Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danskavlet hest vinder af finalen for 7 års!

I dag gik finalerne for de unge heste, nærmere bestemt 6 og 7 års til Falsterbo Horse Show 2016.

I finalen for 7 års lykkedes det svenske Alexander Zettermann at ride fejlfrit i hovedrunden og placere sig i omspringningen sammen med 11 andre på den danskavlede Holsteins Matina e. Party Dance/Charmeur avlet af familien Holstein. Ud af disse 12 ekvipager i omspringningen, lykkedes det Alexander at ride næsten et helt sekund hurtigere end klassens nr. 2 som blev Jens Wickstroem med Glimra JPD e. Fetcher N/Landesfürst og hele 2,5 sekund hurtigere end klassens nr. 3 Antonia Andersson med Jiva Van't Broekend e. Concorde/Nonstop.

Det er muligt at se den hurtige omspringning HER samt det er muligt at se resultatlisten HER.

Finalen for 6 års blev også afholdt i dag. Her blev vinderen den ene af trænerne for Firkløverets Springakademi Maria Gretzer med Fecybelle e. Carambole/Sjapoo. Jens Wickstroem fik endnu en 2. plads denne gang med Sir Liberty e. Liberace/Feliciano og Douglas Lindelöw blev nr. 3 med Sian Tropez Soul e. Click and Cash/Cagliostro.

Der var også en enkel dansker med i klassen, det var Lars Birkedal med Diamant de Solitaire e. Diamant de Revel/Rafaelli Z, som indkasserede en 16. plads efter 8 fejl i hovedrunden.

Resultatlisten kan ses HER.


Tilføjet d. 10-07-2016 kl. 21:20 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
08-07-16 God 4. plads til Mille Bisgaard i 5 års finalen i Falsterbo


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider