Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Susanne Sunesen - Årets Sportsnavn

Susanne Jensby Sunesen løb med titlen som Årets Sportsnavn, da prisen for 48. gang blev uddelt af Thisted Dagblad. Med prisen kom Vandrepokalen og et kontantbeløb, der sikkert finder god anvendese hos paradressurrytteren

 

Årets Sportsnavn

Spændingen om hvem der blev Årets Sportsnavn ved Thisted Dagblads prisuddeling blev udløst med udnævnelsen af endnu en sportspris til en dressurrytter, nemlig paradressurrytteren Susanne Jensby Sunesen. Prisuddelingen fandt sted i forbindelsen med Thy Awards.

 

Vinderen af prisen blev fundet ved at spørge dagbladets læsere, så det var læserne der valgte, at Sunesen skulle af med titlen som Årets Sportsnavn, ved den 48. uddeling af prisen

 

Hård konkurrence

Der var ellers hård konkurrence om prisen. Udover Susanne Sunesen var svømmeres Katrine Bukh Villesen og styrkeløfteren Matti Christensen indstillet til prisen, men det var altså Sunesen der løb med læsernes gunst.

 

Ikke til stede

Årets Sportsnavn var imidlertid ikke selv til stede ved prisuddelingen, Sølvmedaljevinderen ved de paraolympiske lege i Rio, var optaget til anden side, da der samtidig med risuddelingen blev afholdt landsholdssamling, og det kunne Susanne selvfølgelig ikke gå glip af, hvis der skal vindes flere medaljer og hæderspriser.

 

Kilde: limfjordupdate.dk

Billede

 

 

Susanne Jensby Sunesen, efter sit hendes OL sølv var sikret ved de paraolympiske lege Rio 2016


Tilføjet d. 08-02-2017 kl. 15:19 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
14-09-16 Sølv til Susanne i PL i Rio


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider