Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Birkehøj II

Birkehøj II (CVR: DK 28997043)
Store Valbyvej 110, Himmelev (Vis Kort)
4000 Roskilde
Danmark

Forretningsområder
Hestepension (primært)
Græsning
Stutterier

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Avlsforbund (i forb. med stutteri)

Telefon
(+45) 20401658

Email
info@mettedh.dk

Statistik
7744 visninger

Beskrivelse

Vi er en lille hestepension beliggende 5 km fra Roskilde centrum, lidt nord for Himmelev. Der er 8 bokse, heraf 6 udebokse. Vi har en 25x60 meters ridebane og direkte adgang til Himmelev "skov" med ridestier. Der er desuden mulighed for at ride til Roskilde Fjord (Veddelev). Og så har vi ca. 16 hektar med indhegnede græsfolde, så hestene går på græsfold hele året med døgnfold om sommeren. Vi har ingen jordfold!


Vallakker og hopper går sammen, og vi har en blandet flok af både ponyer og heste, men vi har primært plads til småheste/ponyer.

Vi står for de 2 daglige fodringer samt ud- og indlukning, når hestene ikke er på døgnfold. Tiderne følger stort set de lyse timer. Et par gange om måneden kan vi have brug for hjælp, men så skriver vi det på tavlen, og den, der har tid og mulighed for at hjælpe, skriver sig på.
Prisen er baseret på, at man laver en god måtte i boksene, så der kun muges i bund 1-2 gange i løbet af vinteren. Hver bokslejer har en fast ugedag, hvor man ordner alle boksene: dvs. at man fjerner klatter og giver halm, wrap og vand til alle. Og så er der en weekendvagt ca. hver 6.uge i perioden oktober-maj, hvor man skal fodre og lukke hestene ud eller ind.

Dette firma admistreres af: mettedh.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider