Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

En gyser af en World Cup finale

Første runde af 3. og sidste afdeling af dette års finale er netop afsluttet. Der mangler endnu en runde hvor de 20 bedste ryttere skal igennem, som starter kl. 15.

Det var en svær bane som banebyggeren havde stillet frem i dag. Særligt et spring gav mange ryttere problemer i starten - det var et spring med buede planer forestillende det svenske flag. Mange ryttere ramte springet på midten, hvor buen var højest, og der skulle alligevel en del ryttere igennem før der konstant blev ramt på det lave område af planken. Så består muren af et print af et foto, som flere heste tydeligt studsede over. Det lykkedes i alt 9 ryttere at ride fejlfrit ud af dagens 26 ryttere.

Steve Guerdat lykkedes som sidste rytter at ride endnu en fejlfri runde, og han ligger nu rimeligt lunt i førerposition inden dagens anden runde.
Harrie Smolders red også en fejlfri runde med Emerald sammen med Danield Deusser med Cornet d'Amour og de har begge 3 world cup fejl på vej ind i anden runde. Penelope Leprevost har arbejdet på at komme højere op på listen efter sin fejl i lørdags, og det gør at hun nu ligger på en foreløbig 4. plads med 5 world cup fejl inden anden runde. Marco Kutscher med Chaccorina red en overbevisende fejlfri runde og ligger nu på en delt 5. plads sammen med Marcus Ehning, som desværre fik en bom på vej ud af dobbeltspringet og derfor ikke længere ligger med helt i toppen og de ligger begge med 6 world cup fejl.

Beregningen af fejlene til World Cup finalen er således, at efter de to første runder ligger rytteren i førerpositionen med 0 fejl. Nr. 2 har 2 fejl, nr. 3 har 3 fejl og så fremdeles. Alle fejl som rytterne måtte få i dag, lægges oveni således at en bom giver yderligere 4 fejl på den score rytteren havde inden de red ind på banen.


Tilføjet d. 28-03-2016 kl. 14:20 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
06-04-19 Svensk føring i World Cup kür finalen
19-03-19 Dorethee Schneider tvivlsom til World Cup finalen
20-04-18 World Cup start og slut i Skandinavien
13-04-18 Graves sejrede over Werth i Grand Prix
13-04-18 World Cup dressur finalen starter i dag
12-04-18 Så er det tid til World Cup finale i Paris!
05-04-18 Australier trækker sig fra World Cup finalen
05-03-18 Ingen World Cup finale til Dufour
05-03-18 Dufour og Werth bytter plads på verdensranglisten!
03-03-18 Laura Graves på vej til Paris!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider