God start på ECCO Cup 2016

I weekenden blev første kvalifikation i ECCO Cup for junior-, ung- og U25-ryttere afviklet hos Sundeved Rideklub. Cuppen blev redet over to dage med en kvalifikation lørdag og en finale søndag. Der var stor tilslutning i især junior og ungrytterklasserne, mens der som forventet var knap så mange startere hos U25rytterne. Begge dage blev der vist masser af flot ridning, hvilket tegner særdeles godt for den danske ungdomselite i dressur.

Den samlede vinder af ECCO Cup juniorklassen blev Camilla Søndberg Thomasberg Andersen (ESRK) og Rafaella K med en total på 149,536%. Parret vandt på den indledende klasse og finalen i kür. Andenpladsen gik til Sandra Aagaard Hyrm (FRKS) og Cash med 144,965%, mens Victoria Kuusisto Pedersen (SØR) og Langkjærgaards Donna Fetti blev nummer tre med 142,417%.

Hos ungrytterne blev vinder af den første kvalifikation af ECCO Cup Marie Skov Olesen (IRK) og Brizard med samlet 148,531%. Michala Mejlgaard Jensen (AAGS) og Uno blev nummer to med 147,607%, mens Kristin Lie Aas (Norge) og Danois indtog tredjepladsen med 141,731%.

Grand Prix-debutanten Kristina Rasmussen på Dupran var nærmest urørlig i klassen for U25ryttere. Det blev en sejr i både lørdagens og søndagens klasse, og ekvipagen sluttede med en samlet procent på 138,44%. Andenpladsen blev redet hjem af Nicoline Graff og Sandagergårds Lorentino med 129,313%, mens Mie H. Iversen (REO) og Alpha de Jeu sluttede som nummer tre med 126,774%.