Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

CATAGO Equestrian og Dansk Ride Forbund fortsætter samarbejde om rideudstyr

CATAGO Equestrian skal fremadrettet være Dansk Ride Forbunds officielle leverandør af rideudstyr. Forbundet og det danske rideudstyrsmærke har indgået en samarbejdsaftale, der betyder, at de danske dressur-, spring- og militarylandshold fra pony til senior fremover vil ride med udstyr fra CATAGO Equestrian, når de repræsentere Danmark internationalt. Aftalen omfatter også bruttotrupperne inden for de tre discipliner.

 

Stærk samarbejdsaftale
Frem til udgangen af 2018 vil de danske landsholdsryttere ride med rideudstyr fra CATAGO Equestrian. Mere præcist så sørger CATAGO for underlag, tæpper og huts til rytternes heste både på landsholdet og i bruttotrupperne indenfor dressur, spring og military.

"Hos CATAGO Equestrian er vi meget glade for, at vi endnu engang har indgået et samarbejde med Dansk Rideforbund, så vi fortsat kan være med til at bakke op omkring ridesporten. Vi håber, at de mange ryttere vil få stor glæde af vores udstyr, og vi er glade for, at vores samarbejde denne gang også vil være til gavn for bruttotrupperne," siger Pernille Lausen fra CATAGO Equestrian.

"Vi er rigtig glade for aftalen med CATAGO Equestrian. CATAGO Equestrian er et dansk brand, der leverer kvalitetsprodukter, og derfor sætter vi stor pris på, at CATAGO også fremadrettet er vores officielle leverandør af rideudstyr. Vores ryttere repræsentere sporten og ikke mindst Danmark i internationale sammenhæng, så vi er meget glade for denne aftale, der kommer alle vores landshold til gode", siger Jens-Erik Majlund, generalsekretær i Dansk Ride Forbund.

Om Catago Equestrian


Designed with passion for horses
CATAGO Equestrian er et dansk mærke produceret af Eldorado i Haderslev. Eldorado blev oprettet i 1963 og er i dag Skandinaviens største grossist indenfor dyreartikler og rideudstyr. Hos CATAGO Equestrian udvikles alle produkter med det formål, at give hesten maksimal komfort og beskyttelse. CATAGO Equestrian henvender sig til den kvalitetsbevidste rytter og alle produkter skabes ud fra 4 fokusområder; komfort, funktionalitet, kvalitet og stil.

 

 

Kilde: DRF


Tilføjet d. 28-04-2016 kl. 13:00 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider