Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helsinki vært for weekendens world cup

I dag gik sæsonens anden world cup kvalifikation i den vesteuropæiske liga. Det var Helsinki som denne gang var vært.

Der endte med at komme mange ryttere i omspringningen - der var lige præcis samme antal placeringer som der var ryttere i omspringningen, og det tal var 13. Feltet som kom i omspringningen talte flere af de absolut bedste ekvipager i verden pt., og der var ikke tvivl om at der skulle rides stærkt hvis man ønskede at ende i toppen.

Det blev Romain Duguet med Quorida de Treho som trak sig sejrridt ud af klassen, efter at han red en fejlfri omspringningen i tiden 36.85 sek. Lige i hælene på ham kom den unge britiske Jessica Mendoza med Spirit T, som red fejlfrit i omspringningen i tiden 36.96 sek. Ikke mange hundrededele af et sekund efter kom tyske Daniel Deusser med Cornet d'Amor, da han kom i mål i tiden 37.13 sek.
Den regerende olympiske mester Steve Guerdat fik placeret sig på en 4. plads med sin olympiske hest Nino des Buissonnets, og 5. pladsen gik til endnu en tysker, denne gang Hans-Dieter Dreher med Embassy II der kom i mål i tiden 37.65 sek.

Hele resultatlisten af dagens world cup kvalifikation kan ses HER, og den foreløbige samlede stilling efter to kvalifikationsrunder kan ses HER.

Billede

Romain Duguet og Quorida de Treho i Falsterbo i sommer. jp-photo.dk


Tilføjet d. 25-10-2015 kl. 21:05 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Falsterbo Horse Show 2015 af CK 1




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider