Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Hvor længe skal majskolber koge?
Forfatter: 
Dato:  21-07-2007 16:48

Vi skal ha majskolber som tilbehør til aftensmaden, og jeg lavede dem flere gange sidste år, men nu kan jeg pludselig ikke huske hvor længe det er de skal koge?

Er der en hjælpesom person herinde fra der kan huske hvor længe de skal koge?


Med venlig Hilsen Karina

Prøv en Islænder!
Du vil garanteret syntes det er skideskægt!

0
0
Svar på denne tråd
 
 Paint Horse
Forfatter: 
Dato:  21-07-2007 16:59
Jeg plejer vist at give dem 10-15 min.





Paint horses til daglig glæde

Stahr



0
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg koger dem
Forfatter: 
Dato:  21-07-2007 16:59
15 - 20 min.
0
0
Svar på denne tråd
 
 Som Jeanette.
Forfatter: 
Dato:  21-07-2007 18:07
Ca 20 min.

Men prøv en anden gang at lave dem på grillen. Af med bladene, et tyndt lag smør på, staniol og ca 20 min på grillen. Mums.


Mvh
Alice



Hvis det er ens fejl man lærer af, er man nødt til at begå nogen!


Rideudstyr sælges.

Bla. læderstøvler, lammeskinspad og en komplet kandar


Priserne kan forhandles

0
0
Svar på denne tråd
 
 nej, nej
Forfatter: 
Dato:  21-07-2007 18:09

3 minutter!!! Ikke mere. Husk, at man også kan spise dem rå.
Og så skal man huske IKKE at salte vandet, så bliver kornene seje.

Den med grillen er nu også god: mums!






Part tilbydes på klassisk redet fjordhest - også til skovtur!

Stævne-og træningsvideoer i digital kvalitet i Østjylland!

På dvd eller VHS.

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift søges
Forfatter: 
Dato:  21-07-2007 18:26
10-15 minuter hvis man kan lide dem møre
0
0
Svar på denne tråd
 
 kogetid
Forfatter: 
Dato:  21-07-2007 19:00

Fik majskolber så sent som i går kogte dem 7 min. - og de blev helt perfekte og dejlig sprøde!!!


Vil gentage succes'en i dag - elsker majskolber!



SADLER SÆLGES!

Se annonce dressursadel

0
0
Svar på denne tråd
 
 majskolber
Forfatter: 
Dato:  21-07-2007 19:17
max 10 min. vil jeg sige kogt.. på grillen skal bladene IKKE af, bare direkte på og så bagefter med lidt smør og salt. syntes de bliver meget mere sprøde sådan.. mums

0
0
Svar på denne tråd
 
 vi plejer at kyle dem i ovnen
Forfatter: 
Dato:  21-07-2007 19:31
der skal de have 15 minutter (i al skrællen) sammen med det anden vi skal have den dag

www.fjerritslevfestservice.dk

fordi service er en selvfølge!

0
0
Svar på denne tråd
 
 Der er mange meninger...
Forfatter: 
Dato:  21-07-2007 22:29

Tak for de mange meninger!

Jeg tror de fik 20-30 min, og de smagte godt.

Tak for hjælpen!


Med venlig Hilsen Karina

Prøv en Islænder!
Du vil garanteret syntes det er skideskægt!

0
0
Svar på denne tråd
 
 ørj, det var længe!
Forfatter: 
Dato:  21-07-2007 22:37

"Jeg tror de fik 20-30 min, og de smagte godt."


Vi plejer at give vores majs 3-4 minutter.

Så er de søde og sprøde og lækre.

0
0
Svar på denne tråd
 
 synes faktisk
Forfatter: 
Dato:  22-07-2007 13:15
at de er aller best når de er råe/ukogt
0
0
Svar på denne tråd
 
 majskolber
Forfatter: 
Dato:  22-07-2007 15:51

Hejsa!


20 -30 min er faktisk ikke "for meget"...det er svært at koge majskolber ud, som med andre grøntsager


Jeg sætter også altid mine over i "god tid", da jeg ved de kan tåle det, uden at tage "skade". Men jeg forstår slet ikke hvordan man kan spise dem rå .


Majskolber er også et sikkert hit herhjemme...nemt og hurtigt tilbehør.


Med venlig hilsen


Sara

0
0
Svar på denne tråd
 
 Skamkogning
Forfatter: 
Dato:  22-07-2007 15:58

Majskolber skal koges 8-10 minutter.




mvh PiaR
quantum in me fuit

Havefest - bryllup? Lej en grill med god plads
weberudlejning.dk



Svar venligst i tråden og ikke via besked/mail

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider