Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fuld gang i den til JBK i Odense

I dag har der været fuld gang i den til JBK i Odense. I sidste weekend var der kun gang i den ene hal, men i denne weekend er der fuld gang i den i begge haller. Det betyder at samtidig med der blev afholdt anden kvalifikation for de unge heste i spring og dressur i den store hal, så var der samtidig også gang i den i den lille hal.

I den lille hal startede det med lille tur i CSI* i 120 cm. Her lykkedes det danske Ann Langaard med Kaldalgaads Celina e. Churchill/Camiros at være hurtigst i anden fase i tiden 26,97 sek. Belgiske Karel Cox med Tyson AZ e. Tsar Hero/For Hero fulgte godt med og kom i mål i tiden 27,36. Endnu en dansker var med i top tre, det var Fie Godskesen med Erfulja som det lykkedes at komme i mål i tiden 27,83 sek og som altså rakte til en tredjeplads.

Resultatlisten kan ses her.

I store tur til CSI* som gik i 135 cm, der skulle man et godt stykke ned af resultatlisten for at finde den bedste dansker. Det var Rasmus Krebs Manniche som med Gammelbys Heartboy e. Heartbeat/Corlando som det lykkedes at komme på 8. pladsen efter de kom i mål i tiden 30,04.
Der skulle rides rigtigt stærkt for at lægge sig i spidsen af klassen. Det lykkedes for svenske Sandra Carlsson med Zinedine e. Ziezo/Loredo da de kom i mål i tiden 27,94 sek. Det blev amerikanske Lucas Porter som med Phineas e. Lamantos/Quattro B samt svenske Jacob Hellström som fik placeret sig på andenpladsen da de kom i den præcis samme tid 28,88 sek.

Resten af resultatlisten kan ses her.

For juniorerne var der til gengæld endnu en dansk sejr i lille tur som gik i 120 cm. Her blev det Emilie Weilsby som med Quick Step e. Quantrum/Sir Dancer xx som kom hurtigst i mål da de passerede målstregen i tiden 54,25 sek. Endnu en dansker kom der på andenpladsen, denne gang var det Lærke Olesen med Solei de Ma Vie e. Landor S/Sir Caletto. Tredjepladsen gik til gengæld til en svensker. Det var Joel Torstenson som med Hidalgo e. Hip Hop/Acord II fik placeret sig efter de kom i mål i tiden 57,69.

Resten af resultatlisten kan ses her.

I store tur for juniorerne blev det til svensk sejr. Josefine Nykvist med Lara e. Quick Star/Cardento var absolut hurtigst i mål da hun passerede målstregen i 26.73 sek. Næsten 2 sekunder efter lå klassens nr. 2 som var Anne Kristine Truelsen med Conny P e. Carson Ask/ Gipsy d'Ask og de kom i mål i tiden 28,68 sek. Endnu en dansker kom på tredjepladsen, det var Cecilie Nathalie Schack Lord med Bequickley e. Vincenzo/Hamlet og de kom i mål i tiden 29,23 sek.

Hele resultatlisten kan ses her.


Tilføjet d. 21-10-2016 kl. 00:18 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
22-10-16 JBK afholder den sidste shownight i Odense.
22-10-16 Dagens resultater til JBK
22-10-16 Norsk vinder af Grand Prix of Odense!
22-10-16 Tæt på dansk sejr i dagens ekstremt spændende speedklasse!
22-10-16 Sidste JBK i Odense Congres Center
21-10-16 Ingen danske vindere til CSI3* i dag
21-10-16 Vinderne af formiddagens springklasser til JBK
21-10-16 Tysk og irsk sejr i de største klasser
16-10-16 Cecilie Kjær, Pernille Harritslev og Michael Aabo vinder af GP'erne i Odense!
15-10-16 Lørdagens resultater til JBK


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider