Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vind billetter til nyt stor hesteevent i Slagelse lørdag den 6. februar   Opdateret

Charmaine Berdino præsenterer: HESTEN I CENTRUM

Hesten i Centrum er en hel ny hesteevent, med fokus på at formidle information om hestevenlig træning og godt horsemanship. Derudover lægger vi vægt på, at have det bedste med fra alle de forskellige discipliner og derved fremme rytterens interesse indenfor en disciplin de måske ikke kender så meget til i forvejen.

 

Du kan blandt andre møde:

Dyrlæge: Henrik Hagbard

Horsemanship: Maj-Britt M. Carter

Stunt træner: Ally McClelland

Cirkusfamilien: Charmaine. Stephanie og Suzanne Berdino

Samt mange flere. Se mere på www.HesteniCentrum.dk

 

Tid og sted

Denne spændende hesteevent bliver afholdt lørdag den 6. februar i Cirkusland ved Slagelse, så de forskellige clinics vil foregå i cirkusmanegen som er de traditionelle 14 meter i diameter, hvilket giver publikum den perfekte mulighed for at være med helt tæt på. Derudover gives der en unik mulighed for at opleve Cirkus bag kulisserne.

Vi satser på at lave et hyggeligt arrangement, hvor man kan nyde en dejlig dag med familie og venner og samtidig lære en masse nyt om heste, nyde noget god mad og deltage i nogle sjove konkurrencer. Vi har samlet nogle af de bedste fagfolk på hvert deres felt og vi glæder os til at se jer alle til et fantastisk hyggeligt arrangement

 

Charmaine fortæller:

"Jeg fik ideen til Hesten I Centrum, da jeg syntes at der manglede en hesteevent, hvor der var mange forskellige og anderledes indslag om heste. Noget man ikke har set mange gange før. Jeg er så heldig at have et stærkt team af hesteeksperter i ryggen der støtter op om og brænder ligeså meget for deres disciplin indenfor heste, som jeg selv gør. Det vil være det nærvær, iver efter at lære fra sig, og ikke mindst kærligheden til heste, som vil gøre hesten i Centrum til noget helt specielt"

Et af højdepunkterne ved arrangementet er ekspert i horsemanship Maj-Britt M Carter, som er uddannet hos verdenskendte Monty Roberts. Maj-Britt driver til daglig HIPPO-LOGISK TRÆNING i Viborg og træner blandt andet såkaldte "problemheste"

Vi får også besøg af Ally McClelland som er vaskeægte stuntmand og har trænet heste og ryttere til diverse kampscener i bl.a. "King Arthur", "The Other Boleyn Girl`", "Made Of Honor" og mange flere. Ally vil lave en Clinic hvor han fortæller om sin karriere og hvordan han træner heste til film og teater.

 

Vind billetter

 

Vinder af de 4 billetter er Sarah fra Brønshøj - vi ønsker tillykke og takker Charmaine Berdino for præmien.


Tilføjet d. 12-01-2016 kl. 10:52 og sidst rettet den 05-02-2016 kl. 10:48 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider