Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

På toppen af militarysporten: Michael Jung

Weekenden bød på tredje afdeling af FEI Classics 2016 i military ved Rolex Kentucky Three Day Eventing. Første afdeling blev afholdt i Pau (Frankrig) i oktober og anden afdeling i Adelaide (Australien) i november.

Torsdag og fredag stod på dressur. Allerede på dag et lagde Michael Jung (GER) og Fischerrocana FST sig i spidsen med 34,4 straf (77,06%) kun en anden rytter formåede at komme under de 40 straf: Allison Springer (USA) på Arthur. Michael Jung havde dermed råd til at lave en del tidsfejl uden at sætte føringen over styr.

 

Lørdag var regnfuld og underlaget blev derefter. Dermed blev terrænet altafgørende for placeringsrækkefølgen. Specielt at holde tid skulle vise sig svært. Michael Jung viste endnu en gang at han er militarysportens absolutte nummer et for tiden. Kun to sekunder over tid leverede han dagens hurtigste runde og øgede dermed sit forspring. Efter terrænet lå han nummer et med 35,2 straf. Nærmeste konkurrent var Phillip Dutton (USA) på Fernhill Fugitive med 47,5 straf.

 

Søndagens springning blev derfor ikke helt så spændende som den nogle gange kan være. Det er yderst sjældent at Michael Jung laver mere end 12 fejl på springbanen. Det gjorde han heller ikke søndag og han vandt således Rolex Kentucky Three Day Eventing for andet år i træk, i år med et samlet resultat på 39,2 straf. Nummer to blev Lauren Kieffer (USA) på Veronica med 52,5 straf. Nummer tre blev Maya Black på Doesn't Play Fair med 53,9 straf.

Jung bliver ved med at sætte rekorder og han er således i år den første ikke amerikaner til at vinde Kentucky to på hinanden følgende år. Den første til at gøre det på samme hest. Og med den største margin til nummer to nogen sinde.

 

Med sejren lægger Michael Jung sig i spidsen for FEI Classics med 27 point, de 15 for sejren i Kentucky og 12 for andenpladsen i Pau, også på Fischerrocanan FST. Der er lige nu en delt andenplads mellem Astier Nicholas (FRA) som vandt i Pau og vinderen fra Adelaide Shane Rose (AUS).

 

Næste uge afvilkes fjerde afdeling af FEI Classics ved Mitsubishi Motors Badminton Horse Trials. Her er Michael Jung til start på La Biosthetique Sam FBW. Der er også dansk deltagelse ved Badminton i år hvor Hanne Wind Ramsgaard er meldt til start på Vestervang Arami.

 


Tilføjet d. 02-05-2016 kl. 09:32 af i kategorien Military.





Seneste relaterede nyheder
30-06-20 Flere mesterskaber i military er nu genplaceret
15-10-19 Inspirations- og træningssamling i military
10-09-19 Bevæget afskedsceremoni for Mark Todd
16-09-19 OL-rytter suspenderet efter vold mod pony
09-09-19 Ung militarystjerne omkommet i rideulykke
30-07-19 En legende takker af
08-07-19 Ponyekvipager udtaget til EM i military
17-06-19 Militaryryttere udtaget til ETM
13-06-19 Militaryryttere er endeligt udtaget til NM
12-06-19 Militaryhold udtaget til EM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider