Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Digby - fra hest til verdensstjerne

Bogen om prinsesse Natalies OL hest Digby er netop udkommet, og er mest af alt fortællingen om hvordan en hel almindelig hest men tålmodighed og korrekt uddannelse, kan forme sig til Grand-Prix hest og er samtidig en lærebog til hvordan det kan opnås

 

Et års interview

Gennem et helt år har prinsesse Nathalie fortalt om uddannelsen af Digby og sit syn på uddannelse af heste til den kendte hesteskribent Britt Carlsen, og det er udmundet i bogen 'Digby - fra hest til verdensstjerne', udgivet af Wiegaarden Media.


Bogen er fortællingen om Digby og om Nathalies uddannelse gennem 11 års ophold i to af verdens bedste træningsstalde - først hos Kyra Kyrklund og Richard White og senere hos den tyske dressurlandstræner Klaus Balkenhol.


Historie eller lærebog - det er op til dig
Der er i høj grad også tale om en lærebog, der belyser, hvordan korrekt uddannelse og gymnasticering af hesten kan forme en Grand Prix-hest, krydret med mange gode råd til problemløsning. "Jeg håber, at bogen om Digby og hans uddannelse kan inspirere andre til at tro på deres heste, også på heste, som måske ikke fra begyndelsen, ser ud til at have de gangartsmæssige kvaliteter, der kan bringe dem frem til dressurens højeste klasser", fortæller prinsesse Nathalie i forbindelse med udgivelse af bogen.


Ifølge forlæggeren er 'Digby - fra hest til verdensstjerne' for alle hesteinteresserede, uanset om man gerne vil fordybe sig i den inspirerende historie, eller om man søger ny viden til den daglige træning og uddannelse af dressurhesten.

Danske bibliotekers anmeldelse af bogen


De danske biblioteker skriver:

"Det er en meget sober og seriøs bog, hvor det skinner igennem, at prinsesse Nathalie meget gerne vil videreformidle sin egen glæde ved ridesporten og heste og sin meget hensyntagende tilgang til opgaven. Bogen er gennemillustreret med farvefotos, der dokumenterer Nathalies og Digbys karriere, men især fungerer som instruktive supplementer til teksten. Som noget helt specielt er der et afsnit om ridning under graviditet."

 

Billede

 


Tilføjet d. 25-11-2016 kl. 15:27 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Digby og Boganmeldelse.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
29-12-15 Boganmeldelse: Sådan bliver hesten din bedste ven
13-05-11 Nathalie syvende bedst i verden
27-04-11 Fire World Cup finaler under samme tag
22-03-11 Nathalie til start i Holland
20-12-10 Nathalie kun knapt slået til 4. plads
27-08-10 Danske heste til VM
27-03-10 Total hollandsk dominans i World Cup finalen
21-02-10 Flyvende Nathalie i Neumünster


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider