Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Borgmesteren i Rio annullerer kontrakten for rideanlægget ved OL

Rio de Janeiro skal d. 5-21 august danne rammerne om det første OL på Sydamerikansk grund. Her et halvt år før har borgmester Eduardo Paes valgt at afbryde kontrakten med Ibeg Engenharia e Construcoes, der står for at bygge rideanlægget.

 

Eduardo siger til Reuters: ""Vi kan ikke være afhængige af leverandører, der ikke opfylder deres kontrakter. Der er ingen risiko. Alt vil blive leveret til tiden til testbegivenheder, og til legene."

 

Ibeg fortæller at det er på grund af for sen betaling at arbejdet ikke går hurtigere. De bekræfter samtidigt at de er blevet forelagt en bøde på 10.1 millioner Reais (17 millioner kr) for at være bagud med byggeriet. De agter dog ikke at betale men vil i stedet sagsøge for tabt fortjeneste og for tabt markedsværdi grundet dårlig omtale.

 

Sidste gang Rio de Janeiro var vært for en større sportsbegivenhed var i 2014 ved VM i fodbold. Her nåede ikke alle fascilliteter at blive færdige inden VM startede.

 

Ud over rideanlægget er også tennisanlægget ramt af opsigelse af kontrakter. Der vil blive bragt nye firmer ind til at gøre anlæggene færdige. "Både rideanlægget og tennisanlægget har afholdt testbegivenheder, byggeriet er i sin sidste fase" siger en talsmand for borgmesteren Torsdag.

 

Danmark har ikke kvalificeret nogle hold til OL denne gang. Dressurholdet var tæt på, men endte en placering for langt nede ved sidste års EM. Anna Kasprzak ser lige nu ud til at have klaret en individuel kvalifikation. Ligeledes gør Mikala Münter Gundersen. Det giver Danmark to pladser ved OL, da man ikke nødvendigvis kvalificerer sig selv.
I spring ser det ikke ud til at vi får nogen individuel rytter af sted og i military kæmper Hanne Wind Ramsgaard lige nu for at overtage førstepladsen i gruppe A og dermed sikre en individuel kvalifikation der.


Tilføjet d. 24-01-2016 kl. 07:24 af i kategorien Nyheder generelt.





Seneste relaterede nyheder
27-03-20 Udskydelse af OL potentielt til gavn for dansk ridesport
22-03-20 Er OL i Tokyo i fare?
28-12-19 Kasprzak returnerer For Emotion
25-12-19 Klimke til OL i to discipliner
13-11-19 Ny hest til Kasprzak
17-07-19 Ride-anlægget til OL i Tokyo står næsten klar
20-06-19 Krav til OL i Tokyo 2020 er klar
21-01-19 Kasprzak og Rock Star vinder GPS
25-11-18 Er WEG 2022 i fare?
27-09-18 Donnperignon pensioneres og hædres i Herning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider