Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fiontina lægger sig i spidsen til 5 års finalen

De 5 års dressurheste skulle også ud i første kvalifikationsrunde her til eftermiddag, hvor UVM-sølvmedaljetageren Fiontina e. Fassbinder/Blue Hors Romanov vandt klassen med Andreas Helgstrand i sadlen.

 

Fiontina vandt klassen med et samlet gennemsnit på 9,160, og fik ingen karakter under 9,0.

Andenpladsen gik ligeledes til Team Helgstrand, idet Severo López og avlshingsten Franklin e. Ampere endte med en score på 9,080, med bl.a. klassens eneste 10-tak, der blev tildelt for Franklins besnærende travbevægelse.

På tredjepladsen kom Jan Møller Christensen og Fürstenblick e. Fürstenball, der bl.a. scorede 9 for ridelighed, og endte med 8,740.

På fjerdepladsen fulgte endnu en ekvipage fra Team Helgstrand, idet Thomas Sigtenbjerggaard red avlshingsten Vincent Maranello e. Blue Hors Zack til en samlet score på 8,580, med højdepunkter i galop og ridelig, der blev honoreret med 8,8. Den sidste placering gik til Blue Hors, hvor Daniel Bachmann Andersen red avlshingsten Blue Hors Zee Me Blue e. Blue Hors Zack til 8,560, her var højdepunktet hingstens imponerende travbevægelse der udløste 9,4.

 

De 8 bedst placerede er direkte kvalificeret til den endelige finale på fredag, mens de øvrige 12 må ride om de sidste 2 pladser i morgendagens 2. kvalifikation.

 

I dagens klasse måtte Simone Pearce og Atterupgaards Mifune opgive at ride programmet. Jf. Dansk Rideforbunds bestemmelser, skal TDéren og en dyrlæge afgøre, om ekvipagen kan starte i 2. kvalifikationsklassen.

 

Klassen blev dømt af Jens Holm og Niels Erik Bøchman.

 

Klassens resultat

 

Billede

Fiontina til unghestechampionatet i Herning, med testrytter Charlotte Dujardin i sadlen (Arkivfoto: JP-Photo)

Billede

Franklin og Severo López (Arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 14-10-2015 kl. 19:37 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider