Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danmark kvalificeret til PL med fem paradressurryttere

Når De Paralympiske Lege (PL) løber af stablen i Rio den 7. - 18. september bliver Danmark repræsenteret af et paradressur-landshold bestående af fire ekvipager samt en individuel ekvipage. Det har det internationale rideforbund FEI bekræftet.

 

Forventer stærke danske præstationer i Rio
De danske paradressurryttere har en lang tradition for at blande sig i verdenstoppen ved de internationale mesterskaber og PL. Det er op til landstræner David Amager at sætte det hold og udvælge den individuelle ekvipage, der skal repræsentere Danmark i Rio. De danske ryttere skal nu vise landstræneren, at det netop er dem, der skal med til Brasilien.

"Jeg er meget glad for, at vi får fem danske paradressurryttere med til Rio. Hele holdet har trænet hårdt og er i topform, og efter min mening har vi et af de bedste bruttohold i verden inden for paradressur. Derfor mener jeg også, at de fem pladser er velfortjent, og mit mål er, at vi kommer hjem fra Rio med 2-3 medaljer", siger landstræner David Amager fra Doha, hvor han denne weekend har tre af rytterne til start.

PL i Rio

 

Kilde: DRF

Billede

(Arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 07-03-2016 kl. 15:00 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider