Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flygtningeproblemet rammer toprytterne

I weekenden var der stort internationalt CSI4* stævne i belgiske Liege, hvilket naturligt medfører en masse transport for de ryttere og heste, som skal frem og tilbage til stævnet. Flere ryttere er bosiddende i England, og de tog Calais i Frankrig for enten at tage med færgen eller tunnellen til England.

Her er der over det sidste lange stykke tid samlet flere og flere immigranter, som forsøger at komme ombord på diverse køretøjer, for at komme til England.
I går skrev Robert Whitaker på sin facebookprofil, at på vejen hjem fra Liege forsøgte immigranter at komme ombord på hans lastbil lige inden færgen. De havde spærret vejen, og mens hans far John Whitaker sprang ud for at fjerne spærringen, begyndte immigranterne at komme frem og åbnede bagrampen ind til hestene. De skyndte sig at køre videre med rampen nede, og der kom ikke nogen immigranter ombord. Det giver naturligvis en nervepirrende situation at køre afsted med rampen nede, men der skete ikke noget i dette tilfælde.

Anderledes skete det for Shane Breens hestepasser, der kørte afsted med Shanes heste. Her lykkedes det en gruppe immigranter at komme ombord på lastbilen via sidedøren. Mens politiet blev tilkaldt, kom der andre lastbilchauffører og hjalp til med at få immigranterne ud af bilen. Heller ikke i dette tilfælde skete der noget med hestene.

Det er ikke kun for de ovenstående ryttere det er sket for - andre har rapporteret lignende problemer, bl.a. Charlotte Dujardins hestepasser Alan Davis, som i dette tilfælde opdagede en immigrant hænge fra lastbilens chassis.

Disse problemer står mange andre lastbilchauffører over for dagligt og problemet er på ingen måde nyt for dem, men modsat godset i mange andre lastbiler, er godset i hestelastbilerne levende og ikke mindst ofte værdifulde dyr, og risikoen for at der kan ske en ulykke med de involverde heste må siges at være forøget.

HER er det muligt at se en video af immigranter, der forsøger at komme ombord en almindelig lastbil fra i sommer.

Kilder:
Robert Whitakers facebookprofil
noellefloyd.com


Tilføjet d. 10-11-2015 kl. 22:52 af i kategorien Ridesport.
Tags: Flygtninge.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider