/bulgarien

0
0
Svar på denne tråd
 
 jo men en
Forfatter: 
Dato:  25-04-2009 19:24

mørbrad med snit i er vel osse hel



www.nikon-pics4u.webs.com


Linamix problemer? www.heste-nettet.dk/forum/5/508026/ 508026/


Bokse udlejes 6040 Egtved


NU med termin den 18 dec 2009

0
0
Svar på denne tråd
 
 Salmonella
Forfatter: 
Dato:  25-04-2009 19:27

Jo, det kalder man vel også en hel - men i og med at man laver snittet øger man også overfladen og derfor skal den gennemsteges, hvis man har fyld i:-)


Lækker lejlighed med havudsigt og tagterrasse i Bulgarien udlejes

se www.123hjemmeside.dk/bulgarien

0
0
Svar på denne tråd
 
 jo jo...
Forfatter: 
Dato:  25-04-2009 19:59

det er vi skam enige om*LOL*



www.nikon-pics4u.webs.com


Linamix problemer? www.heste-nettet.dk/forum/5/508026/ 508026/


Bokse udlejes 6040 Egtved


NU med termin den 18 dec 2009

0
0
Svar på denne tråd
 
 Svinemørbrad
Forfatter: 
Dato:  26-04-2009 08:36

1 time i ovn lyder godt nok af meget.


Jeg plejer at brune den godt på en pande, og så give den 20min ved 175 grader. Så bliver den helt perfekt.


Det kommer sevfølgelig også an på hvor stor den er.




- Yuki



Med salathesten Rigola - og nu med føl efter Quaterback


Opstaldning til avlshoppe og hoppeføl søges


Don Romantic hingsteplag, Schwadroneurhoppe mv. sælges til rimelige priser. Skriv for info

0
0
Svar på denne tråd
 
 Yuki....
Forfatter: 
Dato:  26-04-2009 08:41

som sagt skal ALT være HELT gennemstegt ellers spiser jeg det ikke*S*


jeg bruner ikke altid på panden, det er der ngen grund til med vores ovn, den klarer bruning for mig*S* Så skal den jo osse ha lidt længere netop.


Eller jo nogle gange gør jeg da...



www.nikon-pics4u.webs.com


Linamix problemer? www.heste-nettet.dk/forum/5/508026/ 508026/


Bokse udlejes 6040 Egtved


NU med termin den 18 dec 2009

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider