Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dansk succes i svensk avlschampionat

Ved det svenske avls- og sportschampionat i dressur for har flere DV-heste klaret sig glimrende i weekendens finaler

 

I finalerne ved det svenske avls- og sportschampionat - Breeders Trophy - i dressur på Flyinge i denne weekend klarede flere Dansk Varmblods heste sig med succes.

 

Blandt de 3-årige blev det til en ottendeplads for Elholms Bonito e. Bøgegårdens Boney M/ Blue Hors Don Schufro (opdr. John og Arne Elholm) redet af Emilie Nyreröd til 83,400 samlet og med 8,6 for galop som højdepunktet.

 

I 4-års dressurfinalen med fremryttertest ved Patrik Kittel deltog to DV-vallakker med særdeles godt resultat. Gørklintgårds Quinto e. Quaterback/ Sunny Boy (opdr. Jørgen Ravn) blev redet af Ida Håkonsson til en samlet fjerdeplads og 87,650 point. Med 9,7 for ridelighed og 9,5 for uddannelsespotentiale havde Patrik Kittel det tidligere eliteauktionsføl Fireball Macohl e. Fürstenball/ Rosentanz (opdr. Lise Rasmussen) på tredjepladsen. Han sluttede med Marina Mattsson i sadlen på femtepladsen med 86,700 point.

 

I Prix St. Georges finalen for 7-års heste placerede Zaladin MI e. Blue Hors Zack/ Solos Landtinus (opdr. Bo Steen Larsen) sig på andenpladsen med 68,772% redet af Jan Brink. Sølvmedaljehoppen Bjergagergaards Indeed e. Hofrat/ De Niro (opdr. Eva, Ebbe och Steffen Hovedskov) blev nr. 4 med 67,631% redet af Marie Munters.

 

Der var ingen danske deltagende blandt de 5- og 6-års, men DV-hingsten Skovens Rafael stod som far til nr. 1 og 7 i finalen for 5-års.

 

Se alle resultater HER.

 

Kilde: Dansk Varmblod

 

Billede

Zaladin MI under hammeren ved forårsauktionen til Dansk Varmblods Hingstekåring 2011 (arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 08-10-2015 kl. 09:00 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider