Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

18. december

Idag er Julle igang med en af sine kæpheste. Genbrug. Julle elsker alt der kan genbruges og spare vores jord for unødigt slid, og selvom det måske ikke lige er det de fleste forbinder med Julen, så bruger Julle altså idag på at genbruge en masse ting. Ting man kan bruge igen og igen, ting der kan få nyt liv hos andre, og ting man f.eks. finder frem fra gemmerne hvor de har stået og samlet støv længe. Julle har også i dagens anledning genbrugt sit gemmested. Det har nemlig været brugt før, i en tidligere konkurrence.
Men med mange års julekonkurrencer og den nylige efterårskonkurrence, så er det vist ikke helt nok at hinte til en tidligere ledetråd.


Julle kan godt lide ting der gentages og går igen, spisetider, træning, venner, tv programmer og især Julles yndlingsmusik.
Dagens gemmested har noget med både tv og musik at gøre, det første fordi det har gentaget sig selv masser af år, det andet fordi der er masser af musik i det første.

Julehesten kan også godt lide nytår faktisk. Julle syntes det er så flot med alle raketterne, og er slet ikke bange, og så kan han godt lide når hans ejer er helt vildt glad og kommer dansende ned af staldgangen. Hvis bare heste kunne danse. Men det kan Julle ikke. "Jeg ville ønske jeg kunne, for jeg er ret vild med det" sukker Julle og trasker afsted mod sit gemmested.

 

Hvor er Julle idag?

 

Læs mere om julekonkurrencen her.


Tilføjet d. 18-12-2015 kl. 00:00 af i kategorien Julekonkurrence.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider