Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

DM indendørs afgjort for junior og youngrider

I går var det seniorernes tur. I dag var det de unge rytteres tur, da finalerne for juniorer og youngriders gik på Vilhelmsborg i årets DM indendørs på Vilhelmsborg.

Det lykkedes hele 5 at ride både 1. og 2. afdeling fejlfrit. Ind i 2. afdeling var der 7 der havde fejlfrit, men desværre for Benedikte Rie Truelsen på Cassina Z og Simone Hansen Scherff på Watokia G blev det desværre til 4 fejl i dagens finale.
Det betød, at hele 5 ryttere skulle mødes i en omspringning.Den første i omspringningen var Karoline Vistesen Graversen med Sir Edward. Hun sørgede for at lægge pres på resten af rytterne ved at ride fejlfrit i tiden 36.80. Men det var ikke et pres resten af rytterne tog til sig, da alle resterende ryttere red fejlfrit i omspringningen, hvilket gjorde tiden absolut afgørende.
Den næste på banen var Christina Nielsen med Griffin 16 som kom i mål i tiden 35.64 sek og altså sneg sig lige ind foran Karoline.
Clara Hallundbæk lavede samme nummer med Quimono de la Roque da hun kom i mål i tiden 33.79 og dermed var sikret en medalje.
Som næstsidste rytter red Josephine Bøgh på Laurenz 29 rundt i højt tempo, og da hun kom i mål i tiden 32.28, så skulle der rides stærkt for at slå hunde væk fra guldmedaljen.
Anna Victoria Weilsby gjorde et godt forsøg med Cliff Young, men det var ikke helt nok, da tiden sagde 33.37 da hun var kommet over målstregen - men det var så rigeligt til en sølvmedalje!

Det er muligt at se det samlede resultat HER.

Noget anderledes stod det til i finalen for youngriders. Her kom 2 ryttere ind i 2. afdeling med 0 fejl og 2 ryttere kom ind med 4 fejl. Det lykkedes to ryttere at ride fejlfrit i dagens finale.
Den første på banen af de sidste 4 afgørende ryttere var Cristoffer Nerving Møllekær med Zidane. Han fik en ærgerlig bom på den midterste i trekombinationen, og med 4 fejl i begge runder sluttede han på 4. pladsen i årets indendørs mesterskab.
Sebastian Olesen var næste rytter på banen med Corfu Bjernhøj. Han lykkedes som den første overhovedet i dagens afdeling at ride fejlfrit, og viste de to sidste ryttere at det godt kunne lade sig gøre at ride fejlfrit.
Så var det tid til de to sidste ryttere, som begge kom ind med 0 fejl. Første på banen var Camilla Vincents med Frutrillo V/D R&NStables. Hun red en overbevisende tur, men på den midterste i trekombinationen kom der en misforståelse, som resulterede i et stop. Camilla holdt efterfølgende nerverne i ro, og det lykkedes hende at ride på trekombinationen igen og ride resten af banen fejlfrit. Rundten gav 4 fejl for stoppet samt 2 fejl for overskridelse af den fejlfrie tid, i alt 6 fejl, hvilket sikrede hende en bronzemedalje. Sidste rytter på banen var Martin Mose Knudsen med Candy K. Han gjorde lige præcis hvad han skulle - nemlig at ride en fejlfri runde og dermed sikre sig guldet uden at skulle ud i en omspringning.

Det samlede resultat af hele klassen kan ses HER.


Tilføjet d. 31-01-2016 kl. 23:22 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider