Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

De Noir tilbage i Europa

De Noir, som flere gange har bevist sit værd i avlen, blev sidste sommer solgt til ungrytter Laura Asher, som allerede oplever stor succes med den natsorte skønhed på dressurbanerne. Parret har taget turen til Europa, hvor de vil konkurrerer i løbet af sommeren. I weekenden var de til start i franske Compiegne i CDIO klasser. Parret startede op med et par svære starter med lidt kiks, men i søndagens Freestyle var parret kommet tilbage på sporet og scorede 71,958 %. Hvilket gav dem en flot 4. plads.

 

Laura udtaler til Eurodressage.com at det var fantastisk at deltage på europæisk grund, da der her er meget mere konkurrence. I USA er der sædvanligvis kun 4- 5 rytter til start i sådan en klasse. Men i Europa kan man virkelig mærke at der er et højere niveau og mere konkurrence. Hun glæder sig til de næste konkurrencer i Europa og det er en stor, stor oplevelse at få lov at prøve.

 

Vi glæder os til at følge parrets gang i Europa og ønsker dem alt held og lykke.

 

 

Herhjemme i Danmark bevist De Noirs afkom, at de er med i toppen.

I weekenden var der Aalborg Dressage Event 2016 med start fra Holballes Deeba og Lehmanns Lilo - begge red sig til sejr.

 

Holballes Deeba og Michael Grønne Christensen deltog i CDI3, hvor de lørdag startede Prix St. George med 71,237 % og en flot 2. plads. Søndag tog parret revance i Intermediare I, hvor de vandt klassen med 73,632 %.

 

Fredag red Lehmanns Lilo og Stine Døssing sig til en sikker sejr i MB1 med 71,982 %, hvor også Heiline's Crepari e. Crelido med Carina Cassøe Krüth opnåede placering som nr. 3 med 68,514 % og på en 5. plads kom endnu et De Noir afkom i form af Solbakkegårds Bajano og Sophia Øster Kristensen med 67,703 %.

 

Søndag sikrede Stine Døssing og Lehmanns Lilo sig endnu en sejr i MB3 med 73,042 % med ca. 5 % ned til nærmeste konkurrent.

 

Sophia Øster Kristensen og Solbakkegårds Bajano sikrede sig søndag en sejr i Aalborg Kommunes Junior Cup med en total på 134,896.

 

I Grand Prix U25 kvalifikation til Ecco Cup opnåede Weltjunge sønnen Overgaard's Lawell med Julie Dankau en flot 2. plads med 67,636 %.

 

Vi ønsker stort tillykke til ryttere, ejere og opdrættere med de flotte resultater.

 

Kilde: Katrinelund.dk

 

Billede

De Noir til åbent hus på Katrinelund i 2012 (Arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 02-06-2016 kl. 14:16 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider