Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Buberry Mak bedst i 6 års kvalifikationen

Her tidligt på aftenen gik dagens sidste klasse for de unge hestes vedkommende. Denne gang var der tale om anden kvalifkation af Dansk Rideforbunds Springchampionat for 6 års heste. Der var i alt 24 ekvipager til start, og hestene skulle springe godt for at være med i toppen. Det var tydeligt at sværhedsgraden på banen var styrket yderligere siden 5 års klassen, hvor der bl.a. allerede fra spring nr. 2 til nr. 3 skulle rides en svær uvending. Der var også en trekombination samt flere svære linjer.

Vinderen blev Rikke Haastrup Kristensen med Burberry Mak e. Cartani/Tabsco la Silla, som efter en super overbevisende runde absolut skulle ligge i toppen! Burberry sprang rigtigt godt - hun oversprang ikke, men samtidig lagde hun ekstra luft til lige så snart det var en lille smule nødvendigt. Uden tvivl en super dejlig hest, som bliver rigtig spændende at følge når banerne bliver endnu større.

På en delt andenplads kom Christian Schou med Clever and Smart e. Contender/Caretino. De havde fået den svære opgave at være først på banen, men det løste de til bravour, og efter en runde hvor man ikke var i tvivl om hestens kvaliteter eller dens ridbarhed, sluttede han med karakteren 8.40. Den anden Christian delte andenpladsen med var sig selv, denne gang på Cantor de la Vie Z e. Clinton/Heartbreaker. Også her så man en dejlig velspringende hest, hvor rideligheden var helt i top.

Fjerdepladsen gik til gårsdagens vinder, Anica Kristoffersen på Play Girl e. Party Dance/Calato. Her var tale om en tur, hvor der ikke var tvivl om hestens kvaliteter, men turen var samtidig også lidt hektisk. De fik stilkarakteren 8.30, og den fjerdeplads delte Anica med Ulrik Kjær, som red på TM Hamborg e. Arlando Z/A'Khan Z. TM Hamborg gik ligesom de andre i toppen en rigtig god tur - men heldet var lidt med dem på spring nr. 2, da den bom rullede noget i holderne. Men den blev liggende, og det er det der tæller og derfor sluttede de også med stilkarakteren 8.30.

Resultatet af klassen kan ses HER.

Langt de fleste unge heste gik hele dagen igennem nogle rigtig fine ture, og det bliver rigtig spændende at følge finalerne i morgen!

Billede

Rikke Haastrup Kristensen og Burberry Mak. jp-photo.dk


Tilføjet d. 15-10-2015 kl. 19:26 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
22-10-16 JBK afholder den sidste shownight i Odense.
22-10-16 Dagens resultater til JBK
22-10-16 Norsk vinder af Grand Prix of Odense!
22-10-16 Tæt på dansk sejr i dagens ekstremt spændende speedklasse!
22-10-16 Sidste JBK i Odense Congres Center
21-10-16 Ingen danske vindere til CSI3* i dag
21-10-16 Vinderne af formiddagens springklasser til JBK
21-10-16 Tysk og irsk sejr i de største klasser
21-10-16 Fuld gang i den til JBK i Odense
16-10-16 Cecilie Kjær, Pernille Harritslev og Michael Aabo vinder af GP'erne i Odense!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider