Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Pris-nominering til Dujardin

Charlotte Dujardin er igen indstillet til BT Sport Action Women awards for fremtrædende og succesfulde atleter, som er endnu en sportslig anerkendelse af hendes indsats, her blot mindre end 14 dage efter hun modtog sin seneste hædersbevisning af British Dressage

 

Ikke første gang

Det er absolut ikke første gang og sikkert heller ikke sidste, at Storbritanniens darling dressur rytter Charlotte Dujardin, bliver nomineret til en sportspris heller ikke denne. Men nu er det altså sket igen, og fokus falder jo meget hurtigt naturligt på Charlotte Dujardin, som må siges at være selvskreven kandidat til prisen, når nu prisen uddeles til fremtrædende og inspirerende kvindelige atleter.

 

BT Sport Action Women Awards

Prisen er BT Sport Action Women Awards, hvor Dujardin er i stærk konkurrence med 10 kvindelige atlester bl.s. Laura Kenny, der blev Storbritanniens mest succesfulde kvindelige atlet nogensinde, da hun som banecyklist vand sin tredje guldmedalje ved OL lejene i RIO. Det er i øvrigt samme pris som Dujardin i øvrigt også blev nomineret til og som hun vandt i 2014, efter hendes verdensrekorter og flotte præstationer ved OL i London.

 

Tre OL guldmedaljer

Charlotte Dujardins resultater er som bekendt heller ikke noglet at kimse af. Hun holder og har holdt flere verdensrekorder indenfor dressuren og har ligeledes sikret sig tre olympiske guldmedaljer - individuelt og for hold i løbet af sin korte karrierre.

 

Prisregn over Dujardin

Charlotte Dujardin er allerede godt vant til at modtage priser og hædersbevisninger for sin sportslige indsats, og hun er på mange måder både blevet en national og internation darling og ambassadør for dressuren også udenfor dressurkredse,

 

Charlotte Dujarding har senest her sidst i november - for mindre end 14 dage siden - fået overrakt prisen 'British Dressage Medal of Honour', af British Dressage for hendes formidable indsats og præstationer indenfor dressuren i de senere år. En begivenhed, hvor Carl Hester også modtog en hæderspris (se her).

 

Kilde: sport.bt.com

 

Billede

 

Dujardin ved prisoverrækkelsen i 2014, hvor hun vandt BT Sport Action Women Awards

 


Tilføjet d. 02-12-2016 kl. 14:12 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
17-12-19 Dujardin: Følelsen var fantastisk
08-07-19 Dujardin og Freestyle sejrer med 2x personlig highscore
17-06-19 Freestyle retur i storform – dobbeltsejr på over 80%
06-05-19 Dujardin og Freestyle får comeback i juni
13-12-18 Endnu en nominering til Stinna Tange
13-12-18 Freestyle afmeldt Olympia jule World Cup
12-05-18 Dujardin og Freestyle gør det igen!
19-03-18 Dujardin tilbage i GP på ny hest!
31-12-17 Hester og Dujardin brillerer en sidste gang i 2017
19-11-17 Dujardin: Jeg elsker mine hopper


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider