Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Anders Dahl - personlig rekord og sejr i CDI3* Grand Prix

Anders Dahl satte i dag personlig rekord i den trestjernede Grand Prix i Den Goubergh i Holland. Han vandt ved samme anledning klassen - den femte sejr i streg efter sin deltagelse på det danske OL hold i Rio i sommers

 

Vind i sejlene

Aders Dahl har vind i sejlene for tiden. I dag fredag den 2. decemer deltog han i det trestjernede CDI stævne i Den Goubergh i Holland og fortsatte sin seneste succesrække af sejre, ved at sikre sig sin femte sejr i træk i international Grand Prix og satte ved samme lejlighed personlig rekord.

 

Anders Dahl red et flot program på den amerikansk avlede 12-årige hanoverraner vallak Selten ( e. Sandro Hit / Höhenstein). Ekvipagen leverede et pænt og stabilt ridt, der blev belønnet af dommerne med til 72.900 %, der overgår deres hidtil bedste resultat på 72,480 procent, som de indkasserede ved stævnet i Saumur i Frankrig i september.

 

Til stævne med ægtefællen

Anders Dahl konkurrerede ikke uvandt med sin egen ægtefælle i klassen. Anders Dahl kom nemlig på banen blot få minutter efter Fiona Bigwood, der rider for Storbritanninen. De to red også mod hinanden i Rio, hvor Fiona red den nu pensionerede Orthilia, og var med til at sikre Storbritannien sølvmedaljen for hold. I dag dag red hun på sit dansk avlede indslag, nemlig den brune hoppe Atterupgaards Orthilia (e. Gribaldi / Donnerschlag). Parret havde dog ikke den bedste dag i dag.

 

Anden og fjerde plads til Holland

Tommie Visser fra Holland indtog på Variohippique's Vingino (e. Polansky / Variant) andenpladsen med 72.120 procent, ligesom endnu en hollænder Jeannette Haazen på Dabanos d'O (e- Abanos / Donnerschlag) tog sig af fjerdepladsen med 70,340 procent.

 

Endnu en personlig highscore

Tredjepladsen gik til Fionas landsmand Gareth Hughes på hanoveraneren Don Carissimo ( e- Don Crusador / World Cup III). Det var blot ekvipagens anden internationale konkurrence. De opnåede 71,000 procent, som ligeledes var deres hidtil bedste resultat. Gareyh red den 11-årige vallak i deres første konkurrence sammen i CDI'en i Samur i September, det samme stævne som var Anders Dahls hidtil bedste resultat med Selten.

 

Billede

 

Anders Dahl og Selten med de danske farver


Tilføjet d. 02-12-2016 kl. 20:13 og sidst rettet den 02-12-2016 kl. 20:14 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
17-12-19 Anders Dahl i front før pausen
20-07-19 Rift diskvalificerer Anders Dahl
13-09-18 Fin start for Rikke og Finckenstein til VM
08-12-17 Bigwood vil gerne være med igen!
23-10-17 Dahl og Selten - ny sejr og personlig rekord
16-06-17 Anders Dahl og Sir Donato vinder 'Store Tur'
14-06-17 Anders Dahls Afrikka er død
29-12-16 Visser vinder årets sidste Freestyle
19-12-16 Anders Dahl og Fiona Bigwood skifter hjem
09-11-16 Isabel Werth topper FEI ranglisten


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider