Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dramatisk start til finalen for 4 års heste!

Her til morgen startede finalen for 4 års heste i den store arena her til JBK i Odense. Mod afslutningen af klassen skulle det vise sig at blive en dramatisk en af slagsen.
Dommerne i dag var de samme som de andre dage (Kenneth Ernst, Bo K. Møller og Lorentz Linnet), men i dag havde de fået følgeskab af Rolf-Göran Bengtsson til bedømmelse af de unge heste.


Vinderen af klassen blev Karen Rohde med Fendi Ask e. Favorit Ask/Carthago. Hun red Fendi Ask rigtigt godt rundt på banen, Fendi Ask blev placeret rigtigt hele vejen og Fendi Ask kvitterede ved at springe endnu bedre end hoppen havde gjort de andre dage. Dommerne kommenterede følgende på hendes ridt, at det var skønt at se en 4 års, der efter 3 dages springning bare var blevet bedre og bedre. Fendi Ask springer med et stort overblik, hun afvikler springet rigtigt godt og har gode reflekser foran. Deres stilkarakter endte på 8,60, og det var absolut den bedste karakter i dag.

Lige som Karen rider ud af banen, kommer Fendi Ask's helbror - lavet ved embryo transfer - ind på banen med Søren Møller Nielsen som rytter. Han når under halvvejs igennem klassen, inden en begynder at råbe ind af indgangen til hallen, at der skulle skaffes en ambulance. Et par spring senere ender dommerne med at stoppe ridtet, og det viser sig, at det er Karen Rohde, der meget uheldigt er blevet sparket i hovedet, lige efter hun var hoppet af sin hest. Klassen blev efterfølgende midlertidigt afbrudt, til ambulancen var kommet, og hun er efter omstændighederne ok.

Søren fik lov til at ride en ny og fejlfri tur, hvilket han vælger at gøre efter der er kommet lidt mere ro på hele situationen, hvor han ender med stilkarakteren 7.90, og hvor dommerne udtaler at Factor Ask mangler lidt i sin uddannelse, hvor han bl.a. har svært ved at holde galoppen. Men han afvikler springet korrekt, men kunne godt have gjort sig lidt mere umage foran.

2. pladsen gik til Helena Torstensson som red avlshingsten fra Katrinelund Complete e. Coupe de Coeur/Raphael efter de fik stilkarakteren 8.40. Dommernes kommentarer var, at det er en hest der viser et stort overskud, helt sikkert en hest med rigtigt meget kapacitet. Det er en hest der er i god balance med sig selv og reagerer godt på springene.

Der kom en delt 3. plads til Charlotte Schreiber med Cool Cash e. Cadensky/Dollar de la Pierre samt Trine Lindberg med Clara e. Quidam de Revel/Carthago. De fik begge stilkarakteren 8.30. Udtalelserne fra dommerne var følgende for Charlotte Schreiber, at det er en hest der viser stor kapacitet. Den springer med overblik og er koncentreret på opgaven og alt i alt meget velredet.
For Trine Lindberg var dommernes kommentarer, at det er en meget positiv hest, der springer utroligt flot. Den er hurtig med hurtige reflekser foran. Har måske en lidt lille galop til fremtiden, men det vi ser i dag er virkeligt godt.

Der kom to ryttere på en delt 5. plads, det var Janni Vestergaard Hansen med Vestergårds Boston e. Balou du Rouet/Carson Ask og Jesper Meyenburg med First Choise HT e. Favorit Ask/Contendro I.

Resultatet af finalen kan ses HER.

Billede

Karen Rohde og Fendi Ask i dagens finale for 4 års. jp-photo.dk


Tilføjet d. 16-10-2015 kl. 10:21 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
22-10-16 JBK afholder den sidste shownight i Odense.
22-10-16 Dagens resultater til JBK
22-10-16 Norsk vinder af Grand Prix of Odense!
22-10-16 Tæt på dansk sejr i dagens ekstremt spændende speedklasse!
22-10-16 Sidste JBK i Odense Congres Center
21-10-16 Ingen danske vindere til CSI3* i dag
21-10-16 Vinderne af formiddagens springklasser til JBK
21-10-16 Tysk og irsk sejr i de største klasser
21-10-16 Fuld gang i den til JBK i Odense
16-10-16 Cecilie Kjær, Pernille Harritslev og Michael Aabo vinder af GP'erne i Odense!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider