Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Frascino, ny hingst til Lodbergens hingstekollektion (Video)

Dressage Performance Center Lodbergen er stolte af at kunne annoncere en spektakulær ny hingst til deres i forvejen velrustede hingstekollektion.

 

Avlsdirektøren Urs Schweizer fandt den 3-årige sorte hannoveraner hingst Frascino (tidligere Fairtrade KL) e. Fürst Wilhelm/Don Frederico/Wolkenstein II i Holland. Med baggrund i hingstens tre ekstraordinære gode gangarter og exceptionelle udstråling har hingsten allerede opnået godkendelse i det tyske Oldenburger forbund.

 

Oldenburger Forbundets avlsdirektør Dr. Wolfgang Schulze-Schleppingshoff og Jurgen Koschel medlem af kårings komiteen udtaler begejstret om den sorte hingst: " En ekstraordinær hingst af bedste kvalitet, vi er glade for at denne hingst er kommet til Tyskland."

 

Avlsdirektøren for Lodbergen, Urs Schweizer forklarer, at Frascino imponerer med sine balancerede og letfodet bevægelser i både trav og galop. Samtidig har han en meget jordvindende skridt der er tæt på perfekt.

 

Frascino skal deltage ved KWPN kåringen i ´s Hertogenbosch i starten af februar og derefter flytte til Tyskland, hvor han kommer til at dele stald med hingste som Dante Weltino OLD, For Romance og Follow Me OLD i Lodbergen.

 

Det helt særlige ved denne hingst er endvidere, at hingstens mor, Danzmusik er halvsøster til Desperados FRH, der pt. figurer som nr. 2 på ranglisten over verdens bedste dressurheste. Hoppestammen tæller endvidere de kårede hingste Condiro, Scarosso, Rocko Barocko, QuveedÓr GT, Sophokles, Don Nobless og Don Marcello.

 

Se video af hingsten her.

Læs mere på: http://dressurleistungszentrum.de

 

Kilde: Eurodressage


Tilføjet d. 26-01-2016 kl. 11:28 af i kategorien Avl.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider